Arsenal-előzetes: mindig van lejjebb!

Ez valami hihetetlen. Nic Cage (és a parókája), John Cusack, Vinnie Chase, valami siralmas drogügy rosszul sül el történet. És egy olyan rosszul összevágott trailer, hogy ezt valami elsős filmsulis dobta össze. Vagy egy youtuber.

Nézzetek rá erre a poszterre. Utána mehet az alatta levő trailer.

arsenal_final

15 hozzászólás a “Arsenal-előzetes: mindig van lejjebb!” bejegyzéshez

 1. Szerintem előb utóbb lesz egy film Hollywoodban, ami Nick Cageről szól, azon belül is a sorozatos rossz filmválasztásáról :)

 2. Cage csak azt vállalhatja el, amit felajánlanak neki. Gondolom ő is szivesebben szerepelne egy nagy blockbusterben vagy egy müvész filmben.

 3. Gratulálok! Lezavarták a teljes filmet két percben. Meg sem kell már nézni. :)))
  Army of one-t látta valaki?

 4. Eddig azt hittem John Cusack Nicolas Cage-re HAJaz :) de a jelek szerint Steven Seagal hasonmás versenyre készül :D

 5. Cusack szegény b+, vagy hajbeültetés, vagy vállalt kopaszság, a sapis, kendős átmeneteket el kéne felejteni :P

  Meg az ilyen számlaegyenleget kitöltő filmeket is!

  szegény Cage…

 6. Elég mélypont lehet Greniernek, hogy az embereknek fogalmuk sincs ki lehet ő a név hallatán. De a Vinnie Chase-re egyből ráismernének… Föl kellett volna vennie ténylegesen művésznévnek :D

 7. Kifli: Army of One elég jó volt, Cage lubickolt a szerepben, végre valami olyanba sikerült belenyúlnia, ami tényleg passzol hozzá.

 8. Egek… Cage-dzsel nemtom mi lett. Mert az hogy anno Van Damme lecsúszott, Segal sose volt annyira a csúcson csak volt egy-két közönség kedvenc filmje, Sly inkább pihent egyet majd visszatért a gyökereihez, igaz azon kívül (Rocky-Creed-Exp 1 – igaz nekem a 2-is adta még) ő se tudott túl sok értékelhetőt felmutatni, Cusacket sose tudtam értékelni, totál semleges figura, de Cage néhány évvel ezelőtt még csinált azért egy Mocskos Zsarut Herzoggal, ami azért nem volt rossz.
  Az a durva, hogy ugyanezt látom Bruce-nál is és kizártnak tartom, hogy Bruce ne kapna jobb ajánlatokat, úgy tűnik csak szimplán belefáradt és már nem érdekli.
  Szerintem még mindig Tom Cruise csinálja a legjobban. Évi egy-két film, van egy állandó és működő sorozata (igaz ő azért másabb kategória mint a fentebbiek)…

  Ez a film meg elkeserítően gyengének tűnik. Vinnie Chase meg jah, megkérdezik ki játszotta a karaktert nemtom, de ha látom a nevét, akkor tudom, hogy ő volt Vinnie Chase… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.