Ghost in The Shell-előzetes

Legyen már vége a lassú, szenvedős cover songos trailer trendnek! Siralmas Depeche Mode változat szól a Ghost in The Shell trailere alatt… és nem tudom, csak engem nem kapott el egy pillanatra sem így a videó? Semmi lelkesedést nem ébresztett, mert a lassú depressziós dal nem illett a sci-fi akcióhoz.

Amúgy itt a trailer, ha jól olvasom a Ghost in the Shell film, és a Stand Alone Complex 2. évadjának a keveréke lesz a végeredmény, amiben Scarlett Johansson sokat mászkált kék ruhában. Nagyon fura ez a PG-13 kinézet, amiről képet lőttem.

gits-first-trailer-screenshot

A tovább mögött nézhető. Értem miért akarták mutatni már most, de az effektek még nem álltak készen.

Inda backup:

ghostinshellposter

66 hozzászólás a “Ghost in The Shell-előzetes” bejegyzéshez

  1. Bocsi, kicsit off:

    Lehet én vagyok a hülye de a mai napig nem értem,hogy mi baja lesz egy 18 éven alulinak ha meztelen nőt lát egy filmben…

    Annyira tiltva van ez a korosztály ettől,hogy az észbontó. A szexuális felvilágosítás, amit az iskolákban lenyomnak (ha lenyomnak meg kb egy vicc. Volt benne részem így nem a levegőbe beszélek. Ha odáig jut a “gyerek” kb azt nem tudja,hogy hogy kell felhúzni a gumit de azt bár betéve tudja,hogy milyen nemi betegségeket kaphat el…. :) Vicc az egész!

  2. Engem teljesen elkapott, pedig egyáltalán nem vártam, még egy teasert sem láttam belőle eddig, csak 1-2 képet, meg cikket még tavasszal, ahol a castingot kritizálták. Azóta már 5ször lement a trailer, a DM cover pedig most is épp a háttérben megy (pedig az eredetit is imádom.) Úgyhogy én már számolom a napokat, pedig délelőtt még tényleg egyáltalán nem számítottam erre, hogy ennyire berántson valami! :D

  3. A látvány, a város, az akciók nagyon jól mutatnak, a sztori is izgalmasnak ígérkezik. Nekem ScarJo nem annyira passzol az egészbe, de kíváncsian várom. Zenét találhattak volna jobban passzolót is…

  4. @human: Mi ezen a PG-13? A csajnak ilyen teste van, mivel cyborg. Az eredetiben sincsenek nemiszervei, bar bimbo van a cickon. :)

  5. Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz, de inkább az eredetit nézem meg még egyszer. Remélem, hogy megbukik a kasszáknál, mert nem kéne, hogy Hollywood rákapjon az animeadaptációkra, és a földbe döngölje, mint a szuperhősfilmeket.

  6. Annak nem lehet drukkolni, hogy jó film legyen és csináljanak jó anime adaptációkat? :)
    “földbe döngölje, mint a szuperhősfilmeket.”
    Ezt nem értem, a virágkorukat élik a szuperhős filmek, ráadásul baromi szórakoztatóak.

  7. Szerintem mind az előzetes mind a zene rohadt jó és passzolnak egymáshoz. Bár tény hogy nagy trend lett az ilyen.

    Egyébként látta itt bárki is az animét? Csak mert az se volt 18+-os ott se volt mellbimbó amit annyira hiányoltok. Hihetetlen hogy egyesek min tudnak fennakadni. :D

    Alig jelent meg az előzetes de már “mindenki” rinyál. “hitewashing”, “Dragon Ball is szar volt”, “az anime nem is ilyen” “a főszereplő miért amcsi mikor japánnak kéne lennie.”

    Röhej, na. Elkerülni sem lehet az idiótákat mert a pofádba tolják őket.
    Látott itt bárki más live acton-t a Dragon Ball-on kívül csak mert van egy raklappal és nem mind szar SŐT. Csak ugye mivel egyikben sem közismert szereplők vannak nem lettek túl híresek, leszámítva Japánban ugye.

    Ez a film K-RVA jó lesz! Ez már az előzetes alapján is látszik. Minden más le van szarva.

  8. DarkEagle: én nem hiányolom a mellbimbót, de volt benne https://youtu.be/AsIQ_kA77b4?t=1m43s még az álcázó ruhán is átmerevedett amúgy.

    “de már “mindenki” rinyál” ezeket itt nem is láttam, mármint a whitewashingot és dragon ballt, ezt ott öntsd ki ahol olvastad.

  9. A visszhang és a zene borzalom, lenémítva nagyobb élmény az egész előzetes :P

    Várom a fan/trailer-eket, mert biztos, hogy jobb lesz a zene és a hangkeverés is :)

    A látvány ennyiből pöpec.

  10. A Trailer is a zene is baromi jó, a hangulat odabasz nagyon, engem megvettek, pedig kicsit sem érdekelt eddig a film.

