A Blade Runner 2049 teasere

Ez tuti nem spoileres, hiszen pár hangulatképen belül csak azt mutatja be, amikor Gosling karaktere felkeresi az öreg Harrison Fordot. A rendezői székben Denis Villeneuve (Arrival, Sicario), a történet pedig 30 évvel az előző film után játszódik. Egy zsaruró szól, aki olyan titokra bukkan, ami romba döntheti a civilizáció maradékát is. Ez után nyomozva kell előkerítenie Deckardot.

brrr
brrrr2

2017. október 6-án nézhetjük. A teasert meg a tovább mögött.

39 hozzászólás a “A Blade Runner 2049 teasere” bejegyzéshez

 1. Hmm..kellemes volt nézni. Azt lehet tudni ki lesz a zeneszerzője? Vangelis munkássága az első Blade Runnerben mestermű volt. :)

 2. A dizájn az stimmel már látom :) Ha nem lesz teljesen baromság a sztorija és hozza a hangulatot akkor szeretettel várom :D

 3. Áh ez most nagyon kellett nekem. Az eredeti óriási kedvencem, Villeneuve hatalmas választás lesz,ahogy Gosling is. Örülünk, örülünk.

 4. Most így ennnyi alapján annyit tudok mondani, hogy Ford öreg (sajnos), és szép képek lesznek benne. A rendező telitalálat, szóval nem hiszem, hogy ez rossz lesz, csak az eredeti film hangulata mai körülmények között nem lenne eladható, ezért is félek, hogy nem merik bevállalni azt a tónust. Aztán ki tudja. (Írom mindezeket nem Blade Runner rajongóként, de a filmet elismerem.)

 5. @Wierzbowski: Egy bizonyos Jóhann Jóhannsson (Sicario, MIndenség elmélete) zenél majd a film alá.

 6. Ezt a filmet csak Ridley Scott, Denis Villeneuve, Ryan Gosling és Harrison Ford miatt várom. De ezen kívül tényleg max Jóhann Jóhannsson miatt.

 7. Remélem amiért itt forgatták megint lesz benne magyar szöveg… Lóf*szt! Nehogymár, te vagy a Blade Runner :D Adama…izé Olmos bácsi már gondolom nem tért vissza

  Nekem már ennyi is elég volt, igazság szerint enélkül is megnéztem volna, max annyi plusz infó, hogy az operatőr munkája is nagyon jó lesz. Olvastam anno a könyvet, az abból készült filmet is nagyra értékelem, a rendező személye is inkább pozitívum, mint aggódás tárgya, Goslingot is szeretem, Ford papáról meg nekem sohasem Han Solo és Indiana Jones jutott eszembe először, hanem Deckard.

 8. “Thing were simpler then”
  Najo’ ez ennyi. Mostantól semmilyen info-t nem szeretnék tudni erről a filmről. Se trailer, teaser, tvspot, töktudjami’ nem érdekel: mindent a moziba. Már most tudom mit csinálok a 29. szülinapomon októberben :D
  A könyv nagy kedvencem – PKD teljes munkásságával együtt – a film pedig szintén kiemelt helyen van az élményeim között. Úgy látszik, 2017-ben októberben lesz karácsony.

 9. Engem enyivel megvettek… mint a szart… az a képi világ, az a zene… és Ford remélem örökké él! :)

 10. Már nézném is. Ennyi elég is volt.
  Az a titok mi lesz? Több a replikáns, mint az ember? Vagy épp replikánsok irányítják már az emberiséget?

 11. @Az Uratok: keress rá.

  “He is definitely a replicant,” Scott says.

  Scott goes on to explain how elements of the film should tip audiences off to this fact, if they’re paying attention, including the unicorn dream sequence Scott added in his director’s cut of the film.

  The film’s star, Harrison Ford, was never able to get a straight answer about his character’s true nature from Scott, but his own interpretation was that the character was human.

  “I was moved to ask Ridley whether or not he thought that the character I was playing was a Replicant,” Ford said at a 2013 AFI event. “Well, I never got a straight answer. Which is okay, I guess. But I thought it was important that the audience be able to have a human representative on screen, somebody that they could have an emotional understanding of. Ridley didn’t think that was all that important.”

 12. Fordot nem lehet megunni. :)
  Remélem nem oldják fel a bizonytalanságot Deckarddal kapcsolatban.
  Ember, replikáns? Öregen is megalkották vagy csak megöregedett?
  Én mondjuk ennyi anyagból nem tudtam leszűrni, hogy mennyire lesz jó, miről fog szólni (akció/noir), de reménykedem én is.

 13. Lehet velem van a baj, mert már háromszor néztem meg az első részt, de még most sem értem,hogy miért imádják annyira. Lassú, vontatott és kb semmi nem történik benne. A noir hangulat az pipa de amúgy….

  “2019-et írunk. Egy speciális osztaghoz tartozó Deckard éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal.”

  Pedig olyan biztató volt ez a leírás….

 14. Ridley Scott szerint replikans volt, de egyebkent meg interpretacio kerdese. Pl Azt hiszem Fordot is megkerdeztek o meg azt mondta szerinte ember volt. Egyebkent a vilagot felforgato titok epp lehet, hogy mar reg kijottek replikansok akik oregednek is plussz a teszt sem mukodik rajtuk. Esetleg Deckard lehetet az elso prototipusok kozott. De ha mondjuk itt ebben a reszben emberkent kezelik az se mond ellent az elso filmnek max Scott rosszul ertelmezte a sajat filmjet:)))

 15. Magyar kukák az elején. :) Azt mondták csak stúdiófelvételeket csináltak itt, de úgy tűnik nem, lehet ez is kint van valami gyárnál, de hogy Deckard “háza” belsője valami itteni épület az tuti.
  Ennél többet nem hiszem, hogy nézek, bár Villeneuve előzetesei nem szoktak sokat elárulni, sőt, alig valamit, leginkább csak az alapszitut.

 16. Ja, és a hang ami akkor van mikor kiírják a rendezőt az nagyon komoly. :) Remélem ilyen torz elektronikus hangok lesznek a zene, ambient noise gerince. :)

 17. A zenével úgy látom nagyon nem lesz gond. Kép is ott van. Már csak a történet legyen elviselhető.

 18. Meg kellene néznem már a Bkade Runner-t mert a mai napig csak részletek vannak meg belőle, az se sok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.