Heti mozibemutatók: november 24.

Inkább pótoljatok valamit a múlt hétről? Na jó, a Bad Santa folytatása lehet becsúszhat, mert popcorn vígjátékból kevés megy most.

bad-santa-2-kep

 • Tapló Télapó 2. (Bad Santa 2) – Billy Bob visszatért, hogy megverje az anyját.
 • Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminón (Ich bin dann mal weg) – legalább valaki!
 • Cop Mortem – magyar akciókrimi.
 • Bezárva (Shut In) – hiába Naomi Watts, nehogy megnézzétek.
 • Az állam Fritz Bauer ellen (Stadt gegen Frit Bauer) – tippre nem sok olvasót érdekel Fritz Bauer története.
 • A mélység kalandora (L’odyssée) – még egy életrajzi film.
human
írta
2016. 11. 24. 15:55
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: november 24.” bejegyzéshez

 1. Kibaszott szar lett, legalábbis rotten alapján. Miért nem erre kapta meg Thornton a globe-ot a Fargo helyett, rejtély? :o

 2. A munkaadó osztogatta a Bezárva c filmre a jegyet, el is mentünk rá. Olcsó, frusztráló ijesztegetés, átkozott hangosan, egy orbitálisan nevetséges fordulattal a háromnegyedénél. Soha nem tapasztaltam ilyet, de jól hallhatóan fellélegzett a közönség az első filmvégi kiírásnál. Naomi Watts egy nőies törékeny szépség.

 3. Cop Mortem trailerét láttam 7 mesterlövész elött. Én nem hittem el, hogy létezik ilyen szar. És Music FM-en még jegyeket is osztogatnak :D kellene a gyásznak.

 4. Vasárnap Tapló Télapó 2. Imádom azt a barmot. Az első részt minden évbe megnézem karácsonykor.

 5. Kal-El: :DDDDDDDDDDDDDDD pluszvégtelen telipofával röhögős szmájli.

  úgy gondolom, ez volt eddig a legjobb komment, amit valaha egy FILMAJÁNLÓS oldalon olvastam. potyog a könnyem. vége.

 6. Bad santa 2t megneztem a heten. Sztem egyáltalán nem olyan szar mint ahogy mondják. Volt jo pár poén amin az egész terem hangosan visított. Ha moziban nem is otthon mindenképp érdemes megnezni! :)

 7. Kemeny voltal Kal-El ezaz jar a keksz! Amugy meg jogos, nezd meg aztan kerlek mondd el erdemes e megnezni, mert en valoszinuleg magamtol sose fogom!

 8. Mert te human?Miért másra hallgattok!??Elmèsz megnézed ha tetszett oké!ha meg szar volt,ennnyi nem kell eret vágni magadon mert megnézted

 9. csak azért írok, mer’ nyilván tömegeket izgat a film: a “…El Caminón” inkább egy ártalmatlan játékfilm, mint bármi amit komolyan lehetne venni. habár egyszer végig lehet seggelni, de haloványka volt minden tekintetben. jó értelemben vett spiritualitás és emberi önkeresés lett volna a mozgatórugója egy stand-upos humorával körbeágyazva, de sajnos se komolyabban vehető dráma, se élvezhetőbb humort nem sikerült összehozniuk. szerethető, de teljesen érdektelen vasárnapi délutáni trip a Caminoról egy kiégett német humorista szemszögéből. thats all.

 10. Kal-El: szerintem ezt most már túl nyomod. nyilván nem érvágásról van szó, csak arról, h könnyen ugrik az ember a címre, Naomi Watts nevére, meg a thriller vezényszavakra, miközben tényleg egy gyenge eresztés lett.

  ettől még mindenki érti, h mi van. nagyfiú vagy, elmész, megnézed, tetszik, visszajössz azt írsz róla. békesség.

 11. A kommentek olvastán semmi meglepő nincs abban, hogy a Tapló Télapóról többen megemlékeznek, a Fritz Bauer meg nem érdekli az “olvasókat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.