Prevenge-előzetes: WTF

WTFFF. A főszereplő egy terhes nő, aki elkezdi hallani a hasában levő babáját. A probléma, hogy eléggé gyilkos gondolatai vannak a kölyöknek. Nem nagy budget, de vicces-ijesztő valami végeredmény. Legalább az első 30 másodpercet nézzétek meg a tovább mögötti videóban.

human
írta
2017. 01. 02. 15:07
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Prevenge-előzetes: WTF” bejegyzéshez

  1. “Elég putri.”

    ezt úgy mondják, hogy nem hollywoodi film, vagyis nem 100 millió dollárból készült, nem világsztárok vannak benne. és persze sokkal eredetibb. és persze jó eséllyel sokkal jobb, mint egy random why him? vagy assassin’s creed, amiket mindenki megnéz.

    szóval a legtöbb agymosottat nem fogja érdekelni.

  2. kort: két hatalmasat bukó filmet felhozni mint “amiket mindenki megnéz” elég ironikus. Lehet egyébként akármilyen eredeti az ötlet, ha egyszer kellemetlen nézni a gagyisága miatt, akkor ne csodálkozz, hogy nem sikeres. és nem a mainstream Hollywood-izmus fogja ezt eldönteni. Rengeteg működő, elismert indie film van

  3. Nem azért neveztem putrinak, mert low budget, meg angol film, nem az dönti e, hanem a koncepció és megvalósítás. A Why him és AC-t meg ótvarnak nevezem és nem azért mert sok millából készült és hollywood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.