Johnny Depp lesz Grindelwald

Ahogy többen tippelték a casting hírnél, most már kiderült, hogy a Voldemort előtti legnagyobb fekete mágust fogja alakítani Depp a Fantastic Beast 2-ban. Az ellenpár, Dumbledore castingja még folyik.

Vicces, hogy a producer arról beszél milyen rég forgatták Deppel a jelenetet az első részbe, hiszen abban is feltűnik kicsit, és meglepődtek, hogy nem szivárgott ki. Szóval most ellőtték mégis? Pedig a filmnek jó trackinja volt, nem kellene ez a része a marketingnek. Emlékeztek még amikor a 21 Jump Streetben robbant az a cameo? Vagy sokaknak a Zombielandben? Itt is üthetett volna hasonlót…

Megtudhattuk azt is, hogy a második rész visszatér Európába, Anglia és Párizs lesz a színhelye a történéseknek.

Akit érdekel a rendező, Yates Pr szövege a castingról:

The whole principal of casting the movie was go with the best actor. Go for the most inspired, interesting, right fit for that character. And as we approached Grindelwald we thought, ‘who’s going to take this in an interesting direction?’ In this business, it’s a weird old business. You’re brilliant one week, people are saying odd things the next, you go up and down. But no one takes away your pure talent.

“Johnny Depp is a real artist. He’s created several characters who have really resonated in our popular culture. He’s a really brilliant, brilliant actor. We were excited about seeing what he would do with this guy, the character. He’s fearless; he’s imaginative; he’s ambitious. We thought he would do something fun and special. So we went for him, purely on that selfish basis. We don’t care if he’s famous or not famous. We just know he’s interesting.

16 hozzászólás a “Johnny Depp lesz Grindelwald” bejegyzéshez

  1. Ennyire viszket a marketing tenyere, hogy le kell lőjék a meglepetést még a film előtt? Szomorú ez :(:(

  2. Mondjuk elegans lett volna spoiler-alertet dobni a posthoz. Akkor talan ez is utott volna.

  3. Az egyetlen ember vagyok széles e vidéken, akinek borsózik a háta Depptől XD Ismerősi/baráti köröm megvetéssel veszi tudomásul ellenszenvem, hiszen “köztudott”, hogy mennyire “zseniális” a fickó. Szerintem borzalom az egész jelenség, az összes manírját ismerem és falra mászom tőle.

    Gondolom ez az ízlések és pofonok kategória, szóval nem ér belém kötni. :)

  4. bëiz: Nekem egyik kedvenc szinészem volt régen Depp. Amikor még a Donnie Brasco-ban és a Sleepy Hollow-ban játszott. De mostanra átment vállalhatatlan ripacsba. Nemhogy várom a filmjeit, de inkább elkerülöm.

  5. Furcsa mód érdekel mit hoznak ki a dologból, de azért nem rágom a körmöm.

    Nightstalker:
    Hát azért egy megerősített, nyilvánosan közzétett “spolier”-es szöveget Humanak tulajdonítani, szerintem túlzás. Amúgy is valószínűleg a marketing erős része lesz Depp személye, szóval ha nem itt akkor ezer másik helyen, ezer más formában tudtodra hozzák hogy bizony “itt lesz ez a nagy ágyú, nyomás a moziba!” :)

    bëiz:
    Az egyértelmű, hogy ma már ő is rutinból nyomja a kretén figurákat, de azért benne több van mint amit mostanában nagy részt csinál. Más részt mivel én nem nézek meg tőle olyan filmeket ami engem nem érdekel, ezért pl. nekem nem borzalmas.

  6. Szerintem sem kell aggódni, Depp jó színész és remélhetőleg egy merőben más karaktert írnak neki a mostanában általa játszottakhoz képest.

  7. Csak es kizarolag innen szerzek filmes infokat. Szoval igen, nekem spoiler a cameo es igen, nekem konkretan ebbol a postbol.

  8. hát sorry, és megtisztelő ha csak ezt a siteot olvassátok, de ez 100% tényként lesz kezelve és emlegetve lesz mindenhol. tippre még a cameóját is mutogatni fogják, csak h bizonyítsák a “nem tipikus Depp alakítás” dolgot.

  9. Mondjuk egy olyan mondattal kezded, hogy a komment tovabbi resze spoiler…? Tudom, eleg forradalmi otletnek hangzik. :D

  10. bëiz

    Mikor megcsinálta a Black Masst kezdtem örülni hogy végre visszatért, erre folytatja ezekkel szarokkal, már nagyon fárasztó ez a pali.

  11. @Nightstalker: Konstruktív kérdés akart lenni. Azt hittem van valami bűvös kód, amivel mondjuk ki lehet fehéríteni. De köszi, akkor így lesz.

    A komment további része SPOILER.

    Deppet nem a második részre castingolták. Már az első részben is benne lesz egy cameo erejéig.

    SPOILER vége

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.