18 hozzászólás a “A Rogue One elején nem lesz görgetett szöveg” bejegyzéshez

  1. Érdekes döntés… és nem igazán értem, hogy miért szakítják meg a hagyományt, de biztos jó oka van. Persze lehet hogy csak annyi, hogy ezzel is el akarják különíteni a “különálló” sztorikat.

  2. Ez nagy hülyeség. Még a leggagyibb játékok előtt is volt, hozzátartozik az univerzumhoz.

  3. Akkor az nem is star wars film lesz. ENNYI! Jobban is tisztelhetnék az univerzumot. Pontosan ahogy az előttem hozzászóló írta!

  4. Kicsit olyasmi, mintha egy Harry Potter film elején a logonál valamilyen formában nem hangzana el a legendás főtéma. El lehet képzelni. Csak kisebb a “húú, kezdődik!!!” érzés. Mondom ezt úgy, hogy se egy veszett HP se SW fan nem vagyok.

  5. Ez egy különálló film, az intro szöveg csak az epizód-filmeknél vannak/lesznek, ezzel is csak erősítik, hogy a star wars gerincét az epizód-filmek alkotják, sztem jó döntés ez. Főleg, hogy most mit írnának ki, azt amit a ep IV.-nél hogy lázadó kémek egy csoportja… stb csak kicsit átfogalmazva? Nem illene egy spinoff filmhez az intro szöveg.

  6. Az animált mozifilm előtt sem volt. Szerintem jó ötlet. Így nem lesz meg ugyanaz a kezdőzene sem.

  7. Számomra is érthetetlen (pedig nem vagyok nagy fan) ,hogy miért nem lesz nekem is ez ugrott be ,hogy még a leggagyibb játékok elött is volt és nem volt semmi gond vele hozzá ad a Star Wars érzéshez… szerintem ez egy elbaltázott döntés de tényleg ne ezen múljon ,hogy jó film-e vagy sem…

  8. Pedig milyen jó volt, amikor anno elkéstünk a excsajom sminkelése miatt, és beérve a terembe megnyugodtam, hogy “fúúú, de jó még csak a kiírásnál tart, nem maradtunk le semmiről”.

  9. Amióta nem a 20. századi róka fanfárja van a filmek előtt, ez már nem sokat számít. Egyébként is, amióta az angol szöveg fordításának felolvasása helyett magyar szöveggel vagyon kiírva nem is olyan jó ez a bekúszó szöveg.
    Mádi-Szabó Gábor hangját semmi nem tudja visszaadni.

  10. Látom a lelki szemeimmel ahogy a hardcore “fanok” eret vágnak mintha ez olyan fontos dolog lenne és képesek lesznek majd emiatt lehúzni a filmet ha amúgy jó lesz. :D

  11. DarkEagle: Igen, ez fontos, pont az ilyen dilettáns húzásokból lehet sejteni, hogy amúgy sem lesz olyan jó…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.