Már inog a Batfleck

Úgy tűnik a Warner/DC és Ben Affleck között akad némi nézeteltérés, mivel jelenleg olyat nyilatkozott Affleck, hogy

If it doesn’t come together in a way I think is really great I’m not going to do it.

Ami annyit tesz, hogy ha nem úgy áll össze az egész, ahogy ő szeretné, akkor dobbant. Kis logikával arra tippelnék, hogy ő egy remek különálló filmet akar, amibe a stúdió viszont belenyomna univerzumépítő dolgokat. Itt a teljes interjú.

affleck-interju

human
írta
2017. 01. 02. 15:03
megjelenés
56
hozzászolás


56 hozzászólás a “Már inog a Batfleck” bejegyzéshez

 1. Indul a műdrámázás. Igazából ezzel sem mondott újat Affleck az eddigiekhez képest. Hónapokkal ezelőtt is ugyanezt mondta, hogy addig nem csinálja meg, amíg nem érzi úgy, hogy jól sikerülne. Most megint ugyanezt mondta, csak más szavakkal, erre mindenki belelátja a balhét meg a drámát.

 2. Majd Snyder megcsinálja faszára…. :D :D :D
  Nem tudom mikor fogja fel a stúdió hogy hülyét csinálnak magukból ezzel az univezum építéses erőlködéssel. A Marvel sok filmmel tudta megalapozni az univerzumot és be kellene látni hogy sokkal többet érnének ha hagynának maguknak időt. Először jó filmeket kéne csinálni és nem Batman vs Superman szintű szutykokkal újra és újra csalódásba kergetni a közönséget.

 3. Nem tudom mi a tököm van a Warnernél… elvileg nemrég csapódott oda most egy olyan arc mint a Marvel Studiosnál a Kevin Feige. Nem hiszem el hogy nem tudják lekommunikálni hogy:

  “Yo bro..figy má’. Oké hogy van egy penge képregény hátszelünk amiből AKÁRMIT csinálhatnánk és megalapoznánk ezzel egy DC filmes univerzumnak ahelyett hogy egymásra dobálnánk a filmeket minden féle gondolkodás nélkül és ha már pl 4-5 film kint van és rák önd róll NA AKKOR kéne nagyban gondolkodni.”

  Ehelyett megy a drámázás. Mondom ezt úgy hogy DC fan vagyok. Bár a WW filmet optimistán várom de azért óvatos vagyok. Suicide-nak is jó trailereket raktak össze aztán sajnos nem olyan lett mint vártam. :(

 4. nekem ez úgy jön le , mintha nyugtatni akarna mindenkit h “ne aggódjatok, ha rossz lenne lelépnék, de mivel itt vagoyk ,látszik h nem rossz”

 5. Mármint dobbantana a rendezői székből. Batfleck velünk marad egy ideig.

  fél-OFF:
  Valóban döcögős eddig a DCEU, de szerintem csupán az előzetes elvárásokhoz képest.
  Azért mondjuk ki, hogy az MCU Phase One-ból a Bosszúállók az egyetlen igazán jó film. A többiek a közepes körül lebegnek. A Hulkról nem is beszélnek érthető okokból. Az első Vasember filmet meg csak a idő szépíti meg valamennyire. A többiről tényleg kár beszélni. Ismétlem, hogy szigorúan Phase One-ról beszélek. Egy szó mint száz eldurranthatnak a DC-nél még pár filmet, hogy kikristályosodjon az egész dolog. Nem kell drámázni. BÉKE!

 6. ;D;D

  Mikor azt hisszük, hogy a Warner meg az egész hóbelebanc DC ennél szánalmasabb már nem is lehet, akkor mindig bebizonyítják, hogy de, igen! :D Egy kocka nem forgott belőle, de már sikerült elhasaltatni a filmet, ez azért rekord, nem?

 7. Mathiassa: még a legrosszabb marvel is sima közepes, míg a legjobb DC talán közepes. Ez a különbség, de ezt már 100000000000* megdumáltátok kommentekben.

