17 hozzászólás a “Bejelentették a The Last of Us Part Two-t” bejegyzéshez

 1. Esetleges SPOILER, bár szerintem eléggé adná magát, hogy Joel már csak a fejében létezik és miatta történik a bosszú hadjárat.

 2. De akkor most Ellie meggyógyult, vagy mi a tosz? Eltűnt a harapásnyom az alkarjáról, holott az előző rész végén úgy tűnt, hogy mégis kezd rajta is kijönni a kór.

 3. sgtGiggsy: Soha nem is volt beteg Ellie. Valószínűleg a tetoválással takarja el a harapás hegét.

  És Joel tuti hogy életben volt itt. Ha csak Ellie fejében lett volna, akkor minek szorongatott volna egy pisztolyt?

 4. Az első részét kb ötször toltam végig, és még a mai napig nem vagyok hajlandó megválni tőle! Nagyon jó lenne ha jövőre jelenne meg de nem látok rá sok esélyt! Szerinem csak 2018ban kapjuk meg! :(

 5. Play: mert igy maradt meg a fejében. Ellie egyedül rakott rendet, Joel ruhája tiszta és végig csak a sziluettjét latjuk, mint valami távoli gondolat ami kilog a környezetből. Miért nem volt Ellievel ha van pisztolya és egészséges.
  Ráadásul a szöveg is eléggé erre utal. Egyedül akarja megbosszulni, valószínűleg valami szervezettebb banda ellen.

 6. Nekem is úgy tűnt, hogy Joel már csak képzeletbeli társa az úton. Hiszen az előzetes elején is láthattuk, hogy a helyszín a Firefly tábora volt, így talán SPOILER Ellie mégsem hitte el Joel meséjét és tovább keresi őket, hátha segíthetnek a gyógymódban SPOILER VÉGE. Ráadásul Ellie honnan tudhatta, hogy Joel sétál be hozzá, és ő tovább gitározik nyugiban?

 7. @play: Nem jött ki rajta a betegség, ez igaz. Viszont ha emlékszel a jelenetre az első rész végén, mikor szállnak ki Joellel az autóból, bizony látszott az alkarján, hogy a seb kezdett rosszabbodni, épp úgy, mint azoknál, akiken ki is jött a kór. Akkor eléggé úgy festett, hogy belőle is zombi lesz, csak lassabban, mint másokból.

 8. Nemtudom, én a képzeletbeli Joelnel egyáltalán nem örülnék. Pont az vitte nállam a játékot, ahogy védelmezi a kislányt. Nagyon remélem nem csinálnak ebböl is girlpower-t.
  Én jobban kiváncsi lennél egy még idösebb még depisebb Joelnak

 9. Kellnagy@
  Én csak az első rész miatt vettem PS3mat annyira dicsérték,és akkor már fika pénzekért ment használtan. Életem egyik legjobb szórakoztatóipari élménye lett belőle.( Marha jó döntés volt, ez utat nyitott a God of War, InFamous, Uncharted meg a ps exkluzív játékok világába, amik addig totál hidegen hagytak. Be is szopódtam a next genre. :D ) Mire ez megjön, a ps4 is óccsó lesz használtan, még úgy is megéri ha megveszed, végigtolod mind a két részt, aztán pér ezer buktával tovább adod. Ezt tényleg érdemes. :)

 10. kellnagy@:

  Nem kell venned. Van fennt a youtube-on több végigjátszás, a poszutban látod a linket, az elvileg az ami filmesre van vágva (szövegelés sincs benne).
  Úgy tudod végignézni mint egy sorozatot.

 11. Nekem PS 1-2-3 kísérte az életem és elismerem mindegyik konzolt a maga exkluzív címeivel, de igazán a Playstation címek tudnak lelkesíteni. Egyszer biztos lesz PS4 is a nappaliban, de az még odébb van, a 3-ra is még van egy kazal exkluzív cím.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.