David Yates marad

Gondolom ennek nem annyira örülünk, de ha alulteljesít a Fantastic Beast, akkor lehet nem is lesz igaza. Viszont egyelőre úgy néz ki, hogy David Yates rendezi mind az 5 Fantastic Beasts filmet.

I love making films, and I’ve got a great team, all of whom are like family, I only look at it movie to movie.

Ha jó a csapat akkor családként tekint a munkatársaira, és nem zavarja a hosszú idő, amit felölel majd az életéből a forgatás, filmről filmre gondol rájuk.

Ja egy apróság is kiderült, az 5 film egy 19 éven át játszódó történetet fog alkotni.

FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

6 hozzászólás a “David Yates marad” bejegyzéshez

  1. Én örülök neki mert itt nincs megkötve a keze és nem kell szóról szóra átmásolni azt ami a könyvekben van. Itt végre szárnyalhat a fantáziája. Nagyon várom már a filmet jövőhéten nézem az Arrivallal együtt.

  2. Én sem bánom, mindenki szapulja az utolsó Potter filmeket Yates miatt, de szerintem jók lettek. (Pont tegnap fejeztem be a maratont.) A hiányosságok meg inkább a 6. és 7/1, 7/2. résznél ütköztek ki nagyon, azt meg a forgatókönyv rovására írom. Az ötösnél, amit nem Kloves írt, nagyon ügyesen volt megoldva a kimaradt szálak kérdése.
    És Swarnausnak is igaza van, itt nincs alap, elrugaszkodhat a képzelete.
    Viszont ha 19 év (mellesleg nagyon tetszhet a 19-es szám Rowlingnak :D), akkor a 40-es évek közepén-végén ér véget kb, ergo nagyon úgy néz ki, hogy a Fantasztikus lények “Voldemortja” maga Grindelwald lesz, és nem csak mellékszerepben tűnik fel, hiszen a nagy párbaj közte és Dumbi között 45-ben volt. Kíváncsi leszek, említésre/kidolgozásra kerül-e a köztük lévő szerelmi viszony, vagy ilyen mellékszálat félnek majd beletenni egy hollywoodi ifjúsági filmbe.

  3. Gondolom, hogy örül neki. A Tarzan után mehetett volna a levesbe. De a WB úgy látszik szereti a közepes rendezőit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.