Ez van a 21 Jump Street körül

A 22 Jump Street írója, Rodney Rothman dolgozik a női főszereplős spinoffon. Még nem tudni, hogy már bemutatott karakterekre épül majd, vagy újakat hoznak be a képbe.

Ami még érdekes hír lehet, hogy bár Jonah Hill azt mondta, hogy az MIB 23, avagy a Man in Black-Jump Street crossoveres harmadik rész halott, a Sony úgy tűnik meggondolta magát. Ezt a folytatást elvileg James Bobbin (Muppets Most Wanted, Alice Through the Looking Glass) fogja rendezni, már ha megvalósul.

21_jump_street_2

27 hozzászólás a “Ez van a 21 Jump Street körül” bejegyzéshez

 1. Női spinoff, ahha…
  A Szellemirtók is mekkora siker lett, ja, nem. De ez is Sony, így értem ezt a “remek” döntést.

 2. MIB crossover, női spinoff. Egyik ötlet rosszabb, mint a másik. Miért nem lehet csak simán folytatni?

 3. Úristen, 1000 nagyobb költségvetésű filmből 20-nak nem az én nemem, rasszom lesz a főszereplője…áááá hogyan tehetnek ilyet..most mi lesz? Még a végén bele kell élnem magam valaki olyannak a bőrébe, akivel amúgy nem tudok azonosulni? Meddig akarják még ezt folytatni, mi már megkaptuk a magunk verzióját szinte mindenből, de ez nem jelenti azt, hogy másnak szabad áááá mindennek rólam kell szólnia ááá kényszerítenek a filmnézésre ááá

  Engem nem érdekelt egyik rész sem ebből a filmből, hogy fizessek érte. A MIB crossover leállításával jól döntöttek szerintem, de ha lett volna se rinyálok rajta, egyszerűen nem mentem volna el, kész.
  MIBből csinálhatnának valamit női ügynökkel, mert az érdekelne, ha az eredeti készítőket bíznák meg vele, vagy mondjuk Jenji Kohant

 4. Nem azért, de Hollywood mindig is ilyen irányba tartott, nincs semmi új ebben. Freddy vs Jason, Alien vs Predator, stb, az ilyen gagyik mindig voltak.

 5. Ebben pont nem zavarna egy női spinoff, csak ne álljanak le a Tatum-Hill vonallal se, mert értük kár lenne. A Ghostbusters-szel sem az volt a baj szerintem, hogy nőkkel rebootolták, hanem az, hogy rebootolták egyáltalán, és ha már így alakult, akkor épp azokkal a nőkkel, akikkel (Bill Murray-Melissa McCarthy, még leírni is súlyos).
  A MiB crossover is elsülhetne baromi jól, érdekelne.

 6. egyik rossz ötletet lecserélték egy másikra. csodás. mi lenne ha írnának egy rendes forgatókönyvet?

 7. Nem kell felremagyarazni nem a nokkel van a gond. Hanem azzal, hogy keptelenek egy sajat otletet kiagyalni ezert feminizalnak filmeket. Az Alient se neznem meg egy ferfi foszereplo remakkel.

 8. Mekare: Látom marhára megértetted, hogy mi a baj a női spinoffokkal. Aki szerette az első két részben Tatum-Hill párost, az nem akar a folytatásban egy McCarthy-Wiig duót nézni.

 9. Mert mindenki temetni akarja! :)

  Amúgy női spin off nekem is -1… Találjanak már ki női történeteket is, ne erőltessenek már hülyeségeket! Jó, hogy nem lesz mindjárt egy Passió női főszereplővel…

 10. zsozso: Azoknak ajánlom az első két részt, ha jó, akkor többször meglehet nézni…van amiből még annyi rész se készül..de mi van akkor, ha egyáltalán nem folytatják…akkor ugyanúgy nincs film, amit nézhetnének ezzel a párossal…miért nem tudtok úgy tenni, mintha nem létezne a folytatás, nem a megszokott párossal nektek már nem működik, rendben van..de lehet másnak majd fog. Lehet, hogy engem abszolút nem érdekel a dolog, a két színész vagy a két karakter miatt, de megnézném mondjuk másokkal. Ez egy szaros spin-off, ettől még lehet a te kedvenceiddel folytatni a filmet, nem muszáj megnézni..durván sok film jön ki, bőven van választék. Ezeknek a filmeknek nem te vagy akkor a célközönsége, ennyi, ez egy olyan 21jump street oldalág lesz, amit simán kihagyhatsz,de lehet mások ezért döntenek úgy, hogy megnézik utána a korábbi filmeket.
  A Ghostbusters nekem sem tetszett annyira, egy egyszer nézhető totál átlag, ha igazságosan hasonlítjuk össze egy csomó más vígjátékkal, de attól még örülök, hogy elkészült, méghozzá miattuk stb: https://goo.gl/58Lwia

 11. Mekare: áááá Úristen van még olyan filmes franchise, aminek nincs női változata áááá elnyomó patriarchális társadalom áááá új Jump Street-film ugyanaz lesz minden, csak nőkkel, mekkora kreatív ötlet…

  Női szervek férfiváltozata mikor jön?