  11. Ennek megvan az eselye, hogy krva jo legyen, de legalabb az akcio legyen jo, ha a filozofiat offolnak (pl. a Biblia-idezet a hajon).

  12. Na eddig nagyon féltem az egésztől mivel nagy GitS fan vagyok és hatalmasak az elvárásaim, de nyugtával dícsérd a napot de eddig jó.

  13. Én nagyon szeretem az animéket, de vhogy a GitS nincs a kedvencek között.
    A filmre azért kíváncsi vagyok…
    Tudom hogy ez egy kultusz anime, de akkor sem értem hogy miért pont ezzel próbálkoznak, amikor ettől sokkal jobbak izgalmasabbak is vannak.
    Mármint 2016-2017-ben …

  14. jah am sztem csak és kizárólag ScarJo miatt már megduplázódott az a bevétel amit mondjuk egy random színésszel tudtak vna elérni.

    Durva hogy 1-1 szülés után milyen gyorsan rendbe tudják hozni az alakjukat …

  15. Skarlát Jolánson az egyik kedvenc színésznőm ez is jöhet tőle 1000rel. Bár, ahogy elnézem a cickókat, mintha lefaragták volna! :(

  16. Én se értelek Human, imádom a DM-t! Főleg ezt a számot! :D
    A trailer annyira adja az animét, hogy már most ezért várom! Végre egy anime-adaptáció ami jól sül el? Nagyon szurkolok!

    Scarlett brutálisan néz ki ebben, legjobb cosplayer ever!

  17. “hogyan lehetséges hogy ebben van magyar felírat is?” gondolom engedve van h community beleírjon és valaki megcsinálta.

  18. “imádom a DM-t! Főleg ezt a számot! :D” az eredeti változatát én is kedvelem, nem véletlenül ismertem fel a dalszövegből rögtön.

  19. Pár hete a fan trailer adta el nekem az oridzsi zenével, azóta várós. Meg újranéztem azóta az eredeti, ’95-ös filmet. Azt jól gondolom, hogy ennek a sztorija azéval fog megegyezni, pár kikacsintással a többi filmre/sorozatra?

  20. az mit jelent hogy a második évadból vesznek át részleteket? én eddig azt hittem, hogy az első anime, és az első évad keveréke lesz, mármint laughing man-nel. azért, mert a múlt keresésről beszél? akkor viszont remélem nem zsúfolják tele a sztorit, mert ha rendesen ki akarnák bontani, akkor az úgy sok lenne, ha meg csak ilyen fél perces flashbackekkel csinálják, akkor szarjanak sünt.

    Az öreg majom meg már most hatalmas, pedig csak egy jelenete volt eddig :D

    Abu,
    “amikor ettől sokkal jobbak izgalmasabbak is vannak.”
    ezt te sem gondolhattad komolyan :D az első film tényleg lassú egy picit, de a sorozatok simán benne vannak a 2000 óta készült top10-ben. még a második is.

  21. Ha ez most bejön, akkor az anime feldolgozàsok lesznek az új hollywood-i trend a Marvel meg a DC után. Jönnek majd dögivel, Akira, Vampire Hunter D, Mononoke Hime, Full Metal Alchemyst, stb…

  22. A zene szerintem sem valami jó választás hozzá, viszont a trailer nem rossz, de azért első nap nem fogok rohanni a moziba, hogy megnézzem.

  23. Háát ,én láttam mind a két filmet és a sorozat két évadját is ,azok után ez a film nem jött át , kevés , gyenguszra sikerült , batou is ahogy kinéz , hajaj

  24. Abszolút nem ismerem ezeket a mainstream animéket, kivéve a Dragon Ballt és a Golden Boyt XD
    Ezt is max. Scarlett miatt nézem meg, mert egyébként olyan távol áll tőlem, mint ide a Mars! XD

  25. Ez még akár jó film is lehet, ami nem tapossa szét a GitS örökségét, legfeljebb pár kisebbet belerúg. Én várom.

  26. látszik hogy ez egy külön történet, ami arról fog szólni hogy nem véletlenül vesztette el az egész testét az agyán kívül, hanem szándékosan csinálták, és látszik az is, hogy ebbe a történetbe olyan jeleneteket tettek amelyek más történetben már megvoltak

  27. Baromira gáz az eredeti zenével mert nem ahhoz van igazítva. Ráadásul a beszélgetések totál le vannak némítva. Ezt nem mondanám munkának ezt egy 10 éves is megcsinálja Movie Makerrel. :D

  28. Kurva jó lesz ez! Engem abszolút nem zavar, hogy droid teste van és nem látszik a punci meg a bimbi. Mitől adna az hozzá a filmhez? Zene se gáz, bár valami cyberpunkosabb jobb lett volna

  29. Ez egy fos.Már a mátrixba se értettem azért.mert a falon futsz azért miért nem lehet eltalálni,ebbe semmi extra nincsen kitalálhatnának már valami mást.

