Apróságok: Song to Song, Han Solo, Deadpool, Total Recall, Sleepless, Expendables 4

Ez csak egy beszámoló a trágyalásokról, szóval nem kész casting: Woody Harrelsont szeretnék megszerezni a Han Solo filmbe. Valami mentora lenne a fiatal csempésznek.

Kép a Song to Songból, ami Terrence Malick új filmje. Mint látjátok, Gosling szerepel benne. Modern szerelmes történet ami a texasi zenei színen játszódik, és két pár a főszereplője. A szereplőgárda: Ryan Gosling, Michael Fassbender, Rooney Mara és Natalie Portman.

DSC_2102.NEF

Aki meg ezt tényként hozta le az szégyellje magát: Ryan Reynolds szeretne egy Deadpool v. Wolverine filmet. De ez csak egy színészi álom a részészéről, egyelőre még szóba sem került ténylegesen (és Hugh öregszik ugye), de az biztos, hogy sok Deadpool filmre van ötletük. Ahogy az a pletyka is elég felkapott lett, miszerint a Logan filmben feltűnik Deadpool, de Reynolds ezt már a múlt héten lelőtte. Legjobb esetben is csak a végefőcímben lesz, de szerintem ott sem. Leginkább mert nem illik a megcélzott hangulathoz. Aztán lehet meglepnek minket, de az max egy cameo-t jelenthet.

Stallone az Expendables 4-ről: “We’ve got great ideas. I think everyone is expecting something different and we’re going to give it to them.” Valami más lesz, mint az eddigiek. Hát nem tudom ez mennyire hangzik jól, de azért esélyt tuti kap, mivel visszatérnek az R-hez. Csak ne vegyék túl komolyan a filmet!

Ez a poszter de kéne a falamra. Itt lesz kapható január 6-án, de a piros csak összesen 200 példányban.

regular_final

Hogy videó is legyen a végére: Jamie Foxx januári akciófilmjéből, a Sleeplessből egy részlet.

9 hozzászólás a “Apróságok: Song to Song, Han Solo, Deadpool, Total Recall, Sleepless, Expendables 4” bejegyzéshez

  1. Én viszont remélem, hogy kicsit komolyabban veszik az Expendables 4-et, mint az előző részeket. Kaptunk már 3 akció/vigjátékot. Nem bánnám, ha több lenne benne a drámai rész, mert ahhoz képest, hogy feláldozhatók még egy fontos karakter sem halt meg.

  2. Szerintem bőven eleget drámázott Sly a 3. részben, sok is volt. Manapság minden második film arról szól, hogy de sötét van, nem kell mindent szétletargiázni.

  3. szerintem nem is a hangvételben kéne változtatni, hanem műfajilag váltani egyet és csinálni egy Predatorhoz hasonló akció sci-fit :) aztán majd a 8. rész környékén mehetnek az űrbe.

  4. Csúnyán fog hangzani, de a legjobb az lenne ha egy epic ütközetben a gárda fele meghalna az Expendables 4-ben.

  5. Slyra, Arnoldra, Lundgrenre, Willisre kéne fókuszálni és tökös R rated akciót csinálni egy fasza sztorival. A többi filler arc mehet a levesbe felőlem. McTiernant rendezőnek!

  6. Így van! A 3. részeben csatlakozott ifjú arcok egycsapásra feláldozóthatnának. Aztán valami cool csapatépítő jelenet, ahogy összekaparják a világ legsötétebb zugaiból a régi bandát és visszavágnak annak rendje és módja szerint. De úgyse hallgat rám Sly. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.