 8. Human szokásához hüen megint keveri a kását és olyan viziókat lát amik benne sincsenek a cikkben. Uszitsad a népet :D

 9. Pedig most Humannek nagyon is igaza van. Pedig Nolan filmjeitől indulhatott a DC, tulajdonképpen a csúcson voltak. Most meg…

 10. Kal-El szokásához híven már megint úgy védi a DC filmeket, hogy fikázza a Marvelt.

  Máshogy nem lehet, igaz? ;)

 11. Human semmit nem lát bele. Külföldi képregényes oldalak is lehozták a cikket és rendre így értelmezik a lényeget.

 12. human: ez a te véleményed, nem valami egyetemes igazság… én személy szerint baromira unom a marvel nagy filmjeit, avengers 1-2 alatt elaludtam, pedig elvileg azok a nagy durranások…

 13. Na nem mintha Affleck akkora író/rendező lenne…filmről filmre gyegébbek a rendezései, az Argo már gyenge volt, az új meg állítólag egyenesen rossz.

 14. Northop
  A lényeg, hogy van benne potenciál. Zack Snyder viszont 1 közepes és 2 gyenge szuperhősfilm ellenére rendezheti jelenleg a negyediket, ami azért eléggé arcpirító… Pedig nem egyszer kifejezetten jó rendezők sem visznek tovább szériákat, szóval ötletem sincs honnan ez a fene nagy bizalom feléje.

 15. Matthew: én mondjuk egyiknek sem adnék itt nagy projekteket. Vagy Afflecknek, de ne ő írja. Meg nem mindenki akar ilyen filmeken dolgozni, ennyi megszorítással, Snyder kapható, gondolom örülnek h van valaki ennyi tapasztalattal aki hajlandó csinálni, a stúdió meg szól ha másképp kell vmit csinálni…a BvS után a JL biztos viccesebb meg családbarátabb lesz, de nem Snyder miatt.

 16. szerintem ez inkább úgy hangzik, mintha már előre takarózna, hogy ha szar lesz a film, az más hibája. de ha a zsebébe raknak 50 misit, hogy legyen már a jelmezen bimbó és minden ütésnél legyen kiírva hogy csitt csatt, nem ellenkezne.

 17. @Wierzbowski

  Akire szerintem te gondolsz, az Geoff Johns, képregényíró. Tőle várja jelenleg mindenki a megváltást a Warner/DC oldalon, a probléma viszont az, hogy Feige-val ellentétben Johns nem egy “movie-man”, hanem egy “comic-man”. Feige az első X-Men óta exec a legtöbb marveles képregényfilmnél, látott jobbakat és bődületesen rosszakat éveken keresztül egyaránt, tudja, hogy mi működik és mi nem képregényfilm, megú úgy egyáltalán film téren. Johns egy tehetséges képregényíró, aki eléggé otthon van a DC-Univerzumban, viszont filmiparban kvázi-nulla tapasztalattal rendelkezik.

 18. Ha közbevethetek itt egy olyan álláspontot, ami olyasvalakitől ered, aki alapvetően nem ismeri a képregényeket, akkor engedjétek meg:

  Folyton azon megy a hirig, hogy “persze, neked azért tetszett, mert te Marvel-fan vagy” oder “hát ezt a DC-fanokon kívül mindenki utálta”. De szerintem ez nem igaz. Nézzük meg inkább onnan a dolgot, hogy mit adnak a filmek azoknak, akik alapvetően nincsenek tisztában a képregényekkel. Akik nem azért ülnek be rájuk, mert az Amazing Spider-Man 872. részében May néni azt mondta, hogy…tehát akkor ebben a részben lesz az, hogy…(Persze, ha meg nem az van, akkor rögtön megy a hiszti.)

