Még egy kicsit a Rogue One-ról

Egy “ígykészült” jött a decemberi Star Warshoz, mindenki már a gyerekkora óta ezen akart dolgozni, mindezt felemelő zenére mondják el. Na meg a sztorit magyarázzák pár lassított felvétellel megspékelve.

11 hozzászólás a “Még egy kicsit a Rogue One-ról” bejegyzéshez

 1. Hajrá 50 kilos nő gyözz le mindenkit,az erö legyen veled.

  Nagy limonádé lett a star wars bol kár érte,persze csillió dollárt fog ez is hozni de,hogy jo film lesz ,hát arra már nem mernék fogadni.

 2. @ büdössajt mi a baj az 50kg-os nőkkel? :) Amúgy csekkolva..durván adja hangulatra. Aki parázik a spoilerektől az ne nézze meg. Nincs benne semmi..csak 1-2 új képkocka. :)

 3. büdössajt!
  Jobb lenne, ha 100 kilós nő győzne le mindenkit? :)
  Egyébként, ha így látod, szerintem inkább ne nézd meg, ez nem a te filmed lesz!

 4. Láttam már 50 kilós csajt leverni 4-5 85 kilós férfiút, az lesz itt a baj, hogy nem tudod majd a főszereplő helyébe képzelni magad és oda a varázs :D

 5. Miaz, hogy legyőz mindenkit? Annyit tudunk biztosra, hogy a terveket valahogy sikerül eljuttatni a Tantive IV fedélzetére és kész. Lehet, hogy senki nem éli túl a bevetést.

 6. “Engem kicsinek látsz nem igaz? Hát tudd meg, a látszat csal… …mert velem van az Erő, és az Erő hatalmas. Az életből árad, ezért nagy. Körülvesz valamennyiünket. Összeköt és megvilágosít minket. Nem az izmaidban, magadban, magad körül kell érezned az Erőt. Mindenütt. Közted és köztem. A fákban, a kőben. Mindenütt. Igen.”

  Ennyi.

 7. Limonade lett a Satr Warsbol? Hahaha :))) Miert, valaha is mas volt? Soha nem ertem, miert kell tulmisztifikalni ezeket a filmeket. Olyanok, amilyenek, ugy jok, ahogy vannak, nem kell tobbet belelatni, tobbnek kepzelni, mint amik: a mult szazad elejenek ponyvaibol epitkezo modernizalt mesek.

 8. Imádom Yoda idézeteit. Igazi bölcsességek. Jó film lesz ez. Én már nagyon várom.

 9. Azt nem értem, hogy akik szerint gáz most, hogy egy 50 kilós csajszi lenyomja az ellent, azok szerint miért nem volt gáz, hogy pl a Jediben Leia megföli puszta kézzel Jabbát?! Meg úgy egyáltalán…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.