The Circle-előzetes: a közösségi hálózatok és a paranoia

“Knowing is good, but knowing everything is better.” Emma Watson egy internetcéghez kerül, ami azon dolgozik, hogy a valós és a virtuális életet összekösse, egy nem anonim, magánélet nélküli emberré téve a felhasználóit. Mert az jó? Szóval félelemfilm facebook-google-szerű főgonosz céggel, amit Tom Hanks vezet.

human
írta
2016. 12. 07. 03:46
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “The Circle-előzetes: a közösségi hálózatok és a paranoia” bejegyzéshez

  1. Nem címkézném félelemfilmnek, mert igenis valós problémákat feszeget (mind technikai, mind morális, mind egzisztenciális téren), és értékelendő, hogy Hollywood már blockbuster szinten is foglalkozik vele.

    Az más kérdés, hogy azért egy okos és ügyes forgatókönyv kell, hogy ne menjen át indokolatlan riogatásba és objektív maradjon a lehetőségek és veszélyek mezsgyéjén. Mindenesetre érdekel, kíváncsi vagyok, hogy merre viszik el a sztorit (már ha nem húznak valami sablonosat).

  2. Nekem elsősorban az Apple ugrott be a cégről, a hergelt, és őrjöngő alkalmazottakkal :)

  3. BeryG: az kéne, pont azért hívom félelemfilmnek, mivel nem tűnik többnek, mint pl a bourne ami hasonló dolgot rakott főellenségnek.

  4. Teljesen jó az akcentusa. Én legalábbis erről nem mondanám meg a kislányról, hogy angol.

  5. Szörnyű, hogy ez a csaj képtelen bármit is NEM túljátszani. Mikor ennyi tehetséges, csinos, fiatal színésznő van, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért erőltetik őt, miközben az egyedüli adottsága, a cuki szomszédlány kisugárzása.

  6. Nem rég olvastam a könyvet. Érdekes volt a sztori, de szerintem nem volt eléggé kidolgozva a csaj karakterváltozása. A filmben valószínűleg ebből még faragnak is, úgyhogy a jó alapötlet ellenére nem biztos, hogy nagyot fog ütni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.