Silence-előzetes: Scorsese és a kereszténység

A 17. századi Japánban játszódik, ahova két jezsuita pap érkezik, hogy megkeresse mentorát, aki megtagadta hitét. A főszerepben Andrew Garfield, úgy tűnik az ő szenvedéstörténete lesz, mivel a Adam Drivert alig mutogatják a trailerben.

silence-trailer-screenshot

A rendező Martin Scorsese (The Wolf of Wall Street, The Departed ), a videó pedig a tovább mögött nézhető.

Youtube változat:

human
írta
2016. 11. 23. 12:14
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Silence-előzetes: Scorsese és a kereszténység” bejegyzéshez

 1. érdekes ezzel a pörgős zenével ilyen feszesre vágva, amikor nyilvánvalóan inkább egy lassú, filozofálgatós film lesz. gondolom a nagyközönség felé nyitnának vele, de akkor meg rossz előjel, hogy nem bíznak a minőségében és Scorsese nevében.

  tegnap páran emegették, hogy lassan indult ez be és túl nagy csendben – nálam ez a trailer is a rossz előszelet húzta alá, de ne legyen igazam.

 2. Most akkor ez az év Garfield tündöklése lesz, vagy mi?

  Nekem tetszett, de még a feszesre vágott előzetes ellenére is érződik, hogy ez egy lassú folyású film lesz, szerintem senki ne dőljön be ennek a tempónak. Engem kíváncsivá tett.

 3. Ez a trailer engem sem győzött meg, de így is kötelező program. Ha már 24 évbe telt összehozni végre. Megnézzük, hogy sikerült.

 4. Nekem is vannak ketsegeim, amit ez a trailer sem oszlatott el kicsit sem. Lehet jó film lesz, de a reklamkampanya iszonyatosan elszúrt es mindig fura, ha ennyire rejtegetnek egy filmet. Ott az új Gosling film (a musical), allítom fele ennyi penzbol keszult es temaja okan meg retegfilmebb, megis nyar ota van korulotte hirveres, elozetes, plakat, stb.

  Adam Driver feje a közeli képeken pusztító, nem csoda hogy a sötét oldal beszippantotta a lelkét. :-) Bár inkább mókás, mint félelmetes.

 5. a la la land nagyon jól szerepelt fesztiválokon, az is generálta a hypeot, ami miatt jobban feltűntek a reklámjai.

 6. Hagyjátok már békén Adam Drivert! Hihetetlen hogy mennyire felszínes f@aszok vagytok mintha ti lennétek a világ szépei. Megnézném hogy kik fikázzák. Nem a külső a lényeg hanem a tehetség azt meg nem lehet vitatni nála.

  A film egyébként gyönyörűen van fényképezve ez már látszik, és hiába a feszes előzetes ez tuti hogy lassú folyású lesz, tipikus Scorsese film.
  Én nagyon várom! A casting is remek.

 7. Majd meglesem biztos, mert Driver és Garfield is nagy kedvencek. Szegény Adam-et nagyon sokan leszólják, pedig ha a fülei nem rondítanának bele az összképbe, akkor egy jóvágású legény lenne. A Star Wars-ban az a hosszabb göndör haj szerintem jól áll neki, főleg mert eltakarja a füleit.

 8. “ez tuti hogy lassú folyású lesz, tipikus Scorsese film.”

  a Scorsese filmek szinte végig energiával telítve gördülnek előre, a lassúság egyáltalán nem jellemző rájuk.