  Na szóval, nekünk – legalábbis nekem – mezei nézőnek, az az alapvető különbség, hogy a Marvel-filmek valóban ÉPÍTKEZNEK. Mármint abban az értelemben, hogy vannak az egy-egy alakról szóló filmek, amik összeköttetésbe kerülnek egymással, aztán ez kifutott ugye az Avengersre. Nem mondom, hogy filmtörténeti ékkő mind, de bemutatta a karaktereket és ami igen lényeges, mindnek volt forgatókönyve. Jobb-rosszabb, de volt. És nem a forgatókönyv volt alárendelve az univerzum-építésnek, hanem az univerzum-építés hagyta kifutni a forgatókönyveket egy fináléra. Mire oda jutottunk, addigra azért mindenki vágta, hogy ezen a filmes univerzumon belül melyik karakter mit képvisel.

  Namost, ezzel szemben a DC-filmeknél egyszerűen nincs a mezei nézőnek igazán ilyen fogódzója. Oké, ott van MoS, mindenki ismeri Supermant, fasza, majd kaptunk a filmben egy olyan sztorivonalat, hogy néha úgy éreztem, rossz tekercset tett fel a gépész, mert valami kimaradt, majd a végén egy pusztításorgiát, ami még a nem képregényismerőnek is disszonáns volt azzal a karaktervázlattal, amit a filmen látott a fő karakter személyiségéből. A BvS-ben egyébként ezt az elején remekül mutatták be, kezdtem reménykedni, aztán kifutott az egész Mártára, amitől egyszerűen nem lehetett eldönteni, hogy sírjál vagy röhögjél. És akkor még beszúrnám a láthatóan kínlódva beleerőltetett “majd még róluk lesz film” jeleneteket, meg az “álomjeleneteket”, amitől csak döbbenten bámultam, hogy most mi a franc történik. A SS-ot a 3/4-én egyszerűen ott ott hagytam, mert az konkrétan nézhetetlen volt. Mindebből a tanulság, amit én leszűrtem, hogy a DC eszeveszetten kapkod, igyekszik “univerzumot építeni”, de mivel lemaradásban érzi magát, ezért univerzum nélkül. Csak dobálják be fejetlenül a karaktereket, forgatókönyv nélkül forgatnak le filmeket, amivel lássuk be, nem lehet sokáig kint lenni a vízből. Amit mondjuk nem értek, hogy ha a koncepció ennyire bejött nekik, miért kell ezt így elkapkodni? Miért nem álltak neki ők is tisztességesen, lépésenként létrehozni a sajátjukat? Elvégre az a profit 3-4 év múlva is jól jönne. És ahogy már előttem is írták, a Nolan-féle Batmanekkel a csúcsról indulhattak volna.

  Na, de hogy releváns is legyek, Batflack nyilatkozata szerintem pont megint azt támasztja alá, hogy a stúdió agyalágyultjai az eddigi teljesen elhibázott utat próbája ráerőltetni. Pedig – nyilván mindenki tudja – BA marhanagy képregényfan, aki nyilván kellő ismerettel és tisztelettel akarna nyúlni az alapanyaghoz, én épp ezért bizakodok az ő filmjében. De azért várom a WW-t és az Aquaman-t is, csak már nyilván leadtam az elvárásaimból :)

  Na, ezer bocs a hosszúért, akit zavar, ugorja át :D

 19. Szerintem egyáltalán nem sokkal rosszabb pl egy Man of steel, vagy a BvS, mint valamelyik Avengers film, csak valamiért itt az elvárások nagyobbak és épp ezért nagyobb a csalódás is.
  Meg ugye nincsenek teleszórva dedós poénokkal, biztos ez nem tetszik sokaknak.
  Nyilván lehetne jobban is csinálni, de azért olyan óriási különbség nincs köztük, mint amilyen a Rotten-en látszik.
  Ha a két avengers 75 és 92%, akkor a BvS minimum megért volna 50-60%-ot. De 28? Ugyan már. (bár Luthor sokat rontott rajta)
  Szerintem lassan divat lesz fikázni a DC filmeket ill. Snydert.
  Ha a Dark Knight rises-t nem Nolan rendezte volna, az se kapott volna összességében 87%-ot.

