Mad Families-előzetes

Nem csak a Netflix tud gagyi vígjátékot csinálni, a Cracle streaming szolgáltató is nekiállt a dolognak. Mondjuk nekik nem tellett egy Adam Sandler kaliberre, így minden sorozatát szabotáló Charlie Sheennel kell beérniük. Meg még csomó tévéből ismert arccal, akik 3 családot tesznek ki a történetben.

Hogy miről szól a Mad Families? Egy nyaralóhelyért verseng 3 család. Mondjuk. Videó a poszter alatt a tovább mögött.

mad_families_xlg

10 hozzászólás a “Mad Families-előzetes” bejegyzéshez

 1. És a végén rájönnek, hogy ez volt életül legjobb nyaralása, és jövőre is ugyanott találkoznak és love.

 2. remélem nem túlságosan off topic, de rohadtul érdekelne, hogy ezek miért érik meg jobban, mint moziba küldeni?

  Charlie Sheen moziba kevés, de az ilyen családi összeborulós hülyeségek mindig hoznak pénzt, és túl komoly költségvetése sem lehet, mondjuk 20 millió max, de inkább 15 – az moziban simán visszajön.

  Sandler drágább tuti, és hiába bukott manapság sokat, még mindig hozott volna világszinten a The Do Over, meg a Ridiculous 6 is szerintem 70-80 milliót legalább, most Netflixen ez becsorog, vagy ennyit nyernek a terjesztési költségeken, hogy megéri így?

 3. abelh: Nem hiszem, hogy ezzel most feltaláltam a közgazdasági spanyolviaszt, de gondolom épp az exkluzivitás a lényeg. Azáltal, hogy nem lehet megnézni moziban, csak az adott on-demand szolgáltató műsortárában, ezért aki látni akarja, mindenképpen regisztrálnia kell, és biztos kiszámolták, hogy ezeknek az embereknek hány százaléka lesz a jövőben előfizető, illetve a meglévőket is könnyebben tartják meg kizárólag náluk látható tartalmakkal. Gondolom egy-egy filmen nagyobbat fognának, ha moziba küldenék, de hosszú távon, az összes tartalmat nézve valószínűleg nem.

 4. két dolgot mondanék csak:

  1) nem véletlen a “hollyweed” sign módosítása (eléggé be van állva a filmipar mostanában…amike onnan mostanában kijönnek…pf…)

  2) Sheen-nel nincs bajom, de nem értem miért Őt…
  inkább támasztanák fel Brendan Fraser-t!

  neki jobban kijárna.

 5. abelh: de a reklámot kihagytad? a netflixnél mondjuk nyilvánvaló mit akarnak: olyan tartalmat minden nichenek, amiért nem kell fizetniük, jó kis 20 éves terv ez szerintem, mivel addigra már sokkal kevesebbet akarnak fizetni a stúdióknak a filmekért, és ha az nem megfelelő nekik, akkor hagyni a fenébe. nagyjából saját “tévét” akarnak csinálni a neten szerintem.

 6. A Netflixnél is rájöttek a statisztikákat böngészve, hogy van igény a gagyi vígjátékokra, és elkezdték őket gyártani. Amíg jó dolgokat is összeraknak, addig nem zavar, csak nem nézem.

 7. A torrenttel szemben a tévécsatornák csak az exkluzivitással maradhatnak fenn. Saját sorozatok, saját filmek, saját fos vígjátékok. Neves sztárokkal, hogy a paraszt leüljön megnézni ezeket.

  Az exkluzivitás nézőt hoz, a néző reklámozót, a reklámozó pedig pénzt.

  Arról nem is beszélve, hogy ezeket 1-2 év múlva simán el tudják adni külföldi kertévéknek. A hazai RTL KLUB vagy a VAJNA KETTŐ a seggét veri majd a földhöz örömében a hasonló helykitöltő szarok láttán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.