Suicide Squad őszintén

Szerintem kímélték a filmet a Honest Traileresek. És ezt úgy mondom, hogy mostanra simán megértem azokat, akinek valamennyire tetszett (a “legjobb film” fanboyokat azért nem), de jó pár ütést kihagytak az őszinte előzetesből. Videó a tovább mögött.

25 hozzászólás a “Suicide Squad őszintén” bejegyzéshez

 1. Direkt nem volt benne minden a videóban, a végén reklámozzák a “hosszabb, viccesebb” verziót, amiért persze elő kell náluk fizetni…

 2. A Honest Trailer is átment már üzleti vállalkozásba. Hihetetlen, hogy filmek fikázásából meglehet élni.Ráadásul semmi érdekeset nem alkotnak. Trailerenként van 1 jobb poénjuk és elismételik azokat a dolgokat, amiket mindenki észrevett a film nézése közben.

 3. Az Honest Trailer akkor jó, amikor összegyűjti egy csokorba ugyanazokat a motívumokat a filmekből. (A csúcs még mindig a Walking Dead, ahol Shane kb alvás közben is vakarja a fejét :))

 4. zsocso “Hihetetlen, hogy filmek fikázásából meglehet élni.Ráadásul semmi érdekeset nem alkotnak. Trailerenként van 1 jobb poénjuk és elismételik azokat a dolgokat, amiket mindenki észrevett a film nézése közben.”
  ugyanezt csinálja dancsó péter, bár nála az az 1 poén sincs meg

 5. Én akartam szeretni ezt a filmet, de sajnos nem sikerült. :( A BvS-t nem tartom annyira rossznak, mint a közvélemény, szerintem simán egy átlagos képregényfilm Batmannal (tehát alapból +1 pont :)). Ezt csak azért mondom, hogy nem a DC fikázók közül jöttem (sőt… egyre inkább tele a puttonyom a marvel színtelen, szagtalan filmjeivel).

  Na de ez…

  Hú de nagyot csalódtam. Random jelenetek egymás után, az egyik legrosszabb Joker akit valaha láttam, sok séta, gagyi forgatókönyv, béna főgonosz, erőltetett alapszitu (fergeteges ötlet összetrombitálni a “gonoszokat”, hogy alkossanak “csapatot”…. tudom-tudom – “de hát a képregényben is így vót!” – szuper). Ilyen csalódottan rég álltam fel film után, pedig előtte azt hittem, csak a szokásos eltúlzott kritikákat kapta. Ennél a filmnél minden negatív kritika jogos, amit valahol is olvastál.

  Nagyon elkeseredtem utána, rég láttam ennyire rossz filmet.

 6. Terveztem itthon megnézni… de ez után még azt is újragondolom.
  Wonder Woman tényleg cool-nak tűnik így elsőre, de inkább megvárom majd a véleményeket, mielőtt jegyet vennék rá.

 7. Lehet hogy szar film, de Enchantress kézátfordulós átváltozásának mind a 3 másodperce marha jó lett :)
  Ennyi maradt meg a filmből, de ez nagyon :)

 8. A minap néztem meg a bővített verziót. Plusz 13 perc csemege. Alapból így kellett volna a mozikba küldeni. Amúgy meg annyira nem szar a film, csak sokan csalódottak mert mást vártak.

 9. Annyira nem szar, ha ugyanezt a filmet kihozta volna az Asylum ismeretlen szereplőkkel és huszadennyi pénzből, meglepetésképp, minden felvezetés nélkül, nem egy világépítés részeként, elégedetten csettintettem volna, hogy ejha, milyen jól sikerült.
  A körülményekhez képest szar, amúgy csak közepesen rossz.

 10. Nekem tetszett,de semmi több, bár mert eleve nem azt vártam tőle, mint a MoStól vagy a BvStől (amiket viszont imádok)…eleve egy mellékhajtás az univerzumban, plusz a Squad képregények is egy ilyen akció-trash kategóriába esnek nekem…annak meg a film is megfelelt. A Batmanes részek, Amanda Waller és a HQ film miatt számomra már megérte, hogy elkészült

 11. cardas: de a prémium előfizuban nem csak a HT hanem az egész SJ csomag benne van, nem szimplán előzetesekért fizetsz

 12. @bëiz Igazából még a “de hát a képregényben is így vót!” érv sem állja meg a helyét, mert a képregényben NEM így volt. A Suicide Squad az egyik amcsi kémszervezet blackops csapata, amit akkor vetnek be, mikor full illegális dolgokat kell tenniük. Olyasmit, amit a közvélemény csak rosszfiúktól várna, ezért ha el is kapják őket, senki sem gyanakszik az amcsi kormányra. EBBEN van ráció. Abban, hogy minimális képességekkel rendelkező embereket/metahumánokat metahumánok ellen küldjenek, kurvára nincs. És igazából ez volt az egyik első pont, ahol elvérzett a forgatókönyv. A rendező/forgatókönyv író csávó nagyon nem vágta, hogy a képregényes univerzumban mi a Suicide Squad szerepe, ezért csak így bedobta a szokásos világmegváltós témát, ami SOHA nem volt a Suicide Squadra bízva. Kormányok megbuktatása, baráti országok elleni támadások, beszivárgás amcsi létesítményekbe, az igen. Hőstetteket végrehajtani? Az nem.