 12. Laslo: nyugodtan jöhetne felőlem…úgy nőttem fel, hogy amiket láttam a 90%ának fehér férfi volt a főhőse,a megmentő, a legcoolabb, legokosabb, legviccesebb figura…már hozzávagyok szokva,képes vagyok beleélni magam bárki helyzetébe legyen az film, játék stb
  Szóval felőlem jöhet nyugodtan a női szervek férfi változata…meglenne a nemtudomhányadik számú film, amiben két férfi zsaru összehaverkodik és partnerek lesznek…az úgyis olyan ritka :) nem mennék el rá, de nem is sírnék miatta…ha a kreatív filmekért akarok tenni, akkor elmegyek és fizetek olyanokért, mint a Nocturnal Animals…támogatom manival és ajánlom olyanoknak, akiknek esetleg tetszene…
  Ilyenkor olyan fontos a kreativitás, de nem volt eleve ez a 21jump street is egy remake a fiúkkal?

 13. Mekare: Az a baj, hogy amig ezekkel a női spin-offokkal baszakodnak, addig nem irnak új történeteket. A női Ghostbustersre semmi szükség nem volt. Irhattak volna egy új történetet ugyanazokkal a főszereplőkkel. A női 21 Jump Street-re sincs semmi szükség úgy, ahogy a Thelma és Louise férfi változatára sem. Érted már? Ez nem a nőkről szól, hanem arról, hogy a stúdiók egy ismert cimet próbálnak megerőszakolni.

 14. Zsozso: de az ismert cím felesleges rebootja vagy folytatása már nem baj, hiába rossz esetleg a sztori, csak ne legyenek nők akik eddig férfiak voltak, ha neked épp nem is ez az ok a rinya mögött, nagyon sokaknak bizony igenis az…egyébként a jurrasic world olyan nagyszerű és kreatív felélesztése volt a régi franchisenak, ha jól tudom a star wars ébredő bigyót is a teljesen új, böhöm kreatív története miatt hozta a milkákat. Nagyon sok a reboot, remake stb ez eddig is így volt, de érdekes a reboot tengerből stb nem az új predator film ellen megy a hol van a kreativitás szólam a leginkább. Persze ugyanúgy nem tudjuk mennyire használják majd ott fel az alapsztorit, mint tennék pl ennél a filmnél. A rendezőben jobban lehet ott bízni. Mindig lesznek ilyen filmek, itt arról van szó, hogy egész egyszerűen nem kell őket megnézni, és azt aki kiváncsi rá azt hagyni élvezni azt. Mert te úgy gondolgatod egy felesleges szemét az egész, én is ezt gondolom sokról, de tudom, hogy ha már kis számú rajongótábora van annak az új “szemétnek” akkor örülök, hogy elkészült, mert vannak akiknek örömöt okozott, és én nem szeretném ezt elirigyelni tőlük.

 15. Mekare: Szerintem rossz ajtón kopogtatsz, hiszen a filmes oldalakon jellemzőek a rebootok fikázása megy, és akiknek új Star Wars nem tetszett, azok pont ezt hozták fel hibaként leginkább: a film az első rész remake-je. Az Ébredő Erő pont jó példa, hogy nem az a gond, hogy nő a főszereplő, hanem az ostoba, felesleges változtatások. A Dragonball: Evolucióban sem cserélték le a főszereplők nemét, mégis kapta a fikaáradatot, mert pl. beleerőltették azt a buta középiskolás szálat.

  Indítson a stúdió egy új franchise-t nőkkel, senkinek nem lesz egy szava sem, ha meg egy meglévő filmsorozat sikerén akar felkapaszkodni, akkor ne lepődjön meg, ha a rajongóknak nem tetszik.

 16. Laslo:nem akarom ismételni magam, 22 hozzászólás utolsó pár sora. Én is voltam már eredeti filn rajongója, aminek egyáltalán nem nekem találták ki a folytatását rebootját, nem mentem el rá, nem nyafogtam és támogattam helyette egy értelmesebb filmet. Jogotok van hozzá, hogy ne tetszen és ezt, ha akarod napi szinten kiordíthatod a világhálón, de akkor én is joggal tarthatom ezt rinyálásnak. Az meg lehet, hogy egy filmes oldalon ez a fő probléma ezekkel a filmekkel, de ne tegyünk már úgy, mintha a másik probléma nem létező lenne vele kapcsolatban.

 17. OK, látom nem mindenkinek világos. : )
  Akartak készíteni egy női buddy cop filmet, ami egy ÚJ cím lett. Nem Halálos fegyver 5, nem Tangoné és Cashné, nem Bad Boys 3: Bad Girls. Pont az ötlet haszontalansága miatt írtam, hogy ha jön a női Jump Street, akkor ez annyira fantáziadús lépés, mintha a Női szervek férfiváltozata jönne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.