Holnap jön a Valerian előzetese

Luc Besson újra az űrbe megy, de nyilván nem tudja majd megismételni az 5. elem zsenialitását. De talán. Reménykedni mindig lehet. Jött három kép a trailer elé, na meg egy kis videó is.

valeriantwo

valerianone

valerianthree

human
írta
2016. 11. 10. 02:40
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Holnap jön a Valerian előzetese” bejegyzéshez

 1. hmmm, hát erre kíváncsi leszek. Ez a “Tomorrow” étvágygerjesztő elég gagyi. Ha a film is ezt a színvonalat hozza, akkor sok jóra nem számítok.
  Na de megvárom a trailert, hátha…

 2. Pont tegnap ment a mozi+-on az ötödik elem! Azt a filmet szerintem rongyosra néztem! Remélem hogy ez a filmje is lesz olyan jó! Zöld???

 3. 5 elem egy zseni:):) szuper zöld? és milyen jó hgy Willis elvállalta:) Besson egy jó rendező, csináljon egy jó sci fit szurkolok érte:)

 4. Szerintem Besson már soha nem lesz az aki, kb 2000-ig tudod jó filmeket letenni az asztalra, (Bár nekem csak három filmje tetszik igazán) azóta eltelt 16 év (lassan 17) és nem hiszem, hogy most fog változni a helyzet. 5. elem szerű akció komédia scifit kár várni. De egy jobb/szórakoztató scifi még lehet belőle, mert azért az iparost tudja még hozni.

 5. Besson jobb iró, mint rendező. Olyan filmek után, mint a Lucy és a The Family én már nem várok tőle semmmit. Egyetlen igazán jó filmje volt és az a Leon. Az 5. elem pedig egy oltári nagy ripacskodás. Remélem a Valerian kellemes meglepetés lesz.

 6. Csatlakozom catchke defenderhez akinek nem tetszett az ötödik elem ,de nagyon nem :-)

  Nekem a Luc Besson filmek A Nagy kékségnél/Nikitánál kezdődik és a Leon a profinál be is fejeződik, na jó nem mert persze
  forgatókönyvíróként is neki köszönhetünk néhány jól sikerült alkotást.

 7. Nyilván akinek nem tetszett azt fölösleges lenne győzködni de szerintem az 5. elem zseniálisan jó film :)

 8. Ez kb olyan, mint a Nolan fikázás. Érthető, hogy nem tetszik mindenkinek, de elég sok embernek tetszett és ez elég ok, hogy emlegessék.

  “Akar még valaki tárgyalni?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.