Élőszereplős Barbi film Amy Schumerrel

A címben minden benne van. Barbi szerepére Amy Schumer (Trainwreck, Inside Amy Schumer) akarja a Sony/Mattel duó. Úgy illene a történetbe, hogy a tökéletes barbik földjén élve kilógna, de a valóságba kikerülve előnynek számítanának azok, amik miatt a tökéletesek lenézték. Tiszta sor, hogy a pozitív üzenetet akarnak a filmmel közvetíteni a kislányok számára a saját testük elfogadásáról.

Ha valami esetleg negatív a film körül, az nem a szándék, hanem: eredetileg Diablo Cody (Juno) írta volna, de ő már lelépett és Hilary Winston (The LEGO Ninjago Movie, Bad Teacher TV-sorozat), de Schumer és a testvére még átírja a forgatókönyvet.

amyschumer

human
írta
2016. 12. 03. 14:00
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Élőszereplős Barbi film Amy Schumerrel” bejegyzéshez

  1. Természetesen remélem bukta lesz. Amy Schumer teljesen tehetségtelen színésznő. Kb. egy szinten van Melissa McCarthy-val. 1 szerepet játszik, de azt nagyon, és sose volt jó benne.

  2. Sorra buknak ezek femcsi töltetű szarok, olyan jó látni. Ez is bukni fog. De van rá lóvé, persze, hülye ideológiák propagálására mindig jut.

  3. Pénzben mernék fogadni, hogy a létező összes férfi karakter majd buta,gonosz,szemétkedő,ellenszenves soviniszta fasz lesz a filmben. Mert hát Hitler is férfi volt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.