Heti mozibemutatók: december 29.

Kemény héttel zárjuk az évet. Mennyi néznivaló jött, bár aki látványos valamit akar nézni, az inkább Gibson filmjére menjen szerintem, a Hacksaw Ridge-re.

hacksaw-ridge-mel-gibson

  • Teljesen idegenek (Perfetti sconosciuti) – olasz vígjáték.
  • Egyesült szerelmes államok (Zjednoczone stany miłości) – ha depizni akarunk?
  • A fegyvertelen katona (Hacksaw Ridge) – Mel Gibson háborús filmet rendezett.
  • Assassin’s Creed – persze persze.
  • Kaliforniai álom (La La Land) – a Whiplash rendezőjének musicalje.
human
írta
2016. 12. 30. 03:55
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 29.” bejegyzéshez

  1. A fegyvertelen katonát nézném, de a veszprémi cinema city nem adja. Az assasins creed meg csak 3d-be fut. Mekkora kibaszás már. :(

  2. Én ebből az ötből, kettőt megnéznék, de a SzegedI CC csak holnap adja őket feliratosan egy időben…. Ebből mel gibson lesz.

  3. Nem tudom honnan jött ez a La La Land szinkron. Ennyire népszerű lenne itthon a két színész, hogy bennük bízva leszinkronizálják? Mert nem hiszem, hogy bárki is ismerné a filmet az átlag mozinéző közül :D

    Így hétfőn megyek az egyetlen feliratos vetítésre, ami emberi időben van errefele (ma van még egy 22:10-kor is…). Hacksaw Ridge-el hasonló a helyzet.

  4. Nem szeretem kifejezetten a musicaleket, kivéve a Greaset, de ez a La La Land fantasztikus lett. Apróságok választják el tőle, hogy 10/10-es legyen, nagyon rendben van az egész, a rendezés tökéletes, a színészek hibátlanok, és rengeteg-rengeteg munka van benne. Ha megkapja a legjobb filmnek járó Oscart (és ugyan miért ne kapná), évek óta az első teljesen megérdemelt díjazott lesz.

  5. Ma nézzük Gibsonbá’ alkotását.
    Cartman szavaival élve “mein führer,hát eljöttél!”

  6. Kakarotto: Igen, ettől én sem sajnálnám, és azért a nosztalgia faktor is nagy előnye lesz a versenyben. Nekem is ez lenne az első legjobb film kategória nyertes amire kétség nélkül rábólintok, mert ennél végre igazán erős a többször újranézhetőség is.

  7. Mekare: Mondjuk a Hacksaw Ridge-t még nem láttam, az a jövő heti program, de háborús film rajongóként az is előnyből indul nálam.

  8. A La La Landet addig nézzétek amíg lehet. Eszméletlen nagy moziélmény. Az év (egyik) legjobbja.

  9. Én tegnap néztem a La La-t. Nekem túl steril lett sajnos, a karaktereket nem tudtam megkedvelni csak a legvégére, de persze hiánycikk a musical, így aki kedveli a műfajt menjen, megéri a jegy árát.

  10. Tegnap meg volt a Hacksaw Ridge.. Fél egykor jöttünka moziból mert csùszott 25 percet. Ugyan is 30-40 ember ùgy gondolta nekik 10 percel az Assasins kezdése elött kell jegyet venni. (Itt csak 1 terem van)

  11. Fantasztikus és letaglozó az biztos! Hugo Weaving az alkesz apa szerepèben lejátsza Worthingtont és Vaughn-t! Ellenben azt megkell hagyni iszonyù brutális és sokkoló jelenetekkel van tele. Vagy csak én nem vagyok hozzá szokva :D

  12. Jó volt a film, véres, mondhatni realista szemmel nézve a csendes óceáni háborút és jók voltak a karakterek. Mondjuk tipik amerikai hős film, a tipik hős zene stb, volt 1-2 cgi benne, ami szinte érthetetlen volt nekem, hogy miért, de gondolom az ominózus zsidózás után ezzel akar visszatérni úgy igazán. Gibson-t bírom, a háborús filmeket is, szóval ajánlom. (Fegyvertelen katona )

  13. @wolfwings reméltem, hogy másnak is feltűnik. igencsak szúrta a szememet a vígjáték jelző. a perfetti sconosciuti kőkemény dráma. picsába az amerikai filmekkel! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.