Dumbledore a Fantastic Beasts 2-ben

Gondolom aki nagyobb Potter fan az rögtön vágja, hogy ez mit jelent, meg arra is tippelnék, hogy sokan már az első Fantastic Beastsbe is várták az “öreget”, de úgy tűnik várhatnak még két évet a feltűnésére. Nyilván nem volt véletlen az a múlkori videó, amiben a Voldemort előtti legerősebb fekete mágust emlegették fel, akivel összecsap Dumbledore.

Már keresik a színészt, aki a fiatalabb Dumbledore-t alakíthatja majd. Az 5 rész alatt mindenki elfér majd idővel…

MCDHAPO EC952

18 hozzászólás a “Dumbledore a Fantastic Beasts 2-ben” bejegyzéshez

 1. Szerintem a HP univerzumban maguk a könyvek, amik magával ragadják az embert. Nálam legalább is így volt. A film csak ráadás, ami önmagában talán nem is olyan nagy szám (persze könyv-adoptációból általában a film silányabbnak tűnik, dehát nem lehet berakni 700 oldalt egy filmbe rendesen).

  Én a Dumbledore-os részről inkább olvasnék, már az eredeti könyveknél is érdekelt a téma, de hát remélem a vásznon is lesz annyira érdekes.

 2. Elkezdtem olvasni a konyveket. Harmadik kotetnel untam meg a deus ex machniákat. A hetvegen futottam bele valamelyik filmbe. Az tetszett, popcornnal jo volt. Az univerzum nekem csak filmelmenyt ad. Johetnek a fantasztikus bestiak, akar 5 is!

 3. Én örülök, hogy viszont látjuk. Csak időben kicsit mintha el lenne az egész csúszva. Az itteni események 1926 körül játszódnak, míg a Harry Potter durván 1991-1998 körül. Bár feltételezhetjük, hogy évtizedeken át szipkázta Nicholas Flamellel a a Bölcsek kövét, tehát simán lehet 100-120 éves Dumbledore. Grindelwald sorsát is nagyjából ismerjük, de kíváncsian várom, hogy JK Rowling mivel lep meg minket velük kapcsolatban.

 4. A két mágus összecsapása, meg a háttértörténetük is tök jó le volt írva. Barátok voltak, aztán egymás ellen fordultak. Filmen ez működhet.

 5. @hannah: minek, így is két bőr (színdarab, szövegkönyv) le van húzva egy túlbuzgó fanfiction szerű sztoriról.

  Mennyi az esélye, hogy a Dumbledore-Grindelwald közti kapcsolat értelmesen lesz bemutatva? Nem tudom, mennyire készült fel a közönség egy meleg, a szerelmét félretéve a gonosz varázslót mégis legyőző Dumbledore karakterére…
  Amúgy Ben Whishaw-ot, Colin Morgant el tudnám képzelni a szerepben.

 6. Bízzunk benne, hogy Rowling fogja írni a következő 4 film forgatókönyvét is, így még évekre el leszünk látva ezzel a szériával. Később azért remélem normál regény formátummá is majd kibővíti. Ha okosan csinálja, akkor még rengeteg lehetőség van ebben a világban. Ha valamelyikőtök követi a Pottermoreon megjelent kis novelláit, akkor azért lehet tudni, hogy még bőven tobzódik az ötletekben.

  A 8. HP kötetből sem ártana egy film, de az alapsztori ott annyira klisés és pár jelenetet leszámítva nem túl akciódús… Tény, hogy egy jobb minőségű “fan fiction”, amiben JKR is közre működött, de alapvetően nem is Harry Potter a főszereplője. S még az élete sem úgy alakult, ahogy a legtöbb rajongó várta volna. Egy árva kisfiúból fantasztikus szülő lehetett volna, erre totál szétzilálták a jellemét, aki éveken át nem tud a fiával megbeszélni egy komolyabb összezörrenést? Na ne… Alan Rickman nélkül pedig Snape jelenetei is furcsák lennének.

 7. Nem az van hogy Depp fogja alakítani őt a Legendás izében? :D Mert ha tényleg így van akkor nem tudom mit gondoljak.

 8. Nightstalker : Szerintem diszkréten arra utalt, hogy olvasd tovább a könyvszériát. A hatodik a leggyengébb a sztorit illetően, de egyébként kötetről kötetre egyre hosszabb, árnyaltabb és érettebb. A filmek is szórakoztatóak, de a könyvek ebben az esetben sokkal többet mesélnek a világról.

 9. Platschu: tippjeim nekem is vannak azt illetoen, mire gondolt, de azert o csak biztosabban tudja. :)
  Nekem dramaturgiai problemaim voltak aztan nem volt erom/kedvem/idom adni neki egy eselyt a kibontakozasra.
  Elismerem a sorozat erdemeit, de egyszeruen nem nekem irtak. Ettol meg jo biztosan.

 10. Lépj be egy fantasztikus világba és csodáld, ahogyan az Egyesült Királyság legmenőbb színészei nevetséges ruhákban, pálcákkal hadonászva abszolút hülyeségeket hadoválnak – 2.0

  OK, természetesen befizetek rá. :D

 11. Nekem még mindig van egy ilyen Men in black utánérzetem, csak most nem idegenekkel, hanem varázslényekkel. Én bízok Rowlingban, a nő nagyon tehetséges író és a HP főszálát is azért jó előre kigondolta és apránként adagolta az olvasónak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.