A sajtónak mutattak 28 percnyi Rogue One-t

Összeírtam párat, főleg twitteren tolták a nagy siteok emberei a benyomásaikat. Tökéletesen pörög a hype gépezet, mert ezekhez a véleményekhez vegyétek hozzá, hogy ha jól veszem ki, akkor odareptették őket a Skywalker farmra. Plusz igaz, hogy 28 perc, de nem részlet, hanem összevágott anyag, amiben sokszor kontextus nélkül csak egy-egy jelenetet láttak. Sok blockbusterből összerakható egy ilyen.

Nem akarom nagyon temetni a filmet amúgy, csak a teljes képhez ezt is érdemes tudni. Ez csak saját elmélkedés: ritkán hallunk ilyen vetítésekről, szóval két dolgot is jelenthet: a stúdió csak el akarja hessegetni az újraforgatások miatti rosszabb hangulatot, vagy nem bíznak annyira a filmben.

Jöjjenek a tweetek.

cyuyua8vqaaotq3

Nagyon Star Wars, de közben egyedi is.

Erőszakos, izgalmas, látványos.

Érzelmes.

Gritty. (Darkos?)

Ez a háború a Csillagok háborújában.

A Death Trooperek hangeffektje érdekes.

A gonoszok oldalán Krennicnek (gondolom a trailerben a fehérruhás) szarkasztikus humora lesz. Eddig nem erről voltak híresek a birodalom vezetői.

Rengeteg kacsintás lesz a fanok számára. Sok minden lesz ismerős, de rengeteg új dolgot is kapnak.

Az új, K-2SO nevű robot remek, ezt többen is írták. Itt egy eddig nem látott jelenet a filmből, amin a viselkedését láthatjuk.

Itt a spoileres leírása annak, amit láttak a sajtó munkatársai. Aki elolvassa, ne feledje, hogy a film 3 felvonásából itt mind a háromról van szó, avagy a végéhez vezető részekről is.

15 hozzászólás a “A sajtónak mutattak 28 percnyi Rogue One-t” bejegyzéshez

 1. Csináltak ilyet szerintem a Star Trek Into Darknessnél is. Meg az Avatarból. Meg még biztos volt modern film, ahol hasonlót bejátszottak, de ezek ugrottak most be.

 2. Engem az érdekel igazából, hogy Vader mennyit szerepel? Mert nekem van egy olyan érzésem, hogy az utóforgatásokkal tették bele, és vele próbálják meg eladni, miközben alig szerepel.

 3. Szerintem ez lesz a legjobb Star Wars film. Előzetesek alapján én bizakodó vagyok! Majd később eldöntöm, hogy milyen volt, ha már láttam az egész filmet.! Kell ez a frissítés ez a Donni Yen amúgy is az egyik kedvenc harcművészem! És ha utóforgattak, akkor mi van? Engem megvett kilóra az előzetes! Csak pozitívan gyerekek! Nem láttuk még a filmet a rossz kritikára meg nem szabad adni, ahogy a jóra sem!

 4. Az első making of videóban a rendező arról beszélt hogy szeretne belevinni valami újat, hogy letegyen valamit az asztalra. Lehet a Stúdió még a hetedik rész sikere ellenére se mer újat mutatni Inkább legyen a biztos recept. Úgyis kifizetjuk

 5. Nem értem, hogy lehetne akkora hülye a Disney, hogy csak az utóforgatásokra jutna eszébe szerepeltetni Darth Vadert. Az egész Star Wars mindig is csak róla szólt, a VII. rész is azért sántít annyira, mert hiányzik belőle Vader. Lehet, hogy nem lesz nagy szerepe ebben az új filmben, de egyszerűen nem hiányozhat egy olyan sztoriból, ami a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól, és közvetlenül azelőtt játszódik, mikor a New Hope elején a hullákon átlépdelve feltűnik, és össze-vissza keresi a terveket :)

 6. Az érdekelne még, hogy kik találják ki az olyan neveket, mint Cassian Andor, Poe Dameron, meg Kylo Ren? Mint valami elbaszott Nemes Pista regény, várom már, mikor bukkan fel Skandar Graun… :P

 7. dean6:Amerika kapitány polgárháború filmnél is azt mondták keveset lesz bent Pókember,azért kapott kb 15percet vagy talán többet,most Vader is lehet Ennyit kap

 8. SPOILER

  Az igaz, hogy Leia és Tarkin digitálisan lesz benne a filmben más színészekre montírozott arccal?

  SPOILER VÉGE

 9. 15 perc vagy talán több.. hááát, igazából sokat számít :)

  A 10-15 perc minősége és jellege, ami fontos.

  Anthony Hopkins a Bárányok hallgatnak-ban 15 és fél percet szerepel összesen. –> és legjobb ffi fsz Oscart kapott érte :)

 10. “VII. rész is azért sántít annyira, mert hiányzik belőle Vader”

  “15 perc vagy talán több.. hááát, igazából sokat számít :)”

  Na ne már! Őszintén, kinek kell még több Vader? Nem volt elég az a 6 film? Félreértés ne essék, én bírom a tagot, de nincs egy kicsit túllihegve az iránta nőtt kultusz? Értem én , hogy kultikus rosszfiú, de ha jobban belegondoltok egy remek szinkronhang, egy testdublőr és egy elég közepes színész az egész tag! Még én is el tudnám játszani, ha James E. Jones szinkronizálna közben! :D Ebből a szempontból az agyonfikázott utódja is bőven túlszárnyalja!

  A disney szerintem hatalmasat kockáztatott azzal, hogy visszahozza őt 2016-ba, mert az ami 1970-80 körül működött, az nem biztos, hogy most is működni fog! Szerintem max 10 percet ha szerepel benne (de az kimaxolva, amikor csinál is valamit) de mások sokkal többet fognak beszélni róla! Utána a fanok még hónapok arról fognak nyafogni, hogy túl keveset szerepelt benne, de ez még mindig jobban meg fogja érni a disney-nek.

 11. Alan Rickman 12 percet szerepelt az utolsó HP-ban, aztán utána mégis mindenki róla beszélt. :)

 12. Semmi bajom a koncepcióval , sőt szerintem király, hogy egy létező és sokak által kedvelt storyt vettek elő, de valahogy egyáltalán nem vagyok rajta azon a vonaton. Pedig a kedvenc univerzumom és imádom, fanatic vagyok, de az EP7 óta olyan meh.. persze moziban nézem és remélem is , hogy úgy fogok kijönni, hogy “e’mmá igen haver” és fröcsögök majd róla, hogy mennyire jó. Btw, kíváncsi vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.