Rogue One matricák

Star Wars sticker book. Gondolom pár design, vagy hasonló apróság kinézhető belőle. Most nem venném elő a nagyítót így ennyivel a premier előtt.

rogue-one-ultimate-sticker-encyclopedia_dk-resize

rogue-one-sticker-spread-2

rogue-one-sticker-spread

7 hozzászólás a “Rogue One matricák” bejegyzéshez

  1. Én múlthéten futottam bele valamelyik üzletben a “róg vanos” matricás albumba…nem korai még az ilyet kiadni?

  2. Szerintem, mire befejezik az albumot, addigra pont itt a film. :)
    Bár az is igaz, hogy mostanság a net segítségével valszeg gyorsabban meg lehet találni a hiányzó matricákat, mint régen nélküle.

  3. 2. Volt az Ébredő erő esetében is a gyűjthető kártyás album is. Elkezdtem gyűjteni, mert a klasszikus trilógiából és az újból is volt egy csomó jelenetfotó. Már a fél album tele volt, mire az újságosokból egyszerűen eltűnt. Nem lehet kapni, ezért rossz az ilyenbe belekezdeni. Nem tudod, hogy a végére érsz-e. Cserélni meg pont kevesen cserélgettek neten.

  4. Aha. Nem tudom, manapság hogy megy, régen is volt Star Wars album, meg WWF állatos album, és szerencsére még az itteni zöldségesnél is volt mindig matrica, nem csak újságosnál lehetett kapni. Igaz, már a zöldséges is megszűnt, a plázák mellett nem bírta. Cserélgetni meg lehetett a suliban és még a bolhapiacon is, de így is elég hosszúnak rémlik, mire végre meglett az utolsó keresett matrica is.

  5. Ilyen albumok rendszeresek Angliában. A Rogue one termékek már szeptember óta a Tescóban is ott vannak, ahol a kibővített advent kb. 12 hét. A fentihez hasonló How to train your dragon matricásalbumot meg is vettem egy barátomnak pár éve. :)

    Mondjuk hozzátenném, hogy itt teljesen másképpen vannak a rajongók kiszolgálva, még ha nyilván meg is kérik az árát. Pl. különleges képregények kiadásokat vagy képregény-gyűjteményeket lehet venni az újságosoknál az éppen futó MCU filmekhez. Vagy Dr. Who kiadványokból is van kismillió. A DK-ban vettem 5-5 fontért X-Men és Marvel enciklopédiát is. Ilyen otthon sosem lesz. :S

  6. “A DK-ban vettem 5-5 fontért X-Men és Marvel enciklopédiát is. Ilyen otthon sosem lesz. :S”

    Én azt is csodáltam, hogy kijött itthon a SW 7 Fantasztikus keresztmetszetek könyve DK-tól.

    De képregény fronton galaxisokkal vagyunk elmaradva itthon a kinti felhozatalhoz képest, kb. nulla az itthoni felhozatal, szóval az egyes képregényes világokról szóló enciklopédiáknak még kevesebb esélyük van, ja.
    Még szerencse, hogy most már a képregények 99%-a még aznap kijön digitális felületen is (és csak pár cím geoblokkolt, néha tök értelmetlenül, lásd Fables Deluxe Book 10, miközben a többi rész elérhető).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.