Moment of Beauty

A mostani szombatra Jennifer Lawrence jutott, aki a Vanity Fair decemberi számában villogott.

jenniferlawrence-1
jenniferlawrence-11

jenniferlawrence-10

jenniferlawrence-4

jenniferlawrence-5

jenniferlawrence-6

jenniferlawrence-7

jenniferlawrence-8

jenniferlawrence-3

jenniferlawrence-9

jenniferlawrence-2

jenniferlawrence-12

jenniferlawrence-13

human
írta
2016. 11. 26. 11:00
megjelenés

hozzászolás


33 hozzászólás a “Moment of Beauty” bejegyzéshez

 1. Az ember azt hinné hogy akkora cégek mint a VF pl vagy a GQ jó képeket csinál de nem egyik sem jó. Mind ilyen próbababa műbeállítással, hiába szép egy nő rajtuk vagy jó a pasi annyira mű az egész meg tele van PS-elve hogy undor fog el amikor meglátom. Miért nem lehet természetességet követni? JLaw-tól pl ezt várnám el mert mindig ezt szajkózza. De hát pénzért mindent ugye. :D

 2. Azt tudom hogy imádja és én is szeretem a 40-50-es éveket de ezek közül a képek közül talán 2 ami tényleg jó. Nem szeretem a beállított képeket. És ez főleg a szürke képekre igaz. Ez a tipikus ugrálj mert poén és realista pedig nem is, képek. :D

 3. Sajnos meglehetősen tehetségtelen, durván túlfizetett csaj. Szerintem sajnos 40 éves korára többször kaparják majd ki drogos hányásból, mint egy átlag magyar popsztárkát.
  Pogácsaképe egyre durvábban fog emiatt kinézni.

 4. Ti nagyon hülyék vagytok. Mindent lehet rá mondani csak azt nem hogy tehetségtelen. Már azelőtt jó színésznő volt hogy bárki felfedezte volna. Csak a többség az Oscar díja után figyelt fel rá pedig már évekkel előtte is volt nem egy nagyon jó filmje.

  Ráadásul azt meg pláne nem lehet rá mondani hogy felfuttatták mert a saját tehetsége lett csak elismerve. És ő kb az egyik a kevésből aki nem egy híres film sorozatnak köszönheti az ismertségét mivel már a Éhezők Viadala előtt is híres volt.

 5. Totally not fake pictures :)

  “Már azelőtt jó színésznő volt hogy bárki felfedezte volna.” error code:404

 6. Most direkt megnéztem a hölgyemény filmográfiáját. Háát…
  Na jó, az új X-men sorozat első részében még nem volt rossz (de semmi extra), aztán kb. faék egyszerűségű játéka volt mindenben, vagy éppen idegesítő.

 7. Igazi hozzáértők vagytok, gondolom ti is leragadtatokk olyan filmeknél mint az X-Men vagy az Éhezők Viadala. :D

  Elvégre mit is számít, hogy mindössze 4 éves “karrier” után egyből Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték a Winter’s Bone miatt 2010-ben. :D

  És igen lehetne mondani, hogy ez nem számít de aki nem látta a filmet inkább kussoljon. Ugyanis 2010-ben mindössze 20 éves volt csak. És ja ha szerintetek minden színésznő aki tehetséges és díjazott lefekszik a rendezővel akkor jó nagy barmok vagytok. Attól mert valaki összefekszik valakivel még nem kap Oscart és nem lesz nagyobb tehetség. Nem vagyok egy elvakult JLaw fan de eddig minden filmjét láttam és hogy őszinte legyek 7/10-nél egyik sem volt rosszabb, talán csak az utolsó rész az Éhezőkből meg az új X-Men. No meg a American Hustle, azt pl végig se bírtam nézni de nem miatta volt ez sem. :D

  De amúgy ja akit 5 éven belül 4-szer is jelölnek Oscarra meg Golden Globe-ra az bizonyára szar színésznő. :D Lehet mondani hogy a díjak nem számítanak de igen is számít mert ripacsoknak nem szokták odadobni csak úgy őket. Neki pedig 3 Goldenje is van + 1 Oscarja ugye.

