Mégis van Rogue One hype

Bár nem akartam mára még egy Star Wars hírt, de ez számomra érdekesnek tűnt: elővételben majdnem annyi Rogue One-jegy fogyott, mint tavaly a Force Awakens-ből. Utóbbi 90%-át teljesítette a Rogue (Amerikában), ezzel a második a legtöbb elővételes jegyeket tartalmazó toplistán.

rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075

És ha már előkerült a film megint, akkor azért a negatívumokról is egyre többet hallani, kíváncsi vagyok, hogy a végeredményen mennyire lesz észrevehető: Tony Gilroy 5 milliót keresett az utóforgatás és utómunkás melójával. Avagy elég durván bele kellett nyúlnia, az utómunkában egy szinten volt kezelve a tényleges rendezővel, és elvileg a befejezést is ő dolgozta át.

14 hozzászólás a “Mégis van Rogue One hype” bejegyzéshez

  1. Mégsem Edwards lesz az új csodagyerek? Én azért reménykedem, hogy élvezhető lesz a film.

  2. Számomra már csak a koncepció és az eddig látottak alapján is szimpatikusabb a VII. résznél, amit teljesen feleslegesnek érzek.

  3. A Godzilla nem a rendezés miatt volt szar. :D

    Egyébként az eladások egyáltalán nem meglepőek. Lehet bármilyen gané SW film a fanok úgyis elmennek rá.

  4. A Godzilla szerintem sem Edwards miatt lett rossz, de tényleg tele volt hibával az film…

    Az elővételes számokon meg nem kell csodálkozni, a star wars továbbra is a legnagyobb rajongótáborral rendelkező franchise, mindenki szalad megnézni első napon, aztán utána meg akkorát fog zuhanni, amit még nem látott a filmtörténelem. Ha tényleg rosszul sikerült, akkor meg mégnagyobbat… :) Mondjuk a World War Z is hasonlóan hányattatott sorsú film volt, aztán mégis elég jó lett a végeredmény, szóval még mindig van (egy új)remény. (bocsi :)

  5. Miért zuhanna brutálisat? Mert spin off? Vagy miért? Tavaly is 40% alatt volt az esés a 2-ik hétvégén ami ilyen moziszörnyetegeknél páratlan teljesitmény

  6. Nem értem hogy van, hogy emberek tömegei állnak sorban ezért. Ezeknek a filmeknek a többsége nem jó, mégis ezek uralják a piacot.

  7. Én szépen megvárom az első kritikákat. Ha meg ezt is szétkreténkedték, akkor a közelébe se megyek.

  8. Hát azért a Klónok Támadása sem hozott emlékeim szerint már annyit, mint az előtte mindenkit izgalomban tartó Baljós Árnyak. Vérfanok persze, hogy jegyet váltottak erre…nálunk az irodában kb mindenkinek keményedett tavaly a bimbója már a trailer “Chewie we’re home” részt látva, most meg mindenki “háát majd megvárom a kritikákat”

  9. Már az előzetesekben is több látványos,izgalmas jelenet van mint az egész 7.részben…

  10. @Tindalos: +1
    az a tavalyi valami elképesztő blamázs volt, a legjobban az idei South Park évad reflektált rá, az mindent elmond.
    nekem kb egy szinten van mozis ‘élményként’ az új Xmen-nel…

  11. onnan tudjátok majd, hogy eljött a világvége, hogy nem veszek elővételes jegyet egy SW film első napjára. mert éppen az életemet mentem.

    a premieres beöltözős majomkodás nem érdekel, de másnap ott a helyem az első előadáson!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.