Michael Giacchino tovább folytatja

A Lostban eszméletlenül imádtam a zeneszerzői munkásságát, de persze neki is vannak rossz darabjai. A Doctor Strangeből semmit nem tudnék felidézni. A Marvel szerint mondjuk ez jó, így rá bízták a Spider-Man: Homecoming zenéjét. Idén amúgy még a Rogue Oneban is hallhatjuk mire képes.

Cf5mO0kWwAE8dM1

22 hozzászólás a “Michael Giacchino tovább folytatja” bejegyzéshez

 1. Az Avengers főtémán kívül nem tudok mit felidézni a marveltől, az is Alan Silvestri volt. Pedig ennyi karakterrel ez egy zenei kincsesbánya.

 2. Dr Strange-ből a legjobb darab egyértelműen az utolsó harcnál hallható. Egyszerűen epic.

 3. Én sem emlékszem semmire a Strange-ből, pedig mindig fülelem a zenét. Érdekes, a trailer zenéje tetszett, azt hittem benne lesz majd a filmben is, mint valami fő téma, vagy mittudom én.

 4. Nekem viszont bejön nagyon a Doctor Strange soundtrackje, így az egész albumot már többször meghallgattam.

  Kedvencem a The Master of the Mystic End Credits és az Astral Worlds Worst Killer.

 5. Northop: Szerintem ez azért túlzás. A Winter Soldier zenéi szerintem tök jó, maga a Winter Soldier téma tök felismerhető, aztán ott van a Guardians zenéje( nem csak az Awesome mix, hanem a filmzene). A Thor fanfárjai, stb..

  Szerintem a Doctor Strange is elég jó zenékkel ment, nekem nagyon bejött a soundtrackje!

 6. Meghallgatom akkor a sountracket ha ennyire mondjátok. Film közben én észre sem vettem, hogy van zene xd

 7. A Winter Soldier zenéje jó? Maximum átlagos vagy közepes, igazából szörnyű. Ehhez képest a Strange zenéje mestermunka.

  Egyébként a Marvel-filmek betegsége a rossz főgonosz és a gyenge zene. Olyan album, ami megállja a helyét önmagában is a Thor 1, a Vasember 2 és most a Strange. A többi nagyon egy kaptafára készül, de lehet pont ez a cél.

 8. A Strange soundtrackje a legjobb szerintem az Avengers Assemble óta.
  Szóval szerintem ez jó hír.

 9. Nekem a kedvencem még mindig az Amazing Spiderman zenéje. Tudom, hogy az nem marvel marvel volt, csak sony marvel, de egyszerűen hihetetlen. Elég sokat adott a filmhez.

  Amúgy valamelyik podcastban, talán a múltkoriban (nem ami most volt, hanem az azelőttiben) volt szó arról, hogy a marveles karaktereknek mennyire nincs zenéje, és lehetne külön mondjuk egy Vasember theme példának okáért, mert zeneileg tényleg silányak a filmjeik. Az Avengers főcímén kívül én se tudok mást felidézni, de az sem biztos, hogy akkora nyomot hagyott az emberekben.

 10. Párszor leesett, hogy tényleg, ezt Giacchino csinálta, de attól még nem maradt igazán emlékezetes. A Lost, Alias, Star Trek az mind igen jól él…

 11. Most, hogy hallgatom az OST-t, meglepő, hoyg ezek nem igazán maradtak meg, mert külön hallva ütős lemez

 12. próbáltam marvel ost-ket hallgatni de igazából szörnyűek önmagukban. miután kijött a Kapi 2, és felkiáltottam hogy ez a legjobb MCU film amit eddig láttam, az volt az első dolgom hogy meghallgassam a soundtraket. max 3 percig bírtam. egyedül silvestri Avengers-e a karakteres, a Thor meg nem bántó. a GotG-ből meg nem maradt meg semmi hogy arról nyilatkozni tudjak.

 13. Érdekes amit mondtok, hogy a gyenge gonoszok mellett a snassz zene is probléma, most, hogy belegondolok, az Avengers theme és a Thor theme van így meg helyből, pedig, mindegyik filmet többször is láttam…
  Bezzeg a TDK. ott van zene :)

 14. Pl én a Thor 1 zenéjét rongyosra hallgattam azt imádom, és a Guardiansnak is van egy-két ütős soundtrackje, de nekem az Avangers mellett még Amerika Kapitány téma is itt van a fülemben. Strange is korrekt Giacchino is, a Start Trek soundtrack az egyik kedvencem, de hát Zimmer mester és a Dark Knight trilógia más kérdés. Mondjuk ő egy Amazing Spiderman 2-re is olyat rittyentett (ha csak az Electro témát nézem, akkor is) hogy ledobom a hajamat.
  Úgyhogy kíváncsi vagyok mit művel majd ezzel Giacchino.

 15. A 2008-as Hulk zenéje nem volt rossz. A uccsó kettő amcsikapcsié sem. De hát ugye ízlések és pofonok.

 16. csak szerintem nagyon hasonlít a Csodálatos Pókember 2 Main Theme-je a Star Wars The Force Unleashed játék Main Theme-jéhez? egyébként, mint Marvel a sima Pókember filmeknek van a legjobb zenéje. Meg szerintem még az újabb Marvel filmek közül a Vasember 3-nak is elég jellegzetes a zenéje, de be kell vallani a legnagyobb Marvel fannak is, a DC zenékben jobb, de ez Hans Zimmer érdeme.

 17. speedster: jogos, a man of steelen és a bvs soundtracken is volt legalább 1-1 maradandó darab.

 18. A sok dicséret miatt meghallgattam az albumot, hát… nekem ez nagyon messze van a ‘jó filmzenétől’, így magában kb felejthető. Lehet csak hozzászoktam a jóhoz, de Zimmer munkáit magában is többször simán meghallgattam, ebből viszont semmi más nem maradt meg, csak annyi, hogy párszor konkrétan mintha a Star Trek főtémája kezdődne el, valószínű beledolgozta ebbe kis változtatásokkal.
  (ui. a filmre holnap megyek, majd kiderül “élőben” milyen lesz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.