 9. Lehet, hogy csak a Star Wars 7 miatt van ez de Adam Drivert akárhányszor meglátom olyan érzésem van mintha görcsbe állna a gyomrom. Szerintem egy alapvetően nevetséges arcszerkezettel rendelkező embernek nem szabadna komoly szerepeket vállalnia! Egész egyszerűen azért nem, mert nem lehet komolyan venni egy ilyen embert. És nem azt mondom, hogy csúnya! Mindenki olyan amilyen. De könyörgöm.. nem hiszem, hogy én voltam az egyetlen aki a Force Awakens alatt végig imádkozott, hogy ragadjon a fejére a sisak.
  (Vígjátékokba viszont tökéletesen beleillenek a hasonló színészek.)
  És lehet, hogy felszínes vagyok és a könyv borítója alapján ítélek, de akármennyire is szeretem Scorsese-t, ezt a filmet kihagyom. Nekem simán tönkre vágja az élményt…

 10. Nekem bejött a trailer. Végre egy nemfolytatás, nemszuperhős régi vágású epikus mozi. Fehér holló manapság.

 11. úgy látom, nem sokan olvasták a film alapját képző könyvet. nem egy izgalmas film lesz (bár olyan perspektívából is meg lehetne közelíteni). ha Scorsese követi a könyvet, akkor a fő téma marad a hit, vagyis sokkal inkább isten némasága. nem véletlen hogy oscar előtt mutatják be, Garfieldnek és Neesonnak hálás a szerepe.

 12. Pfejjj ezt a gárfild gyereket de utálom. Kevés nála ellenszenvesebb ember van a színészek között.

 13. Nekem Scorsese neve elegendő arra, h várjam a filmjét! Szereplőkkel semmi bajom, reményeim szerint jók lesznek.

 14. Puffin:
  Sajnálom ha megsértettelek. Nem szándékoztam vitát szítani, csak a véleményemet mondtam el. És még akár az is lehet, hogy igazad van és buta vagyok.

 15. Human, volt már olyan az oscar-díj átadók történetében, hogy egy éven (ugyanazon a gálán) ugyanazt a személyt kétszer is jelölték volna oscarra? Csak mert ott a Hackshaw Ridge is…

 16. Ezt a filmet latni, barki barmit mondd. Ritka ma mar az ilyen! Es adam driverrel semmi gond, jo szinesz karakteres arccal es hanggal!

 17. Mushmushi:
  Egy színészt, vagy színésznőt jelölhetnek egy évben két Oscarra, de csak ha az egyik fő, a másik pedig mellékszereplői jelölés. Ugyanabban a kategóriában két különböző szereppel nem lehet bekerülni. Ilyenkor elvileg azt a szerepet választják, amelyik több szavazatot kap.

 18. “A Satan sikatora” ugrott be elöször. Ez az elözetes inkabb creepy, mint megnyerö. Andrew Garfield elsö jelenete a trailerben, amikor beszel, olyan, mintha a Nyirpazonyi Önkepzö Szineszeti Szakkör vigaszagasa jelentkezett volna valami meghallgatasra. Adam Driver meg mint valami csöves. Ez nagyon reteknek nez ki!

 19. “Adam Driver meg mint valami csöves.”
  Á, csak fogyott vagy 20 kilót a Star Wars 7-hez képest! Ahogy a dédapám mondta: “Lehet, hogy a kövér ember csúnya, de a sovány se szép látvány!” Szerintem Driver kifejezetten érdekes jelenség, nem csoda, hogy ennyi említést kap a kommentekben, pedig csak kb 3-szor látható a trailerben…

  Garfield szerintem minimum jelölést megkapja. De lehet az oscart is! Van idén egyáltalán valaki, aki esélyes lenne a legjobb férfi főszerepre?

 20. Ez egy érdekes és jó téma. Kár , hogy kevesen nyúlnák hozzá Hollywoodból a feud. japán történelméhez. És itt most nem a b közép filmekre gondolok. A 3. sógun volt az ,aki anno meghúzta a vonalat és azt mondta, hogy keresztények haza. Kiv vagyok, hogy ez idősíkon, hol fog zajlani.
  Btw, várós.
  És szerintem is elég csuhás volt Kylo a trailerben.. de hát ez van, nem lehet mindenkit szeretni.

 21. Off

  Így első gondolatként, Jamie Foxx, Ray -Collateral , rendező meg Soderbergh, Traffic, Eric Brockovich.

  On

  Szép képek és Scorsese. Egyszer tuti nagy élmény lesz ez is..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.