Snatched-előzetes: jön Amy Schumer

Melissa McCarthy retteghet, mert Amy Schumer pont az ő babárjaira tör. Az előzetesben konkrétan van egy jelenet, ahol egy nyilvános vécében a csap fölött megmossa a vagináját. Nem viccelek! Amúgy arról szól, hogy a főszereplőt dobja a pasija, ezért az anyját (Goldie Hawn) rángatja el a már befizetett dél-amerikai nyaralására.

Természetesen valami emberrablásba is belekeverednek, mert a sima pasizás és italozás nem elég cselekménynek.

snatched-trailer-screenshot

A 18+ előzetes a tovább mögött.

Ha valaki a Pg-13 változatra kíváncsi:

human
írta
2016. 12. 16. 23:37
megjelenés
55
hozzászolás


55 hozzászólás a “Snatched-előzetes: jön Amy Schumer” bejegyzéshez

 1. Talán megérdemli ezt a humortalan ocsmány rettenetet a világ. Férfi színészek is műveltek ám kriminális dolgokat vígjáték címszó alatt, itt a böjtje.

 2. Ó, nagyon régen kezdődött ez már. Hányan gondolják, hogy mondjuk Jim Carrey jó, és az Ace Ventura filmek viccesek. Dumb és Dumberről nem is beszélve. Ugyanez a szint, vagy még lejjebb.

 3. @Élien: Lehet baromságot mondok..de az Ace Ventura filmeknek ill. a Dumb és Dumber (csak az első rész!) tartalmazott affajta “ártatlanságot”? Nem tudom megmagyarázni. Itt direkt mennek az ocsmányságra mindenféle rávezetés nélkül.

  A fentebb említett filmekben meg mindig adta valami szituáció. Lásd mikor Dumb és Dumberben tankoltak a kúton és csevegett a nővel és szép lassan elkezdett lángolni.

  Vagy Ace Ventura 2…pl karakterfejlődés…”legyúrta” a félelmét a denevérekkel szemben hogy segítsen elsimítani a két törzs közti viszályt. Itt meg csak elég volt elolvasnom amit human bevezetésnek írt meg bevállaltam a trailert…na az konkrétan kiégette az agyamat.

 4. Miért baj ha megmossa a pináját a nyilvanos wc-ben? Ráadásul nem is látni belőle semmit. Mi van veletek emberek?

 5. Diszkriminacio, ha AS helyett pl. ScarJo “tisztalkodna” tuti nem lennetek igy felhaborodva

 6. Melissa McCarthy úgy beszél, mint egy kocsis, és ez vicces kéne legyen, mert nő.
  Schumer ennél mélyebben tapogatózik (hehe, szó szerint). S akkor mi van, ha nyilvános wc-ben törli a vagináját? Olyan dolgokat mer bevállalni a csajszi, amiket más nők nem: bontja a saját neme álomvilágát, mert olyan dolgokat mutat meg, amiket a nők még egymás között sem, a férfiak meg nem is tudnak.
  Mondom az Inside A. Sch. függvényében is. Onnan nézve ez a tisztálkodás teljesen levezethető. Persze ha valaki nem szereti ezt a fajta testi humort tök oké, csak szerintem nem olyan buta, mint amilyennek elsőre tűnik.

 7. @Élien:

  Az a különbség, hogy Amy Schumer sokszor csak bedob valami undorítót, és várja, hogy nevessenek rajta, és gondolom nevetnek is, mert figyelik. A Dumb és Dumber azért volt vicces, mert a hülyeségük ELLENÉRE sikeresek voltak, túlélték, jó volt a kedvük, célja volt a hülyeségüknek, nem csak az, hogy megbotránkoztasson, hogy nézd, én ezt is megmerem tenni egy filmben. Biztos volt már ott is ami sok volt valakinek, biztos volt ott is céltalan hülyeség, de sokat elmond az, hogy egy-egy ilyen film előzetesében 110% hogy van cum-shit-fart poén, kötelező, és egyben ötlettelen, vérszegény.

  A számomra nagyon érdekes az egészben az, hogy a női felsőbbrendüségi dumák itt válnak érvénytelenné, amikor egy nő ugyan ezt csinálja, de nem, még ennek ellenére, sőt, ETTŐL lesz ő több persze :). Hihetetlen ellentmondások vannak ebben is, ha valakinek van hozzá humora, akkor nem feltétlen azon nevet, amit lát, hanem amiért látja.

 8. Ez de mekkora szar. Nyilván itt is cél a szórakoztatás, Ciccolina is szinésznő ekkora erővel.

 9. Számomra nem is az a zavaró, hogy Amy Schumer vagy Melissa McCarthy csinálja ezt nő létére. A probléma az, hogy a legtöbb vígjáték ráállt erre az alpári humor vonalra, ahol “ültél a kádban és röhögtél, hogy fingasz”. Engem hidegen hagy, hogy ezt nagydarab nők művelik vagy éppen Sacha Baron Cohen. A Brothers grimsby elefántos jelenete is egy undorító agyament fos volt, nem pedig mély társadalomkritika meg a férfi-állat kapcsolat kibontása. Szerintem kb a 21 jump street óta nem nézek vigjátékot, mert a Deadpool vagy a Kingsman akciófilm létére jobb poénokat produkál, mint ezek az elvileg humorra specializálódott személyek.

 10. “A Brothers grimsby elefántos jelenete is egy undorító agyament fos volt”

  Én ott szakadtam a röhögéstől, folytak a könnyeim annyira. De hát én egy beteg állat vagyok.

