Az Escape From New York rebootról

Hosszú évek óta akarnak valamit kezdeni ezzel a franchise-zal. Volt már Gerard Butler pletykálva a főszerepbe, és legutóbb, tavaly októberben megtudhattuk, hogy Neil Cross (Luther) írt forgatókönyvet a filmhez. Mivel az több, mint egy éve volt, így a most kiszivárgott infókat nem kell készpénznek venni, hiszen azóta már vagy ötvenszer átírhatták.

escape-from-new-york

A The Wrap szerint ezek a változások vannak az eredetihez képest: New York nem szuperbörtön, hanem lakott terület, ami egy szuperszámítógép felügyel drónokkal és a többivel. Mivel a város felé egy hurrikán közeledik, ami ugye a drónoknak nem nyerő, így a biztonsági rendszer nem fog rendesen működni a természeti csapás alatt. Na ebben az időszakban, 11 óra alatt kell majd Plisskennek elkapni, és élve beszállítani a film főgonoszát (aki Thomas Newton lesz, nem a Duke). Extrának ott van, hogy a történet nem is New Yorkban kezdődik majd, hanem egy másik nagyvárosban. Cserébe megtudhattuk, hogy Robert “Snake” Plissken az igazi neve a főhősnek. De minek?

Ennek így mi értelme lesz? Felhasználják a film címét és kész, semmi más nem látszik az új infókból. Emlékeztetőnek itt az eredeti trailere.

3 hozzászólás a “Az Escape From New York rebootról” bejegyzéshez

  1. Felesleges reboot. Pénzügyi szempontból sem értem kit akarnak ezzel moziba rángatni? A legtöbben nem is emlékeznek erre filmre és kurt russel charm-ja nélkül semmit nem ért volna.

  2. Újabb esete egy olyan filmcím meglovaglásának, amire pont azok köpnek mérget, akik ismerik a címet? Értem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.