The War for the Planet of the Apes-előzetes és poszter

Mivel lehet folytatni a legutóbbi felvonás után? Hát persze, hogy a tényleges háborúval. Csak két film kellett ahhoz, hogy eljussunk a hatalmas embar-majom ellentét csúcspontjához, aminek a győztesét ugye tudjuk… Kinek is szurkolunk?

Az biztos, hogy Woody Harrelson vezeti az emberi katonákat majd, ő az újonc. A rendező viszont maradt Matt Reeves, aki az előzőt, a Dawn of the Planetet készítette. Na a poszter alatt nézzük a jövőre érkező film előzetesét.

apes-war-srgb_dc-1

33 hozzászólás a “The War for the Planet of the Apes-előzetes és poszter” bejegyzéshez

 1. Andy Serkis nagyon oda tette magát,megint. Jól néz ki. Remélem most már adni fogják a cinema citykben is.

 2. A Dawn után annyira nem voltak magas elvárásaim, talán emiatt is, de nálam ez átjön. Így kell egy első trailert vágni. Nagyon ajánlom hogy ez már legyen itthon is mozikban.

  + Harrelson végre egy jó és komoly szerepben.

 3. Nekem semmi infóm nem volt erről a filmről, fogalmam nem volt róla, hogy már jövőre mozikba kerül, így nyilván azt sem tudtam ki lesz az emberi főszereplő. Nagyon megörültem, amikor megláttam Woody Harrelsont, kellett már neki egy ilyen szerep.

 4. Az eredeti, Hestonos filmnek milyen hangulata volt. Mikor megérkeznek a bolygóra, aztán meglátják azokat a “madárijesztőket”… A mai filmekből (tisztelet a kivételnek) ezek a nagyon erőteljes élmények hiányoznak. Ezt is lehet már tudni elejétől a végéig, már a trailer is halálosan unalmas.

 5. Nem szeretem az eredetit. Ezt az ùjragondolàst nagyon bírom. Màr most nézném! Hajrà majmócàk! :-)

 6. Ezzel most megvettek, várós. Több trailert nem is nézek meg. Woody Harrelsonon meglepődtem, nem is tudtam, hogy játszik benne. Ez valahogy kimaradt.

 7. Egyesek nagyon leértékelik itt Woody Harrelsont. Mi az hogy kellett már neki egy ilyen szerep? Talán ennek a cgi-parádénak kellett már egy Woody Harrelson, akinek meg kellett a pénz. Az az ember egymagában többet ér, mint ez az egész túlfújt semmi frencsájz.

 8. Ilyet szólnak, hogy B szagú. Hát csak gratulálni tudok, hogy egy ilyen szintű CGI-ra ezt meritek mondani. Egyébként nem csak amiatt várós, hanem azért mert könnyen lehet, hogy a filmtörténelem egyik legjobb trilógiája lesz ez.

 9. @Huskar: kit érdekel a cgi?
  Ömlenek a technikai szempontból remek filmipari hulladékok.

  Az már szubjektív, hogy sem a régi, sem az új filmek közül egyet nem bírtam végignézni, mert halálra untattak.

  Így én azt sem tudom, hogy ki nyeri az embar(?)-majom ellentétet.

  Andy Serkis viszont általában odateszi magát, ha filmről van szó.

 10. @jama speciál
  Te valamit nagyon félreértettél. Nem értékel itt senki le senkit, az, hogy kellett már neki egy ilyen szerep, azt arra értettem, hogy végre egy tökös, kemény szerepet kapott (és ráadásul főszerep!), amire szerintem a True Detective óta nem volt példa.

 11. “azért mert könnyen lehet, hogy a filmtörténelem egyik legjobb trilógiája lesz ez.” na jó azééééért ne túlozzunk.

 12. Bedobok a tippmixen egy 200-ast a majmokra.
  XD
  Viccet félretéve: nagyon szép mesefilmnek nézünk elébe.

 13. Nagyon várós!!! Bár a poszterről először azt hittem, hogy Samuel L. Jackson a Hateful Eight egyik rajongói poszterén. :P

 14. Túltolják ezt már kicsit szerintem.

  Az elején még teljesen reálisnak tűnt a dolog. A vírustól lezüllött emberiség legyőzését is elhinném. Na de egy full frontál háborúban azért ne nyerjenek már… De gondolom majd a vége az lesz, hogy sikerül a saját last standet lenukizni az embereknek.

 15. Kivéncsi vagyok lesz e még egy trilogia, ahol visszatérnek az idüutazásos távoli jövö dologhoz. Jo lenne.

 16. újbóli reboot a kevés minőségi blockbusterhez tartozik, szóval meg kell becsülni…jó lesz ez is

 17. @bobjsza: “Ömlenek a technikai szempontból remek filmipari hulladékok.”
  Ezt most hogy vagy miért? :D
  Nyilván olyan filmek tetszenek neked, ami minden bizonnyal “filmipari remekművek” :D
  Nekünk CGI buziknak viszont már csak az ilyen sallangok tetszenek. Amúgy meg a majmok ilyen szintű megjelenítése szerintem félelmetes technikai tudásról és befektetett munkáról tesz tanúbizonyságot, akár hulladék, akár nem :D

 18. @Yakhead: a félelmetes technikai tudástól, és befektetett munkától még nem lesz jó egy film. Ha csak ennyi van meg, az legfeljebb több órás, drága tech demo. Mint film, hulladék.
  Tudod, mint amikor egy csaj nagyon szép, de buta, unszimpatikus, taszító a viselkedése, nem jó az ágyban…akkor hiába szép.

 19. “20. Huskar says:
  2016. December 10 at 09:18
  …Egyébként nem csak amiatt várós, hanem azért mert könnyen lehet, hogy a filmtörténelem egyik legjobb trilógiája lesz ez.”

  Elnézést, de bebaszna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.