A The Zookeeper’s Wife előzetese és posztere

Igaz történet alapján. Egy lengyel állatkertvezetőről és a feleségéről szól, aki 1939-ben, a német megszállás alatt több száz zsidó életét mentették meg azzal, hogy elbújtatták őket az állatkertben.

Niki Caro (Whale Rider, North Country) rendezte a főszerepben Jessica Chastainnel, de Daniel Brühl is feltűnik a németek oldalán. Eléggé filmnézős az előzetes a tovább mögött.

zookeeperposter

10 hozzászólás a “A The Zookeeper’s Wife előzetese és posztere” bejegyzéshez

 1. Hogy micsoda? Emberek kockáztatták az életüket, hogy zsidókat mentsenek meg a nácik karmai közül? Hát slap my ass and call me a grandma, ilyen újítást ezer éve nem láttunk a filmiparban.

 2. Úh baszki, ha Sigur Rós-t hallok egyből összeszorul a szívem és libabőrös leszek. Milyen sokat jelent a jó zene a trailerek alatt!

 3. Gondolom, ha az anyatok vagy a gyerekeitek bujkalnanak a vagonirozas elol, akkor is ilyen cinikusak lennetek, pocsfejek.

 4. sigur ros plusz pont!

  azt nem értem, minek erőltetik ilyenkor, hogy mindenki akcentussal beszél. ezt valami rettenetes hallgatni még így is, gondolom hát még anyanyelvűként.
  miért nem lehet odaképzelni hogy akkor ebben a szituban a lengyel a default kiejtés, és akkor legyen fura akcentusa a németnek.

 5. .Baromallat:
  Talán nem kellene kisemmizni a nepeket évezredeken át es akkor nem jon majd a vonat. Azt hiszem a modern kor főleg megmutatta már, h többszörösen kompenzálva lettek már. Kapcsold be a tv-t, aztan menj el egy gyárba. Voálá..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.