Egyre spoileresebb Rogue One anyagok

Új nemzetközi előzetes érkezett a decemberi Star Wars filmhez, amiben ellőnek eddig nem látott dolgokat. Aki erre nem allergiás, az katt katt, a többieknek szerintem nem annyira javasolt. Mármint ha alapból várják a filmet.

Inda backup:

21 hozzászólás a “Egyre spoileresebb Rogue One anyagok” bejegyzéshez

 1. Továbbra is tartom: az ötlet óriási, tervek ellopása, heist movie, a IV rész közvetlen felvezetése. Annyira remélem, hogy nem fogják elszabni.

 2. Mi a vihar? Vaderre a sisak nagy vagy a ruha kicsi? Furcsán eláll ott a nyakánál. Kajak azt hittem, ez egy fanmade trailer, annyira béna a befordulós Vader.

 3. Ebben mi volt a spoiler? Hogy a Halálcsillag belelő az alatta lévő bolygóba? Vagy Vader kézgörcse?

 4. annyira röhögtem amúgy, éjjel megnéztem kb. 10 reakció videót, SENKI nem tudta, hogy a kiscsaj nyakába Kaiburr kristályt akaszt a nő, és hogy Vader keze nem görcsöl, szóval nem muszáj kiröhögni, hanem valószínűleg force choke-ol valami szerencsétlent. :D gyerekek.

 5. Én már a TFA esetében sem értettem a spoiler fóbiát, igaz, ott már csömöröm volt a marketingtől. Itt épp elég, úgyis ismerjük kb. az egész sztorit.

 6. viccesek vagytok, és irigyellek titeket, ha nem zavar, h mindent megmutatnak előre, és utána csak várjátok, hogy kicsit hosszabban is lássátok ugyanazt a látványt. engem zavar, h tudom x dolog még nem volt, mert láttam a trailerben, és akkor azt az 1 óránál levő történésekhez illesztve tudom, hogy pontosan hogy fejtik ki. a nagy koncepció, a tervek ellopása szerintem nem akkora gond, bár igazából az is elvesz, de azt mondhatjuk az 1 soros történetnek.

 7. Human: az, hogy leadnak 4-5 féle trailert a megjelenésig, amiben ugyanazokat a jeleneteket látjuk, csak egy-két mondattal több szöveggel, pár extra másodperc új snittel mindegyik verzióban, szerintem nem a spoiler kategória akkor, ha amúgy is ismert az egész sztori. Itt látunk lövöldözést, vadászgépek csatáznak, a birodalmiak hőbörögnek,a rohamosztagosok pusztulnak, mint mindig, a hősök nagyokat mondanak. Semmi olyasmi nincs itt, ami matha nagy meglepetést okozott volna a teljes filmben.

 8. de mindig van benne plusz villantás. mondom, irigykedem, h neked ez semmi, de fogadd el, hogy szerintem meg borzasztó, h később csak ezek bővítettjét látom. beszoptam már jó párszor (Iron Man pl klasszik), hiszen a legtöbb reklámkampányt látom, és volt film aminél nem tudtam megállni, megnéztem az összes videót hozzá.

 9. @Scorpion82:
  Igen, az sajnos spoiler volt. Más egyéb nem.

  Vadernek azért van görcsben a keze, mert fojtogat az Erővel.

 10. Megértelek általában a trailerekkel kapcsolatban ez igaz is. Egy új epizódnál én is soknak tartanám ezt. De ez tényleg egy olyan spin-off, aminél csak a részletek érdekesek. Inkább hangulatfilm lesz szerintem, mint magvas mondanivalójú saga darab.

 11. Tök jó, hogy Vader szemüvege itt is vörös. Csak a IV-ben volt az. Viszont a Halálcsillag nem ott lőtt először?

 12. hát, szerintem ez még csak valami kalibráló teszt lesz, mert élesben pikkpakk elszáll az Alderaan, még annyit se mondanak “frencsájz” és már meg is vannak halva mind. itt pedig percekig menekülnek az összeomló bolygó romjai között. szóval ez még csak próbalövés.

 13. Engem már az se érdekel ha minden jelenetét elspoilerezik előre.. CSAK LEGYEN MÁR EGY JÓ STAR WARS FILM!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.