 13. sgtGiggsy:
  Ez így van, és bár említik is, hogy mi van ha más országoknak is vannak még metahumánjai, legyen nekünk is ne legyen előnyük velünk szemben stb… de a csapatot itt eredetileg nem is világot menteni vetették be, hanem Amanda Wallert…megvolt a célszemély már mehettek is volna vissza..de ugye ebben a filmben a helikoptereket nem az égre írták, hanem a földre :D szóval megint érte kellett menni. Az meg, hogy miért akarták megmenteni a világot még ezek után mikor gonoszok..hát ha én lennék a világon a legnagyobb g*ci is jó lenne, ha lenne hol annak lennem :D bennük még volt ennyi úgy tűnik, így is volt olyan kritikus, akit zavart, hogy amúgy gyilkosok lol…

 14. @Mekare Az mondjuk igaz, hogy nem a világot megmenteni vetik be őket, épp csak Weller megmentése is totál kívül esik azon a területen, amire őket kitalálták. Igazából ha ezt nem ilyen formában erőlteti oda a forgatókönyvíró, eszükbe sem jutott volna bevonni őket. Az, hogy egy kommandós egység részeként vonulnak be, értelmetlenné teszi a jelenlétüket. A gyilkos téma meg olyan, hogy bármit is mondanak róluk, igazából egyik sem velejéig romlott (persze Croctól teljességgel karakteridegen a hősieskedés), szóval ezzel a részével nekem nem lett volna bajom. Harley például mostanra a DCnél a jófiúk csapatában játszik önszántából, robbanó implantátum nélkül is. Mondjuk ő Joker távollétében mindig is inkább pozitív (bár totál őrült) karakter volt, szóval lehet nem jó példa.

 15. sgtGiggsy:
  Igaz, bár ez engem már nem tud zavarni,odavetem, hogy mivel eleve a probléma azért volt, mert rögtön az elején félresikerült a boszikontroll (pff :D)így ugye az osztag dolog már rosszul indult Wallernek, őket kérte a megmentésére, hogy kvázi”megmentse” a projektet…de nem ezért fogunk Ayer-re emlékezni, mint forgatókönyv író, sem mint rendező ez tiszta sor :D de ahogy írtam egy trash-t vártam kb eleve, viszont a karaktereken jól szórakoztam, nem évente újranézhető film számomra, de nem is átkozom a létét…ha jobban mérföldköve lenne az univerzumnak, akkor rosszabb lenne a szám íze, ha bekavarna a MoS-BvS történefolyamba elégetném az összes példányt :D.

 16. Elég lett volna Will Smithre felhúzni a filmet: a mozi elején Batman elkapja (B. nem maradhat ki), aztán börtönbe kerül, jön a fekete genyó nő Holderrel az oldalán, tesz neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot. El kell menni valami lehetetlen országba kinyírni valakit (ennek lett volna értelme, ha már ő Deadshot). Viszont képtelenség bejutni egyedül, verbuváljon csapatot, plusz ráerőltetnek még 1-2 tagot akit sosem vinne (pl. Bumeráng), a kormány szerint ez egy halálra ítélt akció, de meg kell próbálni információkért, vagy gyémántokért, vagy olajért, vagy palagázért vagy mittudom én, aztán odamennek, jöhet 1-2 csavar, valami meglepetés (meglepetés 1. a kormány gonosz, valami retteneteset akar elérni, meglepetés 2. valamelyik tag azt az alküldetést kapja, hogyha sikerrel járnak, nyírja ki a többieket stb stb stb.), sok-sok akció, meg ugyanezek a karakterek, ugyanezekkel a színészekkel. Joker nem is kellett volna bele, nyugodtan gondolkodhattak volna még egy kicsit, mielőtt vászonra küldik.

  Tök jó film lehetett volna…

  bocs… elkalandoztam.

 17. @bëiz Na látod AZ igazi Suicide Squad alapanyag lett volna. Igaz, az annál is állt volna, hogy nem karakterek bevezető filmjének való, de lehetett volna jó, míg az, amit a moziba küldtek, a kezdetektől halálra volt ítélve.

 18. Most sikerült megnézni, beszaras mennyire szar. Reménykedtem benne, hogy ha megvárom az extended verziót legalább elfogadható lesz de talán a legrosszabb film amit egesz évben lattam. A legjobb jelenet toronymagasan a post-credit scene Waller meg Batfleck kozott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.