 20. Vagy, tegyük fel, lehet nem divat, hanem tényleg rosszabb filmek? Most figyelmen kívül hagyva a személyes tetszést, hiszen az mindenkinek a sajátja. Például ott van az a remek technikai felvetés, hogy a BvS-ben egyszerűen nincsenek establishing shotok, nem organikusak a jelenetek, hanem sokszor csak kiragadott pillanatok (amik magukban szépek). Avagy nem a poénok hiánya a baj, hanem igenis nagy különbség van köztük, minden személyességet kizárva csak történetmesélési technikai szinten.

  Bár szerintem a Marvel is ebbe az irányba halad, ha például megnézzük az Age of Ultront az már jóval szétesettebb, mint az Avengers első része volt, és ugye a legkarakterépítőbb pillanatért konkrétan harcolnia kellett Whedonnak, szóval ott is felütötte a fejét az “univerzum nyomásának” gondja..

  Ja igen, a MoS-t nem veszem ide, az nem csak hogy tetszett nekem, de szerintem az a darkosságával együtt is jó volt, csak Lois (PLOT) Lane rángatása ásta alá valamennyire (7/10-et adtam rá asszem). Plusz szerintem ott még más tervei voltak Warner/DC-nek, és emiatt nem is zsúfolták túl.

 21. @Cooper: Megint ez a divat fikázni a DC-t. Nem, nem divat, de ha nem hoznak ki jó filmet miért is nyomjanak pozitiv véleményt az emberek? Még az Age of Ultron, ami bőven rosszabb mint az első Avengers sincs tele annyi lyukkal, hibával, logikai bakival és kapkodással, mint a BvS, az SS-t nem is emlitve. Ezen nagyon nincs mit túrázni, ez nem “DC hate mert az menő”.

  Ha valaki amúgy végigolvasta az interjút, világosan le van irva hogy nem akar még egyszer a Daredevil féle hibába esni, ezért ha nincs jó koncepció a filmre, akkor hagyni fogja Affleck a francba az önálló Batman mozit, amiben teljesen igaza van.

  Amúgyis teljes a fejetlenség a DC-nél. Bejelentettek előre egy évekre meghatározott menetrendet, ki milyen filmmel érkezik, és ehhez azóta hozzácsaptak még 7-et. A BvS-ből Affleck hozott kiemelhető teljesitményt, erre rögtön önálló mozi. Az SS-ben sokan dicsérték Smith-t és Margot-ot, nekik is rögtön önálló mozi. Közben meg a Flashel sem jutnak egyről a kettőre. Rendező még most sincs, de már most januárban elkéne kezdeni forgatniuk hogy tudják magukat tartani a menetrendhez. A MoS 2 bejelentés is egy totál random húzás lett. Amy Adams az Arrival promózása közben mondta hogy ugyanúgy tudta meg a film elkészülését mint mindenki más. Na most legalább a főszereplőiddel kéne közölnöd hogy akarsz filmet velük, úgy tervezzenek.

  Ha a most érkező WW filmmel is lesz valami gáz, akkor már a JL sem fogja kihúzni a szarból a Warnert amibe beleugrottak.