  Szóval mielőtt hülyeséget írtok és okosnak akartok tűnni inkább gondolkodjatok.

  http://www.imdb.com/name/nm2225369/awards?ref_=nm_awd

 8. “eddig minden filmjét láttam és hogy őszinte legyek 7/10-nél egyik sem volt rosszabb, talán csak az utolsó rész az Éhezőkből meg az új X-Men. No meg a American Hustle, azt pl végig se bírtam nézni de nem miatta volt ez sem. :D”

  B+, akkor most volt rossz filmje vagy sem…

  Am meg őt asszem a Weinstein producer futtatta fel, ő meg, khm, híresen nem a tehetség alapján oszt szerepeket (de ettől még JLaw szerintem is konyít valamit a színészethez)

 9. Ja szóval mert a külföldi Blikk azt írja hogy lefeküdt egy producerrel akkor az már igaz is ugye? Tehát ha holnap bekerül az újságba hogy egy rokonotok összefeküdt Vajnával és híresség lett akkor az igaz lesz? Na hagyjatok már a baromságokkal. :D

  Egyébként ja volt 1 rossz filmje az American Hustle elvégre végig sem bírtam nézni de másoknak meg bejött szóval ez alapból ízlés kérdése. De a film nem miatta lett bukta nálam.

  Ami 7/10 alatt van az meg vagy átlagos vagy az az egy film amit fentebb írtam, rossz. De ez megint csak egyéni ízlés kérdése.

 10. Gyönyörű nő, bár ez a fenti képek közül csak a telefonálósról meg talán a felette lévőről derülne ki annak, aki még soha nem látta.

 11. .DarkEagle: az oscar az egész rendszer önjutalmazása a szinten tartás miatt. Sokan vannak jok, de csak a kiválasztottak kapnak. Ő értük kell rajongani es fizetni. Aztan jon a következő garnitúra…

 12. Ezt nem is vitatom de azért az Oscarra bekerült filmek legalább 90%-a tényleg jó film és érdemes megnézni. Más kérdés hogy rengeteg jó film nem kerül be oda mert már évek óta ugyan azok a típusú filmek vannak csak a gálán. :D Mondjuk legalább már vannak független filmek is ami haladás.

 13. @DarkEagle: Bocsi, de pl. Natalie Portman már tizenévesen a Beautiful girls-ben kb. egy perces jelenlétével túlnőtt bármin, amit te Lawrence kisasszony színészgigászkodásának állítasz be.
  But only time will tell.
  NOT YOU, as for sure!

 14. demerzel: Attól hogy van nála jobb, még nem vesz el az érdemeiből… Sosem értettem ezt a logikát.

 15. @play: nem ez a logika, csupán nem tetszett, hogy DarkEagle lehülyézett mindenkit, aki szerint a csaj nem nagy szám.
  Ha helyén kezelnék, nem lenne vele semmi gond.

 16. Gratulálok! A többség mehet egy pletyka blogra vinnyogni, mivel odavalók. Csak rombolják az oldal színvonalát. Nehogy már a nyúl vigye a puskát, kérem szépen!

 17. De ráértek itt, vitatkoztok a semmiről. Van, akinek egy közepes színésznő marad, valaki meg szereti és elismeri a tehetségét. Ennyi. Lépjünk túl ezen az ellentéten és lehet továbbmenni.

 18. Egyébként a moment of beauty sorozat pont arról szólna, hogy megbeszéljük, hogy az adott fotósorozat mennyire jó, illetve, hogy tetszik-e a színésznő, mint nő. Nem a színészi kvalitásait kéne itt megvitatni.

 19. @Watchmen: ezt nem tudtam, a telefonfülkés kép jól sikerült.
  @mindenki más, akinek megsértettem volna az érzéseit: sorry!

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.