Podcast: Nyilvános vetítés 532: Könyvelés és öldöklés a határon

Sok film, sok jó trailer és pár borzasztó hír.

532kep

Comic Book block
Rick Famuyiwa távozott a The Flashből
Új előzetes a Wonder Womannek
Hírblock
Trailerek
Gifted a 500 Days of Summer rendezőjétől.
Life – szépfiúk az űrben

Before the Flood

Vin Diesel extrém
Trainspotting 2
War, what is it good for?
Rövidfilmek.
Láttuk:
The Accountant, Doctor Strange, Captain Fantastic, Desierto, Westworld, Black Mirror

Letöltés, RSS, iTunez.

A tovább mögött helyben is hallgatható.

6 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 532: Könyvelés és öldöklés a határon” bejegyzéshez

 1. Csak megint nincs még fent MP3 formában, youtubon meg nem fogom meghallgatni. Kivárom az MP3-as verziót.

 2. Zoli azért amíg ezt begépelted annyi idő alatt a megfelelő weboldal átkonvertálja és letölti Neked mp3-ban youtube-ról és már viheted magaddal hallgatni :)

  Amúgy megint jó volt az adás, betegen fekszem itthon, így azért volt derültség :) Írtam is közben kis pontokat hogy tudjak kommentelni :)

  – amin a legjobbat röhögtem, az az ez amúgy spoiler volt amit mondtál? Meg a tudod az a film aminek a végén kiderül hogy a Bruce Willis is egy szellem. Még nem láttad? Azt nézd meg, az jó film :))))

  – nekem tetszett amikor az emberiség végéről beszélgettetek, amúgy a newsroom 3. évadának messze kedvenc jelenete ugrott be amikor a klímakatasztrófáról csinál interjút élő adásban a hétvégéhez készülődve :)))
  https://www.youtube.com/watch?v=XM0uZ9mfOUI

  – Jai Courney tényleg rettenet, akinél azért Sam Worthington (Avatar) sokkal-sokkal jobb (oké, Chris Patt persze más szint)

  – a Black Mirror pedig szerintem nem fog kifulladni (erről mostanában sokat írtam a sorozatjunkie-n is) mégpedig a formátum miatt. Egy ötletből 40-50 perces sztorykat írni, azért ezt még megbízhatóan képesek szállítani a mai író gárdák (itt pedig az átlagnál jobb csapatot tettek össze) és hagyják is őket. Nem lesz ezzel gond
  (bár (és akkor kicsit SPOILER SPOILER :) épp az idei évadnál éreztem hogy kezdik kicsit túlírni (pl. az utolsó részbe már a vége címzene alatt, az tök fölösleges volt, szerintem az amúgy méltán feldícsért San Juniperoban is volt az a nagyon hatásos monológ, na _ehhez_képest_ ahogy megintcsak a vége címzene alatt alakult a történet, az eléggé lógott a levegőben)

  – végül örülök hogy a Westworldről nem akartok beszélni majd csak a végén (bár aztán beszéltetek :) ezt már a múltkori adásnál is áttekertem :) mert itt az elejétől azon a véleményen vagyok (írtam is a junkien) hogy erről csakis a végén kell majd, és addig csak nézni egyben, pont mint egy hosszú mozifilmet.

 3. Wayne rohadt nagyot nőtt a szememben!
  Maximális tisztelet, amiért legalább egyikőtök tisztán látja, hogy milyen undorító ez a “keltsünk kínzó bűntudatot a kisemberben” kampány, mikor az az egész életében nem okoz annyi kárt, mint egy érinthetetlen mágnás milliárdos.

  Jó dolog a környezetvédelem, de ideje lenne kidobni a “ez is a te hibád büdös paraszt” mentalitást, különösen mikor a figyelem felhívásra kerül a sor…

 4. szerintem ez baromira nem ilyen egyszerű. egyrészt pont nem a “te hibád paraszt”-ról szólnak ezek többnyire, hanem az emberiségről. másrészt borzasztó cinikus azt gondolni, hogy mivel xy nem tesz semmit a környezetért, ezért te is szarsz mindenbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.