 22. human
  Annyira szeretném, ha leírnád a véleményedet a Hihetetlen Hulk filmről. Hogy van az hogy egy jó történettel rendelkező filmet, amiben nincsenek poénok csak zseniális gonoszok, hogyan húzhatja le mindenki? Blonsky-ról keveset tudunk mégis jól működik a karakter, Ross Tábornok pedig valami eszméletlen jó a szerepben. Miért van az hogy azt a filmet láttam sokszor meg tudom nézni és nem a harcok miatt. Elismerem, hogy Hulk elég béna CGI-t kapott és videójáték szintű, de akkor nézzünk meg egy Acélembert vagy egy Batman v Supermant, el kell ismernie mindenkinek, hogy túlzásba viszik a számítógépes harcokat, nagyon műek, de nem ez a lényeg.
  Kevin Feige sem értette, hogy a Hihetetlen Hulk miért nem működött, szívét lelkét beleadta abba is a Vasember mellett és én érzem is a filmben. Utalások a shield-re, utalások a jövőre.
  Bárhányszor újranézem mindig azon gondolkodom, hogy miért nem tetszik az emberek 90%-ának az a film. Mert nincsenek benne poénok? Nem megalapozottak a karakterek? Az utóbbit megértem, ugyanis nem kapott eredetsztorit, belevágtak a közepébe, de nem volt szükség szerintem újra bemutatni az eredetét (mégha a TV sorozatos eredetet is vették elő). Sokan Norton-ra fogják, hogy unszimpatikus volt, ahogy Betty is és meg kell, hogy mondjam nekem is. Nekem az a film Ross, Blonsky és Sterns miatt tetszik.
  Tehát az lenne a kérdésem “Human”, hogy mégis miért utálja mindenki azt a filmet? Nem a legjobb ez biztos, de hogy az MFU-s filmek és ha már DC filmeknél járunk… ha egy értékelhető toplistát kellene csinálni, szerintem a Hihetetlen Hulk-nak előkelő helyen kellene lennie. Csak azért nem csináltak neki új részt azóta sem, mert írtó keveset hozott a kasszáknál, talán Hulk nem igazán húzónév és jobban illik a csapatba mellékkarakternek, de szerintem ez nem így van. :D

 23. Megmondom: annyit fűznék hozzá, hogy a Hulknak nem csak a pénz miatt nem csinálnak folytatást, hanem úgy emlékszem azért is mert valami jogi kavarás van az Universal Stúdióval.

 24. Cooper: ne tettesd már magad hülyének, minden negatív BvS kritika/vélemény leírta, hogy nem a darkos hangulattal van baj, hanem a bugyuta sztorival, bugyuta, lapos karakterekkel, rossz tempóval, túlzásba vitt pusztításpornóval, stb. Nem kell lenézni másokat, hogy biztos csak a család barát poénokra verik, mert nem ez a helyzet. Az meg, hogy a rt százalékba kötsz bele…hányszor, de tényleg hányszor lett elmondva, hogy az ottani százalék nem egy értékelés, hanem a filmhez pozitívan állók százaléka. Smh

 25. Magánvélemény, de szerintem a “darkosságon” azért vettek vissza, mert nem merik a szülők bevinni erre a Batmanre és erre a Supermanre a kölköt. A BvS, ha ugyanilyen szar/jó, de kevésbé dark, simán átlépi a 400milliót az USA-ban.
  Könnyebb a “darkosságon” visszavenni, mint a jó/jobb/kevésbémegosztó filmet készíteni.

 26. Northop: tisztában vagyok a rotten-nel, ezért írtam az utolsó mondatban “összességében”-t. Nem fogom minden szavamat külön megmagyarázni.
  “Túlzásba vitt pusztításpornó” van elég az avengers filmekben is, abban is qrva szar, ott ez miért nem gond? Amikor mindenféle tét nélkül püfölik halomra az épp aktuális elleneket…

 27. A Dr Strange nem is egy film. Csak kicsereltek Downeyt Cumberbatchre az exoskeletont meg varazsgincre es kesz is az adjuk el megint ugyanazt a filmet a marvelboioknak.

 28. Cooper: akkor meg minek kötsz bele abba, hogy ‘ez kaphatott volna tíz százalékkal többet is’? Elég világos hogyan működik az oldal.

  Az Avengerst is sokan kritizálták a pusztításpornó miatt, de a BvS-el kapcsolatban felhoztam pár más jogos ellenvetést is, ha figyelmesen olvastad a kommentem.

 29. @EVJ: Teljesen ugyanaz. Stephen Stranget elrabolták, majd rákényszeritették hogy épitsen magának egy varázsruhát, aztán miután hazatért, régi barátja és partnere Kaecilius elárulta és rátámadt. :)

 30. Csak kíváncsiságból, akik most, itt a BvS gyengeségeire és hibára hivatkoznak, azok a mozis verzióról vagy a bővítettről beszélnek? Csak mert az extended version fényében kár is a szót pazarolni a theatrical cut-ra.

