James Mangold kevesebb CGI-t ígér a Loganbe

Úgy tűnik végre engedték alkotni? Bár a japánosba akármilyen szarul nézett ki a vonatos jelenet, nekem tetszett, hiába volt CGI-athon. A Loganről amúgy ezt nyilatkozta:

The goal was to make something human. We made an effort to scale back on the gloss and greenscreen… If you’re on the make for a hyper choreographed, gravity defying, city-block destroying CG f***athon, this ain’t your movie.

Szóval gritty lesz, mert igyekeztek a csillogást és a zöldhátteret visszafogni. Aki azzal teli filmre vágyik, az ne a Loganre menjen majd. Új kép is van.

logan-hugh-jackman-wolverine

human
írta
2016. 11. 24. 02:18
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “James Mangold kevesebb CGI-t ígér a Loganbe” bejegyzéshez

  1. Naja, mert mintha PONT a CGI-t kritizálták volna a legtöbben a legutolsó Rozsi filmben. Gyerekek, csak nézzétek meg az összes többi X filmet. Annyi de annyi esélyük lett volna egy épkézláb X-men filmet letenni az asztalra, de mindig elcseszték őket. Ez a film se lesz jó, bármennyire szeretnénk.

  2. Szerintem az X-Men egyik leggyengébbje lett a Farkas, csak azért nem a leggyengébb, mert idén volt egy Apokalipszis is. De amúgy nagyon elszúrta azt Mangold. Remélem, tanult a hibákból és csinál valami értelmeset is. Amúgy szerintem az egész tök nevetséges volt a múltkor, a CGI vonat éppúgy, mint az ötpercenként elájuló Rozsi. Szóval, szánalmas volt. (Az első jelenete azonban tetszik, amikor megmenti a II. VH atombombás jelenetében a japán csávót.)

  3. Ja, és nem értem miért szidják az X-Men: Origins – Farkas filmet, mert az sokkal jobb volt, mint a Farkas. A vége volt totál elszállt annak is, de kb háromnegyedéig egy korrektül összerakott X-film szerintem.

  4. nekem van egy két film, amit akárki mond, nem tudom utálni, lehet valami guilty pleasue miatt, amit nem tudok megmagyarázni, de ilyen a Wolverine. egyszerűen elvoltam vele, ami a legtöbb x-menről nem volt elmondható, és nem tudom hogy miért. Egyedül ez, az Eljövendő múlt és az X2 voltak amik tetszettek, és én pl sose értettem hogy az első részt miért dícsérték annyian, azt tizenkét évesen is végigmosolyogtam a bárgyúsága miatt. hátha ez a Wolvie is bekerül a tetszetősek közé.

  5. A Farkas esetében pont ott cseszték el, hogy kihúzták a méregfogát és hanyagolták a vért. Az első, szintén gyenge részben is probléma volt, hogy (állítólag Jackman miatt) teljesen családira hangszerelték az egyébként brutális karaktert, de ott legalább az akciók hellyel-közzel élvezhetők voltak. A Logan-nál most meg ugyanazok az arcok fogadkoznak (átesvén a ló másik oldalára), hogy ilyen-olyan überfaxamegadurva trükkmentes hiperrealista Roszsomák-filmet fognak letenni az asztalra. Eddig mi is volt az akadály? :) Amúgy a trükkökben a középutat kellene megcélozni, történetben maradni a méltán sikeres képregényeknél és főképp nem kellene kiherélni ezt a vadállatot. Akkor talán jobb és maradandóbb alkotások születnének. Az Apokalipszis egy trágya volt, de legalább megmutatta, hogy eddig is lehetett volna akár fröcsögő vér nélkül jó Rozsomákos harcokat mutatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.