Új képek az Alien: Covenantből (frissítve)

Elvileg egy interjúban James Franco-t beugratták, és így elszólta magát és tulajdonképpen megerősítette, hogy szerepel a filmben. Lássuk inkább a képeket. A nagy “ijesztő lesz, mint az Alien” dumák közben úgy tűnik az Aliens-ből is csempésztek bele.

Update: az elejére jött még egy.

Update2: és még egy.

15585144_10154715892151605_3242996342750336581_o

p5qzjtz

15621704_10154711024741605_4649555494180610965_n
alienxc1

32 hozzászólás a “Új képek az Alien: Covenantből (frissítve)” bejegyzéshez

 1. remélem igazak a pletykák és csütörtökön előzetes. tegnap este néztem meg a 3-ik részt előtte 2-ikat imádom minden na ;)

 2. Remélem nem estek át a ló túloldalára Katherine Waterston-nal. Elhiszem, hogy Ripley-t próbálják visszatuszakolni a szériába, de azért no…

 3. Az új képet mikor megláttam, egy pillanatra azt hittem Ripley van rajta. Számomra a jövő év legjobban várt filmje. Na jó, talán egy szinten van a Star Wars-szal. :D

 4. Tisztára mint a Star Wars: Ébredő valaminél… régi történet újra forgatva. Újra Ripley, újra “elhulló” Marine-ok.
  Valami újat… esetleg új ÖTLETET nem lehetne?

 5. @kerdezo83: Ez egy olyan franchise sokadik bőre, amelynek már eleve csak az első része volt eredeti és érdekes, mindez egy ezer éve megfáradt Scottól – mégis mit vársz?

 6. @Élien: ok, jogos. Scott kiégett ezt is elfogadom.
  De csak vannak “fiatal” írók akiknek lennének új ötleteik. Most nem azért de kérdezzenek meg Alien fórumon pár rajongót… azoknak jobb ötleteik lennének.

 7. A cgi borzalmas benne az már látszik. Miért nő a főszereplő? Miért néger a rohamosztagos? A második képen látszik, hogy a fű nem reális. Az MX471/H9-es rohampuskán nem ott van az irányzék a valóságban. Csak az a jelenet jó a végén amikor Ripley rendet rak.

 8. Kaoka: nyilván a CGI-n még dolgoznak… Miért ne? És ismét, miért ne, tilos nekik? :D MX471/H9 rohampuska a valóságban nem létezik :D

 9. Szerintem Koaka ironizált. Ezek a tipikus kommentek szoktak jönni… már ha egy sokak által várt filmről mutogatnak 1,5 percet vagy 3-4 képet. :)

 10. Ok, akkor elnézést!
  Ez a baj az internettel. Sosem tudod ki, mit, hogyan gondol. Vannak vérpistikék, akik az ilyen kijelentéseket, tényleg komolyan gondolják.
  Az irónia ilyenkor nem mindig egyértelmű.

 11. Szerintem meg az elmúlt időszakok faszányos rebootjai, folytatásai, franchise bővítései után joggal kérdőjelezik meg az emberek egy-egy ilyen kép után a készülő termék minőségét.

 12. Elvileg két előzetes fog érkezni holnap legkésőbb péntek délutánra:
  Aminek a hossza 02:03 illetve 01:58 perc lesz.

 13. Kaoka:
  óriási. :D

  Nnna, hát kíváncsi leszek. Kicsit bánom, hogy nem a Prometheust folytatják. Jó, valamennyi kapocs biztos lesz, de nem arról fog szólni.

 14. Nem értem, miért kell ezekben a dobozokban gondolkodni. A Prometheus az Alien előzménye volt, és azt folytatják, csak most már lesznek benne “normális” alienek is. Basszus, Scott tök hülye volt akkor is, mikor elkezdett kavarni ezzel az előzményfilm-vagy-mégsem dologgal, sokan azóta sem képesek ezt megemészteni. Tök mindegy, hogy Alien vagy Prometheus, tök ugyanaz az univerzum, tök ugyanaz a sztorivonal.

 15. @Élien: szerintem Scott baromira nem akart Alien filmet csinálni. Ő valami sci fi filmet akart csak a stúdió nyaggatta, hogy csináljon “Alien” filmet. Egyikre nem adtak pénzt, másikra igen. Így született meg a Prometheus.

 16. Hajrá!
  Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz!
  A prometheus nekem tetszett ellentétben a sok rinyapinával.

 17. @kerdezo83: Valószínűleg igazad lehet, nem tudom, van benne ráció. Mindenesetre a végeredmény…

  @Sokaris: Nincs ezzel gond, úgy tudom, a Szulejmánt is egy csomóan nézik :D

 18. – Chick with boomstick checked
  – Hibernációs kapszulák checked
  – Canon fodder eleinte tökösnek tűnő Marineok checked
  – Bordázott, ijesztő alagút checked

  Nem tudom mitől féltek, hogy nem lesz jó.

  A Prometheus nem volt szar, csak az alapvető Ridley Scott betegségben szenved. A rendezői változatot kell megnézni. (Ha lenne.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.