 31. Én megpróbáltam végig nézni a BVS extendedjét … elsimerem, hogy ameddig néztem valóban egész szépen kipótolták a dolgokat, de még így sem bírtam végig nézni újra, nekem egyszerűen unalmas lassú.

  Az új DC univerzumépítgetéstől falnak megyek, nem azért mert útálom a DC képregényeket, mert mesékben meg a régebbi filmeket nagyon szerettem. Egyszerűen az nem tetszik amit most a képembe próbálnak tolni.

  A marvelhez képest igen is sokkal gyengébb alkotások. Lehet itt strangelni, de akkor is kicsit ki kellene nyitni a szemetek és szétnézni hogy mekkora pozitív vissza jelzés fogadta a filmet.
  Lehet hogy másolták a vasembert, de akkor is egy új világba egy új történetbe vezetett be, ami nem mellesleg gyönyörű izgalmas, és mérsékelten poénos volt. Sőt nem is titkolt szándékuk volt hogy váltság vasembert egy másik karakterre.

 32. Sziasztok,

  most szidni e vagy sem a pusztításpornót…
  Szerintem helyén kell kezelni a dolgot.
  Míg a különálló karaktereknek megvannak a saját külön “kis” ellenfeleik, addig egy Bosszúállók vagy Igazságliga valószínűleg azért tartalmaz több karaktert, mert itt “nagyobb” a tét – elcsépelt, de a világ mengmentése. Ezért működött szerintem a Bosszúállók első része, mert először kaptunk ilyen szintű rombolást, pusztítást … – mellette persze volt az a plussz, hogy helyenként nem vette túl komolyan magát.
  Azért is a helyén kellene kezelni a karaktereket, mert amíg egy Batman vagy X-men eléggé darkos és nyomasztó, addig egy Boszúállóknak – szerintem ez nem is állna jól…
  Sajnos a Marvel eredettörténetek is eléggé súlytalanok (lássuk be az alapsztori sehol sincs túlbonyolítva) – de ne felejtsük el azt sem, hogy alapból tiniknek készültek ezek a képregények…
  Az eredettörténetekkel az a baj, hogy egy részét valószínűleg “mindenki” ismeri (Batman, Pókember, Superman) mégis újra el kell mesélniük a az univerzumépítési törekvések miatt. A többinél pedig erőlködve próbálják túlköpni az eddig elkészült filmeket. Emiatt kapunk nagyrészt mindenhol “csak” látványorgiát, bár egy Superman vs Doomsday nehéz lehet látványorgia nélkül :)…
  Lehet, hogy ebben az új Pókember film visszazökken egy emberi léptékű filmbe ahol nem kell megint megmenteni a világot (max. pédául a személyazonoságát “megvédeni” – magyarul megjelent egy ilyen sztori anno és rothadtul hangulatos volt).
  Az a gond , hogy ezeket a filmeket egymáshoz hasonlítgajuk, holott nem feltétlenül kellene.
  A Deadpool szerintem pont azért tarolt, mert mertek sokkal kevesebb pénzből valami “földhözragadotabb” sztorit (és nem volt a világ közvetlen veszélyben) kreálni – persze bevállalták azt, hogy korhatáros lett… (egyébként most nem rémlik, hogy bármelyik szuperhős film bukás lett volna- szerintem még a “rosszemlékű” Batman és Robin sem volt bukta pénzügyileg, max kritikailag, de ezek nem is művészfilmek)
  A Nolan féle Batman-ek szintén azért voltak “fogyaszthatóbbak”, mert próbáltak a realitás talaján maradni (nem kaptunk eszméletlen képességű ellenfeleket.
  Még a MoS-t szabályszerűen untam, addig a SvB, be merte vállalni azt, amit már többször láttunk képregényben – nem igazán szeretik egymás a srácok – sőt Batman-nak minden szuperképességűre volt egy “végső megoldása”.
  Emiatt gondolom, hogy bizonygassuk azt, hogy “X” film, mennyivel királyabb, mint “Y”. Illetve aki a másikat jobban szereti annak mennyivel sz@rabb az ízlése.
  Vagy “kezeljük a helyén” ezeket a filmeket (lévén – szerintem nem összehasonlítók csak , mint alma és banán… valaki ezt, valaki azt szereti…és filmenként kapjuk más rendezőt , írót – így talán kevésbé lehetnek sablonosak, bár a pénzemberek/stúdiók így is ugyanazok :)
  Bízzunk abban, hogy a következő jobban megfelel az ízlésünknek, nem kapunk feleslegesen sötét képeket és jobban látszik minden.
  Abban, hogy nem rángatják a kamerát esetleg a bunyóknál és jobban odafigyelnek a koreográfiára…és szerethető !!sztorit!! kapunk – megfelelő mennyiségű és minőségű humorral fűszerezve. .. és nem tolják el a Logan-t (meg az X-23-t) és megéri beülni rá nagy kólával és kukoricával :)

