10 évnyi Transformers

IMAX centrikus “ígykészült” érkezett a Transformers: The Last Kinghez Knighthoz, aminek a címével nem viccelt Bay, nézzetek csak erre a képre:

tlaskin

Az eddigi TF filmek összefoglalása után villantanak a jövőre érkező felvonásból is videóanyagot. A tovább mögött nézhető.

15 hozzászólás a “10 évnyi Transformers” bejegyzéshez

  1. Már a lovagok korában is itt voltak az idegen gépek. Mondjuk ez hihető. Sőt, anno a trójai faló is egy Tf volt. A seggén másztak be. Yupi!

  2. Ha valaki érdemel dicséretet a Transformersek kapcsán, az az ILM. Még ha a dizájnjuk nem feltétlenül jön be mindenkinek, de amilyen részletességgel meg vannak alkotva és animálva, az megsüvegelendő…

  3. Most nem kötekedésből, meg nem mintha egy Transformers cím miatt összedőlne a világ, de Last Kight lesz az, nem pedig Last King, nem?

  4. but but , nem úgy kezdődött a transformers első része, hogy zuhangattak le a tf-ek? akkor honnan kerül ennyi elő a földön régről? ők mértnem sugárotak jelet mint Optimus?

  5. @kocsolas: Az egész sorozat egy nagy logikai csapda. Nincs értelme az összefüggéseket keresni az epizódok között, csak megnézni őket. Ha maguk a filmek sem próbálnak meg logikusan következni egymásból, csak úgy vannak, akkor nekünk miért kéne ezzel erőlködni? A filmek azon kívül, hogy “megtörtént és ugyanazok a szereplők”, nem veszi figyelembe az azokban elmondott és lefektetett dolgokat, eseményeket.

  6. A második rész azzal kezdődött hogy már az ősidőkben is voltak nálunk tranformerek, a 4. rész meg azzal kezdődött hogy már a dínók korában is látogatták a földet az “alkotók”.

    Ergo ősidők óta jelen vannak. Eltelt 65 millió év, volt aki hibernálódott volt aki ment volt aki maradt és vannak azok akik újonnan jöttek.

    Csak kéne egy kis fantázia is, nem csak az útálkodás meg a divat fikázás.

    De hogy a poszthoz is írjak, szerintem amit most látunk képet az elejére lesz betolva mesélnek vmi sztorit a múltból és ugrunk is a jelenbe.

    Összefüggéseket meg szerintem kár keresni, egyértelműen a látványra gyúrnak. 4 ilyen film után kár is arra számítani hogy majd az 5. megváltást hoz, sőt … még ha valamilyen szinten elfogadható sztorija is lenne akkor is már divatból lehúznák, mert ez lenne a trendi.

  7. Én nemrég néztem újra mind a 4 részt.
    Nekem bejönnek. Látványos, kikapcsol. Ha ettől is ezeket kapom, nekem elég.
    Ha izgulni és okfejteni szeretnék akkor nyilván nem ezt nézem meg.

  8. Szerintem ezek nem rosz filmek csak a 4-es resz mem tetcik mivel majdnem ehy egeszen ujat keztek es a legtöb autobotot kinyirtàk,remélem az 5 rész jobb lesz mint a 4-es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.