David Leitch rendezi a Deadpool 2-t

Ugye az első rész rendezője dobbantott, Reynolds nyilatkozatai alapján úgy tűnik, hogy elkezdett beleszólni a karakter életre keltésébe, stílusába, míg az idei filmben ez még nem így volt. Az biztos, hogy jobb akciórendező érkezett a helyére, hiszen Leitch a John Wickért felelős duó egyik fele.

a

human
írta
2016. 11. 19. 04:22
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “David Leitch rendezi a Deadpool 2-t” bejegyzéshez

  1. Lehet hogy lesz végre egy Marvel film, amiben kiemelkedők az akciók és nem a Russo tesók rendezik? Váratlan fordulat lenne :D

  2. Marvel film… Annyiban igen, hogy az alap képregény az, de ez inkább a 20th Century Fox filmje, mint a Marvelé. Egyébként tényleg gyengék az akciók sokszor a Marvel filmekben szerintem is, bár most már nem is az akció a lényeg sokszor, hanem hogy nagyon látványos legyen a dolog, jó sok cgi effekttel.

  3. Nehéz jó akciót rendezni, volt is erről videóelemzés. Mostani rendezőknek nem soknak megy sajnos. Jackie Chan volt, hogy száznál is több alkalommal újravett egy jelenetet, amíg tökéletes nem volt, mert a vágás nem áll jól egy akciójelenetnek, de manapság erre nem fordítanak ennyi időt, mert az idő pénz. Valami nem tökéletes, akkor majd megvágják plusz rádobnak pár cgi-t.

    A John Wick azért volt annyira jó, mert rengeteg energiát fordítottak a felkészülésre is, amit nem biztos, hogy megengednek egy Deadpoolnál. Volt már rá példa, hogy a rendező lelépett, mert nem kapta meg azt a szabadságot, amit a kisebb költségvetésnél élvezhet. Szerintem elszürkül vagy lelép David Leitch is, de azért reménykedni lehet.

  4. Milyen pretty Keanu ezen a képen.
    Egyébként nagyon örülök a rendezőválasztásnak. Jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.