Vasárnap jön az Alien: Covenant trailere

Termeszetesen egy rovid teaser videoval huzzak addig az agyunk. Hoyg mit mutatnak benne? Semmit!

udate: kijött, oda kommenteljünk.

human
írta
2016. 12. 24. 23:55
megjelenés

hozzászolás


17 hozzászólás a “Vasárnap jön az Alien: Covenant trailere” bejegyzéshez

  1. Hát igen, ez egy nagy nulla. Csak húzzák az ember idegeit. Remélem Scott összekapta magát és a Proszarfosmetheus után szépít. Nagyon izgatott vagyok.

  2. Ez itt kérem a rendező úr produkciós cégének logója technikával készült tojáska kizárólagos agyhúzási célzattal. Jobb is, hogy nem a filmből valami, mert a trailerig hátra lévő 12 órás időablak alatt is csak azon hintázna valaki, hogy milyen szar lesz, vagy már előre, hogy milyen jó.

  3. Vártam egy prometheus folytatás mégis az előzetesből a james cameron féle aliens folytatása csöpög…….

  4. vki homályosítson már fel, hogy akkor ez most hol helyezkedik el az alien univerzimban? (a prometheus után, de még az alien 1 előtt)?

  5. Abu

    Pontosan ahogy írod. Scott nyilatkozta tavaly, hogy még 2 film és akkor jutunk el az Alien-hez. Megtudjuk, hogy az a hajo hogy került oda és mi történt rajta.

  6. Már van is és hát elég ütősnek tűnik. Bár egyenlőre a főszereplő csajszi nem nagyon győzött meg, de meglátjuk. És kíváncsi leszek lesz-e valamennyi visszautalás a Prometheus-ra. Legalább is kéne.

  7. A történet: A covenant legénysége ugyanarra a bolygóra téved, egy üzenet odacsalja őket, ahol david lezuhant a delerictel s be van rágva az emberekre ezért ráereszti a szörnyeket a covenant legénységére amiket ő gyűjtött be a tervezők bolygójáról akiket szintén kiírtott egy biológia fegyverrel, nagyon sok utalás lesz benne James Cameron Aliensere a filmben.

  8. Nekem tetszett, több előzetest nem is nézek már. Nem kell spoiler. Amúgy meg a trailer alapján hozza majd szerintem az 1-2 rész hangulatát.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.