Marvelek: Thor, Spider-Man

Két Marvel filmhez is jött apróság, szóval egy posztba tolom őket. Az első a Thor: Ragnarökhöz egy új kép, plusz a hivatalos tartalom.

Thor: Ragnarok - (L-R) Director Taika Waititi and Chris Hemsworth. Photo by: Jasin Boland. ©2016 Marvel Studios.

In Marvel Studios’ Thor: Ragnarok, Thor is imprisoned on the other side of the universe without his mighty hammer and finds himself in a race against time to get back to Asgard to stop Ragnarok – the destruction of his homeworld and the end of Asgardian civilization – at the hands of an all-powerful new threat, the ruthless Hela. But first he must survive a deadly gladatorial contest that pits him against his former ally and fellow Avenger – the Incredible Hulk!

Thor a galaxis másik végén a kalapácsa nélkül raboskodik, de meg akarja akadályozni a Ragnarököt, ami a szülőhelyének megsemmisülését hozná. Csak hát ehhez túl kell élnie egy gladiátorjátékot, amiben Hulk is az ellenfelei között van. (Persze összefognak majd, mivel buddy-movieként reklámozta a stúdió.)

Aztán pedig itt egy Spider-Man videó, amiben a kosztümöt mutogatják.

27 hozzászólás a “Marvelek: Thor, Spider-Man” bejegyzéshez

 1. mármint? mivel MCU így nyilván akit bele tudnak illeszteni azt beteszik. a DC-nél is ez lesz az eredetfilmek után.

 2. A gladiátor játékos sztori nem különbözik a ragnarök eseményeitől? Kérdés elsősorban képregény expertekhez szól…

 3. Beta Ray Bill pletyka már a Guardians 2 kapcsán is volt, szóval akár lehet is rá esély

 4. Azért kellet bejelenteni a Civil Wart a BvS bejelentése után 2 hónappal kb mert leszarják a DC-t :) persze persze

 5. :D
  Paranoia. Nem vagyok marvel fan, sőt, alapvetően közelebb állok a DC-hez, de teljesen nevetséges felvetés, hogy a Marvel filmuniverzumának bármiben is versenyeznie kéne a DC-vel. Sokkal-sokkal természetesebb minden, amit a Marvel csinál univerzumépítés címszó alatt, mint a DC (sajnos).

 6. @Superman

  nem tudom melyik univerzumban élsz, de ha már infókat írsz akkor nézz utána és ne hülyeséget írj. A BvS címét 2014 májusában tették hivatalossá, és 2016 május 6-án lett volna a premier. A CA3 címét fél évvel később, októberben jelentették be, és rég megvolt a premier dátum, május 6. a dc meghátrált és visszatette márciusra a filmet. a marvel leszarja a dc-t, de a dc-nek tele volt a gatyája, nem merték ugyanazon a napon kiadni és kihátráltak, utána meg átírták az egész suicide squadot hogy viccesebb legyen és több zene legyen benne, mint a… galaxis őrzőiben? pont a dc az aki folyton a marvelhez igazítja a dolgait. elég csak az infinity gauntlet szálra gondolni és a darkeid szál közé, miért pont ugyanazt a fő ívet választotta a dc a karakterek felvezetéséhez? és még aranyos kis kockákat is tettek bele, évekkel azután hogy a marvel kis köveket kezdett a filmekbe rakni. nahát, milyen véletlen egybeesés.

 7. Lószart! Te is tudod,hogy a Civil war egy vàlasz volt a Batman v Supermanre! “na akkor mi is megmutatjuk milyen tökösek vagyunk és összeeresztjük öket”!cimszóval

 8. Superman:

  A Marvel évek óta építkezve jutott el oda, hogy összeeresszék két nagyon fontos karakterüket, kettészakítva a csapatot is. Ez nem egy hirtelen felindulásból jött ötlet, mert látták, hogy a DC mire készül.
  Ellenben a DC hamar gyorsan összedobott három fontosabb karaktert egy filmbe, amiből csak egynek alapoztak rendesen. Nem biztos, hogy direktbe másolták a Marvelt, de az biztos, hogy a Marvel-Disney leszarja, hogy mit görcsöl a DC-WB. :)

 9. @ Roli: mondjuk nem tudom mi értelme van a dc hibáiról győzködni valakit aki Suprmannek hívja magát. erre így utólag jöttem rá sajnos.

 10. Butthurt Dc fanok meg a flop mozijaik :DDDDD Mondjuk nem tudom észre vettétek de, DC hirek alá nem mennek nyálat verni a Marvel fanok, forditva viszont állandóan keltik a feszkót az ilyen “Superman” féle alakok…

 11. Cardas egyrészt mia f.sz közöd van hozzá másrészt kb 4 éve így irok az oldalra és mégsenki nem tette szóvá.

 12. Jeeej, behozzák a Planet Hulk szálat, remek. Kérdés: hogy kerül Hulk a gladiátor aréna helyszínére?
  Kérdés 2.: Ha Thor-nál nem lesz a kalapács, hogy szerzi vissza? Csak nem elhozza neki “VALAKI” ? (Beta Ray Bill ofc)
  Benne lesz e Loki? És Natalie Portman karaktere?

 13. 24.

  Az Avangers 2 végén Hulk lelépett azzal a repülővel. Majd most tudjuk meg, hogy a Sakar(jól írom?) bolygón landolt ahol a Nagymester gladiátor játékokat rendez.
  Loki lesz, Portman nem lesz.

 14. Waititi miatt a legvárósabb film :)
  Beszippantottak a pasi filmjei, alig várom, hogy lássam, mit hoz ki ebből.

 15. “Kérdés: hogy kerül Hulk a gladiátor aréna helyszínére?”

  Szerintem Nagymesternek lesz köze hozzá.

  “Benne lesz e Loki? És Natalie Portman karaktere?”
  Loki igen, Jane nem.

  “Ha Thor-nál nem lesz a kalapács, hogy szerzi vissza?”
  SPOILER!

  Elvileg Hela elpusztítja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.