  30. Ami azt illeti pont a Matrix vette az ihletet a Ghost in the Shell-ből. És halkan megsúgom hogy az eredeti mű vagyis a Manga 89-es. Azóta is RENGETEG film átvett belőle dolgokat. De talán a Matrix a legtöbbet.

  31. DarkEagle

    Már többször is írtam, hogy attól félek, ez a film is úgy fog járni, mint a John Carter. Mindenki, de még a WC-s nénik is nyúltak már belőle, ezért mire jön az adaptáció, unalmasnak és klisésnek fog tűnni.

  32. “Ha ez most bejön, akkor az anime feldolgozàsok lesznek az új hollywood-i trend a Marvel meg a DC után. Jönnek majd dögivel, Akira, Vampire Hunter D, Mononoke Hime, Full Metal Alchemyst, stb…”

    Ez nem lenne rossz, mert tényleg vannak kurva jó sztorik, viszont nekem a képi világa a 90%-ának nem tetszik, úgyhogy nagyon jó lenne ezeket élőszereplős filmekre átültetni.

    Egyébként nekem nagyon átjött a trailer, zenével mindennel együtt.

  33. A csajt nem kedvelem. Valahogy sosem volt szimpi. De tuti rendes ember, mit tudom én. Az animét szeretem, bàr mindig azt hittem, hogy meztelen az àlcàzàs soràn. :-P Erre most egy kisebb Hong Kong omlott össze bennem.
    A filmet sem vàrtam.

    De nekem a trailer bejön, zenéstül, mindenestül. Vagyok annyira filmbuzi, hogy elmenjek majd megnézni. Fikàzzàtok, max kevesebben ültök be moziba. Ùgyis utàlom a tömeget.

  34. Szerintem eszméletlen jó volt a trailer is és a cover song is hozzá. Bár ScarJo nem a kedvencem, annyira hangulatos volt az egész, hogy elképzelni sem tudom, hogyan hagyhatnám ki a filmet. :)

  35. Hangultaos, furcsa lesz ez a kevert sztori de legalább tartogat meglepetéseket legalább is remélem.

  36. Egy nem-sporolos Cowboy bebop eloszereplos sorozatot el tudnek viselni. Siman. Node… Akkor miert nem nezem meg az eredetit megint? :)

  37. Nem tudom sokaknak mi a baja Scarlettel, tök hasonlít az animefigurára és színészként is simán megállja a helyét. Cyborgként meg főleg…
    Nekem nagyon bejön a képi világ, nem a szokásos csillivilli, elég elvont így is, nem megszokott filmen az ilyen animehű kivitelezés, sokakat el is fog riasztani, abban biztos vagyok.
    Várom!

  38. Szóval…láttam a GITS-et és soha nem voltam tőle elájulva, félre ne értsetek nem rossz. Amikor megtudtam, h SJ lesz a főszereplő nagyon megijedtem, ehhez képest a trailerben marha jól el tudta adni az egészet…a trailerről meg annyit, hogy részben igazat adok humannak, mert jobb zenét is tehettek volna alá..

  39. Nightstalker: sajnos az eredettörténetét emelnék ki Spikenak, pedig a sorozatban annyira jó, h 4-5 részen át nem foglalkoznak vele.

  40. Én még nem láttam a GitS-t, pedig évek óta tervezem, szerintem megvárom a filmet, és csak utána veselkedem neki – gondolván arra, hogy akkor nincs spoiler a filmhez, és a sorozat majd helyre tesz dolgokat, ha esetleg ez nem lenne elég.
    Maga a trailer nagyon tetszik. Nem tudom… egyszerűen tetszik a környezetábrázolás, a világ, amiben van, a zenével különösképpen nincs bajom (van annyira jó, mint egy random noname), ScarJo nem főkedvenc, de szeressük, és nem úgy néz ki, hogy itt ábrándulok ki belőle.
    Remélek, és a mozizás után úgyis kiderül, hogy mi a verdikt :)

  41. Bolond vagy Human, ez egy jó zene és illett is ide! :) A filmtől kicsit félek, az animét megnézem majd előtte.

  42. így h az előbb pótoltam az anime-t (nem a 2.0-t) már várom a filmet. én is jobban szeretem azokat az előzeteseket, amik eredeti zenét használnak, de szerintem nem volt ezzel baj. a következő előzeteshez kapunk majd egy score-t és hiba javítva. a többi meg a moziban kiderül.

  43. Ez rettenetesen rossz bemutató volt. Remélem rosszul látom, hogy közelében sem lesz az eredetinek, illetve hiányoznak belőle az apróságok amik érdekessé tették. Ráadásul, míg 89-ben izgalmasan nézett ki a jövő világkép, mára már “láttuk” kategória.

    Az esztelen, hihetetlen dramaturgia pedig sokkal inkább negatívum, mint pozitívum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.