Még egy trailer az Assassin’s Creednek

Jeremy Irons elmondja a lényeget, miközben Fassbender DNS-én visszamennek a múltba. Vagy valami ilyesmi? A lényeg, hogy itt van az a játékfeldolgozás, aminek a vállán nagyon sok nyugszik jelenleg, így teljes gőzzel tolják a kampány végét.

10 hozzászólás a “Még egy trailer az Assassin’s Creednek” bejegyzéshez

  1. Elmeséli az egész filmet, de amúgy baromi jó jelenetek vannak benne. Én per jobban várom, mint a rogue one-t.

  2. Sajnos az előrejelzések szerint nem lesz siker Amerikában. Kb. 70 milliót jósolnak neki, ami elég karcsú.

    Ettől eltekintve persze azért én várom.

  3. Azért azt egyáltalán nem mondanám én sem, hogy elmeséli az egész filmet. Az alapokat elmondja, hogy templarok, alma, vérvonal, stb, de picit tesz csak hozzá információk tekintetében az előző előzetesekhez, amelyek szintén nem arra épültek, hogy “akkor most elmondjuk az egész filmet”.

    Nekem ez tetszett eddig a legjobban, most nagyon elkapott a hangulat (ennek köze lehet ahhoz is, hogy előtört belőlem a rajongó, meg hogy kifejezetten jó zene volt most alatta :)). Meg Laetitiának örülök – már ha az ő ott kb fél percnél

  4. Assasin Creed 1 és 2, mint játék a legjobb. Sztori, hosszúság, kidolgozottság. A film pedig visszaadja a hangulatot. A casting a trailer alapján tökéletes.
    Nekem nagyon várós.

  5. Minden bizonnyal velem van a baj és nem is szeretnék károgni,de azért vannak sajnos kétségeim!
    Eleve,hogy a spanyol inkvizíció korába helyezték a cselekményt! Na meg nagyon meglehet,hogy a történet inkább a jelenben fog játszódni,mint a múltban! És mondjuk a sztori is kérdéses az egy dolog,hogy az “almát” átvették az eredeti történetből,de például Ezio Auditore története bőven nyújthatott volna alapot és kidolgozhatóságot… A lényeg,hogy nem mertek hozzányúlni az eredeti történethez,mert nyilván nagyok az elvárások és inkább kreáltak valami hasonlót,de mégsem azt!
    Szóval szó mi szó,fenntartásaim vannak,de okosabbak leszünk miután megnéztük a filmet! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.