 33. human: ne keverjük már itt a szezont a fazonnal. Azt mondta pár hónapja, hogy nincs kész, alakul, illetve, ha nem hisz benne, nem csinálja meg. Most annyit mondott, hogy nincs kész és ha nem látja, hogy jó lesz, nem csinálja meg. Ez mégis miben másabb? Megy a kattintásvadászat mindenhol ezerrel.

 34. Inkább legyen Ben Affleck Könyvelő! Azt a filmet megnézem akár 10szer is, mint ezeket a vacak szuperhősfilmeket!

 35. sugarforce: értem, hogy hiszel a DC-ben, de Affleck már 2016 március végén kész volt a scriptjével (2015 nyarán mondták, hogy co-writer lesz rajta!), és még most is a scriptről beszél (ő már többször nyilatkozott úgy idén, mintha az utolsó simításokat csinálnák, mégsincs kész), hogy csak akkor csinálja meg a filmet, ha jó? ha szerinted ez nem ad alapot a fenti poszthoz, akkor kérlek vedd le kicsit a DC szemüveged.

 36. Nekem is úgy jön le , hogy Affleck inog. A helyében én se égetném magam 1 kb rossz filmmel. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a Warnernek nagyon konkrét elképzelései vannak, amiből nem engednének. Ez nyilván nem tetszik Afflecknek, de nem az első eset lenne, hogy a rendező dobbant ilyenkor ( ilyen volt már a Marvelnél, azt katasztrófa csak nem történt!). Ő egyébként is azért vállata el, mert jó filmet akar csinálni. Szerintem amúgy mindezek ellenére meg fogja csinálni!

  Eddig nem sok mindent csinált a DC, de hé, legalább a tényleg WW ígéretesnek tűnik!

 37. A darkossághoz annyit, hogy már a BvS előtt elmondták, hogy ez lesz a legsötétebb film, Terrio a bemutató előtt nyilatkozta, hogy a Justice League lightosabb lesz, de erről mindig minden újságíró és blogger stb szeret megfeledkezni és úgy adja el a Justice League sztorihoz és karakterekhez teljesen illő hangulatbeli változását, mintha a rossz kritikák utáni nagy javítás lenne, de még azt sem tudják pozitívan lehozni, mert a negatívabb hangvételű cikkek jelenleg igenis több klikket hoznak nekik.
  a témához jobban:
  A cikk habár január elsején került ki, attól még az interjú rész lehet régebbi, ugye tudjuk, hogy a szilvesztert Ben Affleck bácsi nem újságírókkal töltötte? Akiknek amúgy is igencsak szeret ködös válaszokat adni, főleg hogyha nem arról a filmről kérdezik, amit épp eladni szeretne, hanem a következőről. Nem véletlenül született a Ben interjús meme.
  Afflecket szereti a stúdió, nemcsak mint színészt, mert elégedettek a Batfogadásával, de mint rendezőt/írót is. Szerelemprojektet is csinálhatott, nem fogják baszogatni a Batmanét. Szerintem még a változtatások előtti fejes csoport se tette volna, de így, hogy Greg Silverman helyére Toby Emmerich jött, akinek nagyon jó kapcsolattartó hírneve van kreatívok és öltönyösök között, mert hát ő maga is volt a kreatív oldalon. De ezt a hírt annyira nem szeretik osztogatni, mert nem elég clickbait, plusz ugye ott van Geoff Johns (forgatókönyvíróként is) és Berg előreléptetése.
  A viharfelhők mindig is gyűlni fognak , mert úgy tűnik így éri meg manapság a filmes, meg kb minden egyéb “újságírás”. Ez után a cikk után jöttek azonnal a klikkhorgász 5 rendező aki pótolhatja Afflecket, az Affleck ott hagyta a Batmant stb kis cikkek, mennyit lehet ezzel keresni?

