Baywatch-előzetes: csak felnőtteknek?

Jövő májusban olyan sok szép ember lepi majd el a vásznat, meg a Rock is ott lesz… Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de a Rock kilóg a csapatból. Amúgy a Baywatch sorozat felmelegítése ez a Horrible Bosses rendezőjétől, de nyilván nem csak fuldoklókat mentenek ki a hőseink, hanem valami gyilkossági ügyet is kinyomoznak.

rock-efron-baywatch-trailer-screenshot

Az elvileg vígjáték 18+ besorolású előzetese a tovább mögött.

human
írta
2016. 12. 08. 17:14
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Baywatch-előzetes: csak felnőtteknek?” bejegyzéshez

 1. Én nem tudtam, hogy viccesre veszik a figurát. Ciki vagy nem, de nem volt rossz trailer szerintem :)

 2. Ha lett volna egy kevés esze is a producereknek, akkor Michael Bayt vagy Joe Carnahant ülteti a rendezői székbe. Ez a film a két szék között a pad alá tipikus esete: R-besorolás mellé gagyi, 10 éveseknek szóló poénok, pocsék látvány (a CGI már most borzasztó) és zavaros dramaturgia.

  Ez simán lehetett volna egy Bad Boys-típusú akció-vígjáték.

 3. Vox

  Miért pont Michael Bay? 10 éve még kedveltem a pacákot. De ha nem kisebb filmeket csinál, egyszerűen már okádni tudok tőle. A Transformers 4-en sírni tudtam volna, olyan rossz volt.

 4. Hát ha ezek voltak a film legjobb pillanatai, akkor nagy a gáz. Trailer alapján egy ZS kategóriás vigjátéknak tünik. Kurva szar.

 5. Biztos, hoyg vna ebből pornó filmes változat is, akkor már inkább azt nézem meg, tuti hogy több benne a történet is. :D

 6. Ha jól láttam, akkor már csak helikopterről vízbe ugrás nem volt. Minden más variácó igen.

 7. @11: Mert ez így az ő stílusához áll a legközelebb (lásd: Bad Boy I-II). Persze, kellett volna egy sokkal karcosabb forgatókönyv, minőségében is felnőtt humor, meg jó pár millió dollár pluszba.

  Baynek amúgy szerintem már kicsibe se megy igazán. Neki azért voltak jobb filmjei a 90-es években, meg a 2000-es évek elején, mert ott volt mellette producerként Jerry Bruckheimer. Ő tudta, hogy kell megfelelően kordában tartani Öböl Miskát, így rendben is voltak a filmjei. Aztán jött a Transformers és valaki úgy gondolta, hogy jobb, ha szabad Bay kezet kap. A többit már ismerjük.

  A Pain ‘n Gain-től nem vágódtam hanyatt (igazság szerint inkább irritált, mint kedveltem volna), a 13 hours meg szétesik, helyenként követhetetlen és hányinger szinten ömlik belőle az amerikai pátosz. Bayben amúgy még van bizodalmam, csak egyre kevesebb. Egyébként ha már R-nek akarták a Baywatch-ot mellekkel, káromkodással meg véres akcióval (ami az eredeti szériát ismerve megint egy baklövés, hisz soha nem volt több egy fürdőruhás szoft-kriminél), miért nem szerződtettek egy normális akciórendezőt? Néha tényleg olyan, mintha a stúdióknál egy zsák krumpli hozná az üzleti döntéseket.

 8. Roli: Használd a google-t és annyi csöcsöt találsz, hogy életed végéig nézheted!
  Nem tudom mi tetszik ennyi embernek. Borzalmasnak néz ki az egész.

 9. csöcsök, izmok, robbanás. ezekkel nincs baj, csak akkor ha ezek játszák a főszerepet és nincs benne több. itt ezek játszák a főszerepet

 10. Az a gáz, hogy az egész szellemisége, meg ahogy megpróbálják maivá varázsolni iszonyat izzadságszagúvá válik. Fel kellett volna vállalni ami az eredeti, és nem hülyeséget csinálni. Jó példa: A majmok bolygója. Mindenki egy szar közepes filmet várt, aztán leesett az állunk. Rossz példa: kb. minden más az utóbbi tíz évből. Idei példa: Szellemirtók. Pfej.

 11. Meglepődtem, hogy ilyen sokan éltetitek, kb. szánalmas erőlködésnek tűnik az egész. Ízlések és pofonok, gondolom, de szerintem én ezt még csak ki sem kölcsönzöm. Hagyjatok már ezzel XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.