Ők is visszatérnek a Justice League-be

Nem tudom ez mennyire spoileres, de szerintem nem a film végén köszönnek majd be, és a trailerben is mutogatva lesznek. A lényeg: Jesse Eisenberg feltűnik Lex Luthorként a csapatfilmben is. Sőt, a Wonder Womanban bemutatásra kerülő Queen Hippolyta karakter is várható.

lex-luthor

25 hozzászólás a “Ők is visszatérnek a Justice League-be” bejegyzéshez

 1. pedig ha a DC komolyan akarná venni magát, akkor az Eisenberg Luthor szerű vadhajtásokat (vagy inkább totális baklövéseket) le kéne darálni minél hamarabb.

 2. Nekem nagyon tetszett Eisenberg Luthorja,főleg az, amit a LEXcorp tetején tolt, de nem kell semmilyen komolyan vétel a DC/WB-től…a karakter mindenképp változott volna,főleg, ha tényleg átvitették Arkhamba :) Elnézve kit fognak beiktatni Amerikában, most már a Luthor elnök lesz történetszál sem lenne valóságtól elrugaszkodott dolog :D
  Hippolyta pont, hogy az elején lesz szerintem benne, mert ugye elvileg egy LoTR szerű visszatekintést várhatunk, a motherboxokkal…egyet ugye az amazonok őriznek, szóval oda várom Dafoe-t is

 3. “de nem kell semmilyen komolyan vétel a DC/WB-től…”

  úgy értsd, hogy ha versenyképes filmeket akarnak gyártani hosszútávon, akkor a hasonlók nem férnek bele szerintem, nem a hangvételére céloztam.

 4. Én sem a hangvételre gondoltam, hanem arra, hogy nyilván Luthorral is elakarnak jutni valahová karakterszempontból, ahogy Supermannel is leírtak egy utat,ami kiteljesedhet a JLben, amit még a MoSban fel is vázol Jor-El papa. A BvS végén egyértelműen látható, hogy a JL nem ugyanolyan sötét lesz hangvételileg, nem arra értettem a komolyan vételt. De Luthor karaktere, aki az Ultimate cut szerint átkerült Arkhamba, nyilván nem lesz ugyanaz a figura, fejlődnie kell a külvilág felé mutatott képén is, mert már egyszer lebukott és jó nagyot. Pl Nem engedhetne meg magának még egy könyvtárashoz hasonló jelenetet, ami a BvSben kiszolgálta a felé irányított célokat és az ott lévő szereplők ingereit rá, de a JLben és azután már mindenki tudja mire képes…ha ezzel a szemmel nézett volna rá az estélyen résztvevő tömeg, teljesen máshogy jön le az ott levert kiakadása, mivel akkor még mindenki tett rá, vagy szánakozott rajta, de így már nem engedheti el magát többet. Tehát sokkal konszolidáltabban kell viselkednie, ami a közönség számára is jobb persze, azért mondtam, hogy még akár az elnöki dolgot is eljátszhatják pár filmmel később.

 5. Connie Nielsen szuper Queen Hippolyta, látatlanban is talán a legjobb választásnak tűnik az egész DCEU-ban.

 6. Szerintem sincs baj Luthor-ral…én láttam szinkronosan is meg eredeti hanggal, természetesen eredetibe jobb volt, egyedül ez a magában beszélős-ütött az apám, ezért vagyok ilyen pszichopata- zavart egy kicsit

  De ahogy le akarta járatni/megbuktatni Supermant-t, szerintem az nagyon jól meg volt csinálva. Azt látni élőbe a népnek (aki isteníti Supermant), ahogy letépi Batman fejét (ahogy Lex mondja: hozd el nekem a Denevér fejét), óriási ellenszenvet váltott volna ki Supermanből…eddig is megosztó volt.

  Szerintem messze jobb gonosz volt egy Ultronnál vagy Guy Pearce-től a Vasember 3-ba.

  Most nem a Marvel-t akarom szidni, mert én azt is ugyanúgy szeretem, de igazságtalannak tartom, hogy néhányan ennyien bántják a DC-t.

  Elismerem, rosszabb, mint a Marvel, de nem annyival, mint ahogy be van állítva

 7. a karakter még oké, de Eisenberg fölé-mellé lövés teljesen. A Zombieland, Adventureland, de még Zuckerberg vonalon is elment a makogós, irritáló hülyegyerek figurája, de hogy Luthorként elnökként, vagy a Warsuitban nyomuljon majd ő, hát lehetetlen lesz komolyan venni (ha eljutnak addig).

  akartak egy Joker-szerű infantilis figurát, csak végletesen idegesítő lett. nagyon az elején járnak még, szerintem itt még lehetne egy színész rebootot tolni, mert Luthor nagyon kell a későbbiekben, de csak idő kérdése, hogy mindenkit kiidegeljen.

