Kész az Uncharted forgatókönyve

“this thing is a BEAST” Joe Carnahan az instáján osztotta meg a borítót, amihez az előbbi idézetet fűzte hozzá. Szerinte brutálisan jó a script, ez meglepő, jelenleg nincs jobb ilyen témájú Hollywoodban a piacon. Rendezni nem ő fogja. Nyugi. Vagy sajnos? A csávó eddig ilyen The Grey és hasonlókat tett az asztalra.

15803230_2195566834002850_1137198191976906752_n

21 hozzászólás a “Kész az Uncharted forgatókönyve” bejegyzéshez

  1. most néztem újra a Szupercsapatot és szerintem simán az elmúlt 10 év egyik legjobb akció-vígjátéka. Csapat/karakterdinamikához Carnahan nagyon ért (ja még a Smokin’ Aces is, hiába darabos), meg az elszállt akciókhoz, úgyhogy eddig jó.

  2. Console peasants will watch it :D Sajnos pc gamereknel ez az Uncharted eleg ismeretlen. Walhberg is kiszallt belole, az AC is gagyi lett. Nem hinnem, hogy ez menti meg a jatekadaptacio filmeket.

  3. Az assassin creed forgatókönyve is kész lett egyszer, hála istennek.
    A szupercsapat baromi unalmas.

  4. Ha jó rendezőt kap a film és nem akarnak nagyon ragaszkodni a játékhoz, akkor szerintem igen jó filmet fognak összehozni. AC szar? Hát kinek hogy. Nekem speciel tetszett és nem értem miért is lett rossz sokak szerint :D

  5. Várjunk, most Carnahan azt nyilatkozta, hogy kurvajó a szkript, amit ő maga írt?

    Hát fuck me sideways, ezzel eladtak engem. Premier napon első sorban extra popcorn menüvel, ott leszek.

  6. Nagyon nehéz dolguk nem lesz a filmmel. Kell egy cool karakter, jó beszólásokkal. Némi kalandfilmes kliséhalmaz. Robbanjon/essen/égjen szét minden, ami a szereplők útjába kerül, végül marhavagonból tereljék a rosszfiúkat a golyó útjába, és voilá kész az Áncsártid.

  7. Szerettem a Szupercsapatot, nagyon jó a The Grey, én bíznék az emberben. Csak egyetlen bajom van: Minek megfilmesíteni egy olyan játékot, ami önmagában olyan, mintha egy filmben játszanál? A legkidolgozottabb karakterek, jó sztori, humor. Mi jön még? The last of us – the movie?

  8. Flyvik:

    akkor te lemaradtál a last of us bejelentésekről? (meg azóta kb már 3x vissza is mondták h mégsem készül el,de ki tudja már)

  9. Ha ennyit dolgoznak együtt, Neesont beránthatná eljátszani Sullyt.

    Egyébként teljesen felesleges megfilmesíteni. Ezek a játékok már eleve interaktív kalandfilmek, annak is irtózatosan jók, szóval nincs értelme. De kb. az elmúlt 5-10 év erősen kidolgozott single player résszel és grafikával rendelkező játékaira ez mindre igaz (ld. AC, TLoU, PoP, stb). Nem tud hozzátenni az, ha filmet csinálnak belőle, sőt még el is vesz ugyebár, az interaktivitást. A másik, hogy pénzügyileg meg azért buknak, mert a celkozonseg nem a gamerek, hanem mindenkinek akarják csinálni. Ami a két szék közül… tipikus esete. Mert a gamer akit a cím beránthatna legyint, hogy ugyanazt játszani úgyis jobb, ez csak az átlagnézőnek lebutított valami. A nem gamer fan meg nem megy be csak a cím miatt, rosszabb esetben nem is ismeri.

  10. A negyedik résznél azért már bennem is felmerült, hogy ez már nem is csak egy játék, hanem interaktív film. Jók a párbeszédek és érdekesek a karakterek, ahogy életszerűen dumálnak végig minden helyzetet. Látványos, ötletes és hihető a kaland is. Ugyan nincs PS4-m, de a grafika a negyedik részre ugrásszerűen feljavult és akcióbetétek is olyan félelmetesen szemet gyönyörködtetőek (pl. leszakadó falak, térben elforduló és összeomló épületek), hogy még nézőként is jó volt követni a játékot. Lehet filmben nem is lehetne ilyeneket meggyőzően előadni vagy besűríteni 2 órába. Kíváncsi leszek, hogy az új Tomb Raider film vagy ez kerül majd ki győztesen, de mindenképpen kellenek az ilyen kalandfilmek. A két új Tomb Raider játék is egészen filmszerű élményt ad, tehát azokat is erősen tudnám javasolni a műfaj kedvelőinek. Ami még aggodalomra adhat okot, hogy azért a film is a játék hangjaival lenne tökéletes. Esetleg csinálhatnák az egész filmet animációként.

  11. Elvileg a Bad Boys 3-at rendezi,de semmit nem tudni róla…. 2018-ban nem hinnem, hogy latni fogjuk…vicc

  12. a negyedik rész a visszaemlékezésekkel, csavarokkal a végén a szép lezárással teljesen jó, filmszerű élményt nyújtott.

    Amúgy is kevés jó kalandfilm készült mostanában. Egy jól elkészített Uncharted, megfelelő színészekkel simán lehetne hiánypótló.

  13. “A nem gamer fan meg nem megy be csak a cím miatt, rosszabb esetben nem is ismeri.”

    de bemegy a moziba, ha egy jó kalandfilmet kap, amiből nincs sok. Drake jó karakter, simán elvisz egy mozit is, ha kellően látványos és pörgős a film.

    Guardianst sem ismerték sokan (és tolta ugyan a Marvel szele) és mekkora siker lett, mert hiánycikk volt a zsáner a piacon és jópofa karakterei voltak.

    el kell attól vonatkoztatni, hogy ez egy játék, mert ha Drake-et jól adaptálják, akkor már van létjogosultsága az egésznek. kevés az Indyhez hasonló maradandó figura manapság.

  14. A játékadaptációk mind középszerűek, vagy rosszabbak. Aki nem ismeri a játékot, csak egy gyenge filmet kap, aki igen, eleve magasra teszi a mércét és ezért esik pofára. Nem tudom a pénzen kívül minek erőltetik ezeket. Inkább mindenki játssza végig az 5 részt, ha teheti, de legalább a PS3-as trilógiát.

  15. Szükségesnek ugyan nem szükséges, de ha már úgyis lesz, akkor animációs legyen, az eredeti színészekkel. Álmodik a nyomor alapon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.