 11. Én nagyon bírtam mindig Goldie Hawn-t, sajnáltam is hogy már nem vállal filmeket. Most inkább azt kívánom menne vissza a nyugdíjasok közé.

 12. Szentség törés még csak egy lapon is emliteni az Ace Venturát és Jim másik klasszikusát ezzel a retenettel

 13. A vagina (hüvely) mosása csapnál nehezen elképzelhető valami beöntő eszköz nélkül.
  A vulva (szeméremtest) azonban simán mosható.
  A kettő baromira nem ugyanaz.

 14. Roli: ízlések és pofonok, akinek az szórakoztató, nézze azt.
  Viszont ezt a valamit az Ace Venturahoz hasonlítani tényleg elszállt gondolat.

 15. Anno a Trainwreck előzetese legalább vicces és jó volt, ennek még ez sem jött össze.
  Lehet itt azon vitatkozni, vicces-e vagy sem, hogy Schumer a punciját mossa a nyilvános vécében, de én tudni se akarom, miért kell ehhez folyamodnia, főleg hogy amúgy eléggé ki van öltözve. Túl büdös ott lenn, vagy mi?

 16. Jaj de szeretém én értékelni ezt a naturalista valamit, amit Amy Schumer képvisel, de sajnos nem megy! Nagyra értékelem , hogy Lena Dunhammal együtt próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy Hollywood mennyire valóságtól elrugaszkodott képet próbál festeni a nőkről és igenis vannak másmilyen nők is, akiknek ugyanúgy joguk van nőnek érezni magukat, mint a többi “eszményi” nőnek! De Schumar filmjei ettől még nem lesznek viccesek vagy akár élvezhetőek. Képtelen voltam végignézni a Trainwreck-et se! Sajnos majdnem olyan, mintha az altesti humorra koncentrálnánk, de csakis arra. Csak nőkkel. Kihagyós!

  Bambika: +1. Ideje lenne egyeseknek képbe kerülni az anatómiával! :)

 17. Megnéztem a trailert, és nem tűnt olyan szörnyűnek az a poén, amit emlegettek (amúgy gondolom human azért hivatkozik rá úgy, hogy vaginamosás, mert a trailerben is azt mondja a csávó, na). Nem bírom Schumert, de így elsőre nem írnám le a filmet, mondjuk tény, hogy különösebben nem találtam viccesnek az előzetest.

 18. Bambika tök mindegy mit írt human. Szóval akkor nyilvános wc-n nyugodtan moshatják a szeméremtestüket?

 19. Kibaszott álszentek vagytok, Amy meg zseniális a saját műsoraiban.

  Nekem egyébként tetszett a puncimosós poén :)

 20. Ventura filmek, Dumber1 valóban nem ide illik. A film engem nem érdekel, bár az Inside Amyben vannak tökjó szkeccsek. De…remélem az Amerikai pite filmeken is jól felháborodott akkor mindenki ugye, meg hogy milyen ronda Sandler vagy Kevin James, plusz jah basszus a Brothers Grimsbyt nem veri ez gányságban az tuti, sohatöbbet nem nézek már ugyanúgy elefántra, mondjuk orrszarvúra se. Ezek a filmek is valók valakiknek…nem ez fog egy billát hozni nem kell aggódni. Hogy is volt a punipukis rész az SPben? Az ugrott be :D

 21. Mekare a Dumb és Dumber meg az Ace Ventura még Jim aranykorszakában készültek amikor még “hozzányùlt” valamihez az arannyá változott. Könnyesre röhögtem magam rajtuk akárhányszor elövettem!

 22. “Mekare a Dumb és Dumber meg az Ace Ventura még Jim aranykorszakában készültek amikor még “hozzányùlt” valamihez az arannyá változott.”

  Ha jelent valamit, egyiket se tudtam végignézni, azok szerintem öncélú ripacskodások voltak. Ez a puncimosós kínos szituációs poén azokhoz képest intellektuális humor.

 23. Az első ami az eszembe jutott eről az előzetesről,hogy
  -“Atya-gatya,ki nézi ezt meg???”
  A második ami beugrott,hogy ez a csaj ez a Amy Schumer,
  Will Ferrell női kiadásban!

 24. Mennyi érzékeny ember, és mi van a pitékkel, ahol gecit isznak, lehugyozzák egymást, kutyaszart esznek és sorolhatnám, ja meg persze pitét kúrnak :D

  Lett egy ilyen filmstílus a “vígjátékok” közt és valakiknek szól, mert nem mind bukik meg és hagyjátok meg nekik, akik megnézik. De ne viselkedjetek úgy, mint öreganyáink, amikor csókolózó párt látnak :D

  Jim Carrey más korszak, más világ, sokan őt sem bírták/bírják.

  Amúgy változik a világ és a régi nagyok is ilyet fognak elvállalni, khmmm De Niro..khmmmmm, de nem sokat ér, ha fanyalogtok meg mindegyik film alá ugyanazt írjátok :)

 25. Egy dagadt, feminista idióta nőt akarják letolni az emberek torkán sokadszor, de nem megy, még nem elég buták az emberek ehhez.

 26. Soldierdsgn
  Azok tizenéves fiúk. Ez meg egy felnőtt nő. Ha nem tűnne fel ez az egész Amy Schumer jelenség egy feminista propganda, hogy a nők legyenek faszibbak a fasziknál. Hányok tőle. A kategóriában a Rossz anyák a csúcs, hát agyfasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.