 8. ja, csakhogy ha ezért dícséred Luthort-t, az nem a színészt dicséri, hanem a forgatókönyvet. És Eisenberg nagyon sok ember szerint nem volt jó Luthor. Szerintem se, és ezen a bővített sem változtatott.

 9. *sugabubus

  ez viszont igaz, ez a forgatókönyv érdeme…de szerintem ott volt a legjobb Eisenberg

  egyértelmű, hogy változtatnia kell majd, ha ő marad Luthor

 10. human: jah igen bocsi, reggel volt még nekem nagyon…bár így talán Lex lesz a végén is, Deathstroke-ot a storyboard alapján ő vezetheti fel,de lehet, hogy csak Snyder lusta volt hajjal bíbelődni a rajzon :)

  Eisenberghez, mint színész csak annyit, hogy rajta rontott a legtöbbet a szinkron szerintem. Nyilván, ahogy a karakter változik ő is máshogy fogja alakítani, és milyen jól áll neki a hajtalanság hmm. Azért a kosztümösök elég jól tudnák már ruhácskát/páncélokat csinálni, simán megcsinálják, hogy jól mutasson rajta egy warsuit, az ilyenekben pont nem lényeg mennyire fenyegető amúgy a fizikumod.

 11. az még rendben van, hogy a casting hír után a fanok reménykedtek és védték Eisenberg-et, de így a film után már nem lehet és nem is kell megmagyarázni. a színésznek kb. egy filmje volt a pályafutása során ahol nem ugyanezt a karaktert hozta és az a now you see me volt, felesleges többet látni bele, mint ami. de mindenki felelős volt, aki ezt a luthort így jóváhagyta. eredeti nyelven is szar volt. kb. úgy érzem itt is átesünk majd ló túloldalára, hogy a fanok adnak majd neki is 6+ filmnyi esélyt ugyanazzal a karakterrel, hogy bizonyítson, mint jackman-nél.

 12. Én meg érteném, hogy probléma egy teljesen más változatú Luthor, mint a tömeg megszokott, ha ez az első élőszereplős verzió lenne, de ez már a sokadik.

 13. tükör: kivéve h Jackman már az első X-Menben jó Wolverine volt, hiába tért el a képregénytől? Eisenberggel sem az volt a baj, hogy más Luthor, hanem hogy szar.

 14. jogos, bár az túlzás, hogy jó volt, csak nem volt annyira szar, az a baj, hogy az első x-men után sosem érte még el azt a színvonalat se, de ez már nagyon off.

  on:
  amúgy a BvS végén már kezdtem bizakodni, hogy talán majd a következő filmekben..erre elkezdte dünnyögni azt ding ding dinget, akkor már tudtam, hogy ebből nem lesz jó luthor a büdös életben :D

 15. Csak eddig nem volt teljesen hivatalosan megerősítve…most már igen. A Luthor dolog meg azért izlés kérdése is, nem tudom engem pl a motyogás se zavar…sok embert ismerek, akik ezek alapján borzasztó szar karakterek lennének, szegények. Nekem pont bejön, hogy nem egy tökéletes karakter és innen kell felépítenie egy bizonyos stílust. Olyan, mint vmi szegényember Gaius Baltarja :D…még rosszabb nála, de lehet közelíteni, csak sosem lesz olyan szép, dús haja.

 16. Nem Eisenberg volt itt a fő gond, hanem a pocsékul megírt szerep. Kevin Spacey pl. zseniális színész, de szintén rossz Luthor volt.

  Kicsit olyan volt az egész, mintha Snyderék felcsapták volna a “Ki kicsoda a DC Univerzumban” lexikont, de egy óvatlan pillanatban félrelapoztak, Rébusznál kötöttek ki és nem vették észre. Vagy csak leragadtak a hetvenes éveknél.

 17. 17: Jackman kurva jó Wolverine. Ki a szart érdekel hogy nem ugyanaz, mint a képregény? A kettőt külön kellene kezelni.

 18. nagyon rossz film volt a Batman vs Superman, de Eisenberg alakítása miatt volt végképp elviselhetetlenül ciki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.