The Shack-előzetes: Sam Worthington és a HIT

Figyelem, szinte az egész filmet bemutatják. A történet egy apáról szól, aki elveszti a kislányát. Teljes depresszióba süllyed, ahonnan csak a hit rángathatja majd ki. Ezt sok “haluzott” jelenettel fogják érzékeltetni. Worthington mellett még Octavia Spencer (Hidden Figures) számíthat nagyobb névnek benne.

Amúgy meg az egész eszméletlenül nyálas, Worthington alakítása pedig… Mindezt ugye abban az évben, amikor a Collateral Beauty is teljesen hasonló témát dolgoz fel, méghozzá jobb színészekkel. Trailer a tovább mögött.

human
írta
2016. 12. 02. 18:02
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “The Shack-előzetes: Sam Worthington és a HIT” bejegyzéshez

  1. “az egész eszméletlenül nyálas, Worthington alakítása pedig… Mindezt ugye abban az évben, amikor a Collateral Beauty is teljesen hasonló témát dolgoz fel”

    Ezzel a mondattal nagyon vitatkozni akartam, mert nem tudtam elképzelni, hogy egyrészt tényleg nyálas legyen, de megnéztem a trailert, és nem hiszem el. Gebedjek meg, hogy a könyv nem nyálas volt, ráadásul tekintve, hogy elég nagy szerepet kapott benne a hit (és ezzel együtt a Szentháromság is), nem tudom, mennyire fog ez a kettő összeférni, vagy hogy akkor mennyire piszkálták meg az alapanyagot, még úgy is, hogy tudom, a könyv az nem film. De ez a nyálas dolog nekem sem adja.

  2. Hát ez az, hogy januárban, amikor először olvastam a megfilmesítésről, akkor én sem ilyet vártam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.