Napi Rogue One

Így jött ki, de mára összejöttek a Rogue One anyagok kicsit. Az egyik, hogy november 28-tól lehet megvenni a jegyeket itthon is, ahogy Amerikában. Szerintetek van akkora hype, hogy ez számít? Én most nem érzem. A dátumhoz van egy rövid videójuk is.

A másik, hogy kaptunk egy új tv-spotot, amiben eddig nem látott jelenetek is vannak. Ez a tovább mögött nézető a friss IMAX poszterek alatt.

r1_amcmini_imax_darth_smr1_amcmini_imax_jyn_sm
r1_amcmini_imax_whitexwing_sm

15 hozzászólás a “Napi Rogue One” bejegyzéshez

  1. Különös módon én sokkal jobban várom ezt a premiert, mint a tavalyit. Mindenképpen szeretnék az elsők között lenni a megtekintésében.

  2. Sokan csalódtak a tavalyi filmben, így szerintem nincs akkora érdeklődés a közönség köreiben.

  3. Lehet csak azért, mert én vagyok a fő célcsoport de engem elkapott a hype-vonat rendesen, megyek is sorba állni Vasárnap. A film meg szerintem jobb lesz mint a VII., közel sem akkora az elvárás felé. Bevételileg ha tippelne kéne akkor meg sem közelíti majd a TFA-t, inkább a sikeresebb szóló Marvel filmek szintje lehet a realitás.

  4. én is a célcsoporthoz tartozom sztem, de ez a kampàny vhogy engem is kevésbé kapott el, mint a tavalyi. Nem is igazàn tudom miért, attol még persze vàros a film, meg azért 1-2 trailer odabaszott, de itt nagyon a végére lett kihegyezve a kampàny. Mindegy is, 15-én ott leszek az tuti.
    Mert: “member the Death Star? oooh I `member!!) :D

  5. Anak:
    “Sokan csalódtak a tavalyi filmben, így szerintem nincs akkora érdeklődés a közönség köreiben.”

    Az imdb és a hasonló össznépi értékelős oldalakon elég jó számai vannak.
    Szerintem tényleg csak annyi lényeg, hogy a klasszik Skywalker sztorivonal több embert érdekel, több embert hoz lázba, mert ahhoz kapcsolja a Star Wars nevet. Én is azokon nőttem fel, és még sokan mások is. Hiába vagyok Star Wars rajongó, hiába leszek ott már az első héten ennek a vetítésén, akkor is jobban várom a VIII. részt.

  6. Engem ez jobban érdekel a folytatásnál jelenleg. Akkor is vetítés előtt vettem gond nélkül jegyet, szerintem most is elég lesz az.

  7. Láttátok, hogy benne lesz az előzménytrilógiából ismert Bail Organa (ugyanazzal a színésszel)? Legalább valami kapcsolat azzal a trilógiával is.

  8. Igen, a Sith-ekből még 1-2 színészt felhasznosíthatnak (ahogy Mon Mothma-t is). Tarkin kormányzót pl. Nekem amúgy tetszik Felicity Jones továbbra is, szóval már miatta is megnézem simán. :)

  9. Valahogy olyan hihetetlen szinten hidegen hagy ez a film (féleség),hogy az már szinte nekem is furcsa! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.