A darkosság a Cars hármat is elérte

Kijött a jövőre moziba kerülő teljességgel érdektelen Cars 3-hoz egy trailer, ami ha jól látom Lightning McQueen balesetével fog indítani, méghozzá letekert színekkel. A kölkök ezért imádják a franchiset, nem?

From this moment, everything will change.

human
írta
2016. 11. 21. 19:29
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A darkosság a Cars hármat is elérte” bejegyzéshez

  1. Azt hiszem a Szomszédok klippekkel ment az indokolatlan cenzúra-mém egy időben, de ott a túlzás legalább a poént szolgálta. Na erre a teaser-re szerintem simán ráhúzható az indokolatlan drámaiság kategória, de itt a túlzást tök öncélúnak/céltalannak érzem.

  2. Legalàbb a versenyröl fog szólni, meg a “soha ne add fel” üzenet lesz gondolom a középpontban.
    Remélem nem gépfegyverekkel lövik egymàst, mint a màsodik részben. Az az egyik legsz@rabb folytatàs amit valaha làttam.

  3. Na menj a picsába :D Már csak Vin Diesel hiányzott a végéről valami laza beszólással! :D

  4. Összetöri magát, szívátültetést kell végrehajtani (szívdobogás), kap egy műszívet (villanymotor), amivel majd újra meg kell tanulnia bánni (rehab), de közben félni fog, hogy gonosszá válik majd, mint a másik villanyos autó (konfliktus), bebizonyítja hogy ő igazi versenyző és képes talpra állni és csak az akarat számít meg a szellem (a paralimpikon is autó). Közben majd jönnek a poénok, hogy nincs hangja, meg kifogy a be…az akku stb. Tanulság, hogy ha megnősz menjél vegyél Teslát, mert a villany az jó. :D

  5. bayay: Ezt egy olyan hangulatos és többféleképpen értelmezhető körítéssel, sok-sok autós világba való és felnőtteknek szóló utalással mint ami az első részben is volt, meg is venném!

  6. bayay: Ne már ember mért kellett elspoilerezned a filmet? Így már nem tudom megnézni. :):):):)

  7. Ez az érdektelenség részemről az egész Pixar stúdióra ráhúzható…

    Régen minden filmjük egy kihagyhatatlan instant klasszikus volt, amióta viszont az eredeti ötletek helyét átvették a felesleges folytatások (kezdve pont a Verdák 2-vel), azóta meredeken esett a színvonal.

  8. Az elején tisztára olyanok a képek, mint az 1990-es Mint a villám Tom Cruise filmben egykor.

    Nagy pacsi Bayay-nek, simán elhinném, hogy ez lesz a sztorija! (De esélyes, hogy ennél gyengébb dolog fog kisülni a dologból.)

  9. Sötét Verdák: Felemelkedés :D
    Vagy Carsfall? Iron Cars 3? Nem kestek le ezt a trendet ot evvel?

  10. vargatomi
    Ne gyalázd a Dark Knight – ot légyszives.. méltatlannak találom “ezzel” egy szinten emlegetni! :D
    Amúgy a Wall – E óta nem láttam olyan Pixar alkotást, ami megfogott volna.

  11. Ennyiből még nem lehet levonni komolyabb következtetéseket. Nem érdektelenebb ez sem, mint a többi animációs film. A gyerekeknek minden jó. Beszélő autó? Kasszasiker. Beszélő nyúl? Kasszasiker. Ha nem komplett családok mennének el ezekre a mesékre, akkor megbukna mind.

  12. Verdák kettő teljes gyalázat, gyerekemnek nem merném leadni. Ez dettó ugyanaz az elfajzásnak néz ki, de majd meglátjuk.

  13. A balesetet követően Villám inni kezd, és egyre lejjebb csúszik. Napjai az olcsó adalékanyagok, az éjszakai utcai versenyek és a lepattant Porsche-prostik háromszögében telnek. Évekkel később, amikor lekési Matuka temetését is, rádöbben, hogy elhanyagolta a barátait. Ekkor elindul és megpróbálja helyrehozni, amit még lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.