A Rogue One szörnyei

Kiadtak egy “ígykészült” videót a Rogue Onehoz, amiben a lényekre koncentrálnak, akik majd feltűnnek a december közepi filmben. Extrának meg új tv-spot is van.

13 hozzászólás a “A Rogue One szörnyei” bejegyzéshez

 1. nekem ez is inkább harry potter és gyűrűk ura, mint star wars. ahogy a force awakens lényei is.

 2. Ugyanezt éreztem én is. Az előzménytrilógiában olyan jó lények voltak, a sok hiba ellenére.

 3. “I love monkeys and space. So when you combine the two you got the space monkeys.”

  Bölcs szavak ezek.

 4. Én szerintem nincsen olyan, hogy “Star Wars-os lény”. A galaxis elég nagy szóval nekem belefér akármilyen kinézetű űrlény. Csak ne legyen nevetséges.
  Jar-Jar után mindent elfogadok :D

 5. Érdekes senki nem jegyzi meg, hogy ezek nem számítógépes animációval készültek, hanem emberek vannak, szerintem nagyszerű jelmezben. Pont itt a star wars lényege! Szerintem ez szuper! Jöhet!

 6. 5: En moziban dolgoztam és előírás volt,hogy minden előadást valakinek végig kellett néznie egészen január végéig… napi 3szor láttam az ébredést és a lényeg, hogy sokadik látásra vettem észre a háttérben elmenő lényeket, és azok kidolgozottsagat. Egy átlag néző szerintem észre sem veszi és hát nem is érdekli.

 7. Én megnéztem az extrákat, mindig is jobb szerettem a kézműves jelmezeket, mint a cgi-t, de tartom, hogy nem illeszkednek ebbe a világba ezek a lények se és a TFA-ban látottak se. Tudom, messzi galaxisba minden belefér, de Mos Eisley, Jabba palotája, Yoda… valahogy teljesen más hangulatúak, ezek tényleg inkább fantasy-be valók, kivéve persze a Mon Calamari-kat. De díjazom a munkát, fáradozást.

 8. Sziasztok!

  Gyerekként láttam a trilógiát. Szerintem abba a hibába esünk, hogy várjuk a hatalmas eufóriát az új filmek kapcsán, de sajna nem lesz már olyan. Nemcsak a filmek, azok tartalma és látványvilága változott, hanem mi is.
  A 7. rész nekem nem tetszett, bírom a rendezőt de szerintem nem kapott szabad kezet.
  Ezt a filmet is várom, megpróbálom csak nézni és élvezni.

  Jó moziélményt mindenkinek!

 9. Azért Mos Eisley az eléggé peremvidék, ahol főleg a söpredék járt és ott is kb volt 30-40 féle lény az egész univerzumból. Képzeld őket jobban bele :D

 10. nagyon vicces ez a “mos esley-i sokkal star warsosabb!’. ott volt egy ördög meg egy csernobili szökevény. azok nagyon alien hangulatúak voltak?:D
  a star wars ráadásul fantasy, csak űrben, szóval ez pont hogy mellette szól elvileg. az SW VII-ben én egyedül a lényeket díjaztam, azok voltak a legemlékezetesebbek még ha csak elsétáltak is a háttérben. legalább valami olyan új dolgot is kaptunk ami nem robbant fel, ez már pozitívum :D

 11. Biztos nektek is igazatok van, számomra a 77-es “első” film definiált egy látványvilágot és attól elütnek számomra ezek a lények. De ez semmit nem von le a film értékéből, várom nagyon. (A TFA-nek is ez volt a legkisebb baja.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.