21 hozzászólás a “Nézz az égre fel” bejegyzéshez

 1. A Flash ruhát még mindig nem szoktam meg de amúgy ja jó lesz ez. :D
  Jó lenne már egy IGAZI Flash ruha ami képregényes és nem mindenhol valami alternatív cucc. No mindegy.

 2. Ez az első Flash ruha, ő maga kapirgálta össze, elvileg befutott a NASAhoz is egy-két cuccért stb, és bár jól néz ki szerintem, az is látszik rajta, hogy egy tudós gyerek pakolgatta magának össze otthon, szerintem amit Batsyvel együtt dolgoznak ki még királyabb lesz

  kocsolás: az elég bordó/barnás ruha pl nem az az igazi skarlát vörös

  Filmet meg iszonyatosan várom, mert nagy kedvenceim…ennél jobban jelenleg csak a Wonder Womant várom. Santa Zack karácsonykor elhozhatná a legnagyobb ajándékot egy előzetes formájában :)

 3. Flash ruhaja nrmtetszik. Ezra Miller nem szimpatikus. Amugy varom a fikmet meg valami friss mozgokep anyagot.
  Egy kis off: a sorozatban Flash ruhaja Updateelesre kerul nemsokara…

 4. A sorozatos Flash ruhával az a bajom, hogy semmi stalusa és nem csak a ruha darkos hanem a sorozat is pedig fun cuccnak kéne lennie. :D

  Hiányolom a több sárgát belőle pl sárga csizma. Ez az új ruha nem tudom mennyire lesz igaz de ha igaz lesz akkor se fog sokat változni és szerintem nem is ebben az évadban hiszen láttuk hogy mi lesz fél évvel később. Ott meg ugye ugyan ez a ruha volt. :D Max évad végére betolnak egy újat de nagyon tudnék örülni egy New52-es verziónak vagy a Rebirthnek.

 5. Kezdem sajnálni a WB-t, amiért ennyire erőlködik DC életben tartásával, de csak beszarni képes az erőlködéstől.

 6. Egyébként remélem a filmben ez csak kezdetleges ruha lesz és Batman papa tényleg csinál neki valami menőbbet. Minden más a helyén van. Színészt ismerem már több filmből tudom hogy jó lesz.

 7. Az Uratok: Jó de hoooool van? Mindig ezt a hármat mutogatják, meg a halas embert, de Superman kell ide gyerekek! NoSupermanNoParty.

 8. Kakaó: Ha lehet ne lőjék már hogy tér vissza, mikor ..azért a környezetből meg ilyenekből ki lehetne következtetni, aztán pont ott számítanál rá a filmben…megy a rinya mindenhol zöld lámpás nincs juuj nem igazi JL akkor mutassák meg hogy benne lesz, Supermant mutogassák stb, de ha megmutatnák meg túl sok mindent lőttek el…ezt jobb lett volna nem mutatni stb…még rohadt messze van a film, van elég szereplő akiket tolni lehet Sups nélkül is.

 9. Tudjuk, hogy visszatér Superman és hogy fekete ruhája lesz, de ennyi elég is. Nem kell elspoilerezni előre, majd a filmből megtudjuk. Ha meg esetleg kapunk Zöld lámpást is, már az első részben, az is csak legyen meglepetés.
  A BvS-nél elbaszták a marketinget, mert megmutatták Csodanőt(harci szerelésben) és Doomsday-t is.

 10. Kal-El: baromira nem a DC-t ekézem, a Marvel ugyanezt csinálja, egyszerűen ezek a tények a jelenlegi blockbuster marketingnél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.