26 hozzászólás a “Még több kép az Alien: Covenantből” bejegyzéshez

 1. Egy tipp, ne nézd meg akkor.

  Én várom a filmet, előzmény, mégis mit várok? Legyen egy izgalmas, fosatós Alien film.
  Nekem elég lenne ennyi.

 2. Az Uratok: osztom véleményed, szerintem is inkább hangulatkeltősre kellett volna vágni, nem spoileresre. Így az ember nem fog izgulni a moziban.
  Amúgy szerintem Franco az, nagyon hasonlít. A trailer alapján a csajszi mellett McBride lesz a sidekick.

 3. sztem is Franco lehet.

  nem tudom amúgy, miért kell meglepődni azon, h a szereplők 90%-a megnyekken. Eddigi filmekből ez nem volt tökegyértelmű?:D Ha nem így lenne, nem is alien film lenne. Nomindegy kár ilyeneken fennakadni. Remélem Faszbráner szépen kavarja majd a szart és a sok gyilok mellett megtudunk egy-két érdekes dolgot, amit eddig esetleg nem.

 4. Spoileres trailer???? Inkább semmitmondó trailer. Pocsék a zeneválasztás is alá. Nem így kell feszültséget kelteni. Anno a promi-nál ez megvolt. Ez egy jellegtelen trailer volt. Kicsit lentebb hagyott a lelkesedésem.
  Remélem a full anyag jobb lesz!

 5. Franco a zuhanyzós jelenetben van, ő a főszereplőnő (Ripley anyja? mintha régebben azt olvastam volna, hogy ő lesz) férje.

 6. csak szerintem lenne jó huzás kinyírni a film majdnem-végén a csajt az Inherent Vice-ból, hogy aztán a végén Dany McBride maradjon életben? :D

 7. Speciel én nem bánnék egy 8. utas remake-et. Hiába klasszikus, nekem már nagyon nem hozza azt a feelinget, amit általános iskolás koromban :)

 8. Franco nincs se a képeken, se az előzetesben. Nyúlfarknyi jelenete lesz, szerintetek akkor előre mutogatnák? Amúgy is az ő szerepeltetése meglepetés lett volna, csak valami tv műsorban kitudódott, elszólta magát.

 9. A 3ik képen az a csávó van akinek a fülébe megy a spóra, volt egy cikk anno hogy a hátból kibúvó egyik Neomorph a másik meg a csávó száján keresztül jön ki szétrobbantva a fejét szerintem az lesz Billy Crudup majd.

 10. blady: nem az a baj, hogy a szereplők megnyekkennek, hanem, hogy ellövik ennek a módját, sorrendjét, stb. Meg így kb nem lehet szorítani nekik, hogy ki maradjon életben, mert már az előzetes alapján kisakkozható nagyjából.

 11. Nekem eddig tetszik…
  @ Nameless King :Tán azé’gyün ki hátul, mer’ ottan meg sosem gyütt’ – mondá a kreatív igazgató és lőn világosság- már gyün is a hátán kifele.
  Befele meg a fülin ment mer’ ottan se ment be még sohasenem.

 12. Pénzt mindenképp fog hozni, már csak a cím miatt is. Az eredeti sorozat rajongói, meg azok gyerekei is beülnek.

 13. Dany McBride és James Franco ?
  Szórakoztok, mi lesz ez, egy füvezős scifi ?
  Már csak Rogen hiányzik meg Snoop, hogy lehet ezt a filmet is szétbarmolni ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.