 38. Mekare: fenn egy szó nincs a darkosságról. És igen, ez friss interjú, a Live by Night angliai premierje miatt adta nemrég. Avagy legalább decemberi. “5 pótolhatná” cikkekkel igazad van, az már csak túlpörgetése, oylat nem is írnék mert nem hír.

 39. human: azt a kommenteknél láttam és már trigger szó nekem :D, mint a fun, amit tavaly tökéletesen tönkretettek és agyonhasználtak
  Azt még nem is láttam tőled, ezért is nézek fel még a blogodra, írj vmi olyat és megszabadulsz :)

 40. Hagyjuk már, hogy DC vagy sem. Engem legkevésbé sem érdekel, hogy milyen márka mögé van bújtatva.
  Affleck soha nem állított olyat, hogy kész lenne a szkript. Ha mégis találsz ilyet, kérlet illeszd ide be. Folyamatosan azt mondta, hogy dolgozik rajta. Honnan veszed, hogy bvs premiere körül már kész volt vele? Biztos dolgozott rajta, de olyat soha nem mondott senki, hogy kész van vele. Pont hogy mindig azt emlegették róla, meg ő is nyilatkozta magáról, hogy ő egy one-film-a-time guy.
  Ezt a csak akkor csinálom meg a filmet, ha jó, ez sem újdonság, kb nyár óta ezt hangoztatja, akkor miért nem raktad ki, hogy inog? Októberben azt mondta, hogy elég régóta a színen van ennél a filmnél, dolgozik rajta, próbálja kitalálni a dolgokat, budzsét, szkriptet, stb. December közepén meg azt mondta, hogy a világ összes pénze nem lenne elég, hogy egy közepes batman filmet csináljon és hogy dolgozik a szkripten és hogy nem rendez semmi olyat, amiben nem hinne eléggé. Ez a mostani nyilatkozata mégis miben tér el az előzőtől?
  Nekem nincs dc szemüvegem, így nincs mit levenni, neked ellenben egy jó na anti-dc szemüveged van, amivel nincs is baj, mindenkinek más az izlése, de ez a poszt szerintem akkor is alaptalan.

 41. Sugarforce: Most ezt nem tudom kinek írtad pontosan, de mivel én említettem a BvS előtti interjút így ezt a részét “magamra veszem”, mert az anti-DC rám biztos nem állhat fenn :D szóval a BvS-kor nyilván nem volt kész a Batman forgatókönyv lol, de ezt írtam a BvS interjúról, hogy pontosítsuk a részt:
  A darkossághoz annyit, hogy már a BvS előtt elmondták, hogy ez lesz a legsötétebb film (itt nyilván ez alatt a BvSre gondoltak duh), Terrio a bemutató előtt nyilatkozta, hogy a Justice League lightosabb lesz” Tehát semmit arról, hogy kész lett volna már akkor a Batman forgatókönyv. Akkor még megerősítve sem volt, hogy ő fogja rendezni :D

 42. Mekare: Persze ezt sokan elfelejtik, nem támasztaná alá a teóriákat, amiket a film és a fikaáradat mellé költenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.