A Deadpool és FOX-Marvel fejlemények

Azt már tudjuk, hogy a Deadpool 1 rendezője dobbantott a kettőből, erre kiderült, hogy akkor a Junkie XL sem vállalja a zeneszerzést a folytatáshoz.

Az új rendező még nincs meg, de a FOX már arról regél, hogy a harmadik részben az X-Force tűnik majd fel.

deadpool1-gallery-image

És ha már a FOX-nál levő Marvel jogok: a fősodorbeli X-Men filmeken, amiknek az utolsó darabja a X-Men: Apocalypse volt pedig megnyomták a reset gombot. Simon Kinberg dolgozik a forgatókönyvön, na meg viszlát Bryan Singer. Mondjuk ennek fényében furcsa az, hogy a stúdió reményei szerint Lawrence, Fassbender és McAvoy visszatér majd. Bár ha tippelnem kéne, én Lawrence-re nem fogadnék nagy összeggel.

A Gambit filmről nem sokat tudni, ugye legutóbb az is elvesztette a rendezőjét és Tatum nem is annyira ér rá, de lehet még nem halt el végleg. A The New Mutants-ot pedig jövő tavasszal akarják forgatni.

9 hozzászólás a “A Deadpool és FOX-Marvel fejlemények” bejegyzéshez

 1. Mit jelent az hogy megnyomták a reset gombot? Ha Fassbendert, McAvoyt és Lawrencet akarják, akkor mégiscsak az előző filmeket folytatnák. Legfeljebb más lesz a rendező.

 2. Megnyomják végre a “Bryan Singer” reset gombot, azt jelenti. Túl nagy hatalma volt és őszintén hatalmasat nem rakott le az asztalra. Az egyetlen igazán újító dolog az a First Class volt, amit szerencsére nem ő rendezett.

 3. T: Azért csak lerakta az X-MEN 1-et, amivel beinditotta a képregény özönt meg az X-MEN 2-t, ami az egyik legjobb képregény film a mai napig. Reset akkor lenne, ha komplett kicserélődne a stáb. Ez igy csak egy következő folytatás ugyanazokkal a szinészekkel.

 4. Szerintem itt a reset valami olyasmi lesz mint a DC-nél Zack Snyder-rel.
  Igazából rá is fért, nekem az új trilógia nem volt akkora élmény, az meg egyenesen hihetetlen, hogy ugyanaz a Singer rendezte az X-Men: Apocalypse-t, mint a zseniális X-Men 2-t.

 5. Zswozso: Nem az X-men indította be a képregény özönt. Már jóval előtte is megjelentek képregényadaptált filmek amik sikeresek voltak, lásd Penge. Az X-men 2 meg egyáltalán nem olyan nagy szám, sőt ma már nagyon gagyi. Egyetlenegy jó jelenete van, az pedig, az amikor Árnyék a Fehér házban harcol.

 6. Huskar: Az 1989-es Batman is az X-MEN előtt volt. De attól még igaz, hogy 2000-től kezdtek ömleni a képregény filmek. Sőt a Marvelt az akkor eladott jogok húzták ki a csődből. A sokat szidott FOX-nak és a Sony-nak köszönhető, hogy egyáltalán létezik ma az MCU.

 7. Nem tudom, hogy ugyanazt az X-Men 2-t láttuk e, de azért a zseniális szóval én nem dobálóznék. Persze egy vasárnapi matinénak jó volt a film, de azért leborulni nem kell előtte.
  Az meg, hogy lerakott egy X-men 1-et… Hát igen, beindított egy közepesen jó francheist, de ez nem jelenti, hogy teljes mértékben le kell foglalni az összes x-menhez tartozó filmet és onnantól kezdve ő az atyaúristen. Ha haldoklik alatta, akkor vegyék el tőle és ne engedjék annyira beleszólni, csak azért mert ő volt az első rendező.
  Az első Transformers is jó volt, most meg már mindenki nyögve sír, hogy a holtestét még újra és újra meggyalázza Bay bácsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.