2016 Krémje. Mármint nekem.

Ahogy nézegettem a listámat év vége felé, arra jutottam, hogy tényleg több jó filmet kéne nézni, olyanokat amiket sokszor csak halasztgatok, pedig jónak tűnnek. Persze imádom a blockbustereket, szóval azok sem maradhatnak ki, így melléjük. Mondjuk ha elnézzük a tavalyi “kötelező moziban nézni” felhozatalt, akkor bizony rengeteg csalódás akadt.

suicide_squad_kremes

A legnagyobb koppanás: Suicide Squad. Ez lehetett volna az új Guardians of the Galaxy. Nem konkrétan a humorra gondolok, bár az is áll a színes karakterekkel és a csapat összerázódásával, hanem a meglepetés augusztusi sikerre. A probléma, hogy a Squad igazából nem film, hanem rengeteg ember koncepciója összevágva egy masszává.

star_trek_beyond_kremes

A legjobb blockbuster: Star Trek. Ez tökéletesen példázza, amivel kezdtem ezt a bejegyzést. A látvány szinte mindenhol megvan már, némelyik rendező ügyesebben bánik vele esetleg, viszont a Star Trek legalább tényleg végigvitt egy logikus karakterfejlődést és cselekményt. Mindeközben úgy volt egy univerzum része, hogy magában is tökéletesen működött.

deadpool_kremes

A 13 éves énem kedvence: Deadpool. Csak a gyerekes humor dobta fel a klasszikus eredettörténetet, így lett az egyik legszórakoztatóbb film idén.

revenant_krem

Tavalyról nekünk átcsúszott, de igazából 2015-ös gyomros: The Revenant. Amint Leo megkapta az Oscar még hangosabb lett az utálkozó sereg, de akkor is, a Revenant látványilag és hangulatilag simán fantasztikus moziélmény volt.

nocturnal_animals_kremes

2016-os gyomros: Nocturnal Animals. Ritkán jövök ki olyan hangulatban filmről, mint erről. Nagyon durva, de semmi felesleg nincs rajta. (Futott még az Arrival itt.)

hunt_for_the_wilderpeople_kremes

Az év feelgood filmje: Hunt for the Wilderpeople. Persze dramedy, vígjátékra nem igazán illene a jelző. A lényeg, hogy pár komoly téma mellett nagyon-nagyon sok mosolygást is elrejtettek ebbe a filmbe. És a tájak egyszerűen gyönyörűek benne. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire kapott szabad kezet az ezt rendező Taika Waititi a következő munkájában, a Thorban a Marveltől.

shallows_kremes

Az év meglepetése: mondhatnám a 10 Cloverfieldet, de annak a minősége igazán nem lepett meg, viszont a látszólag Blake Lively testére (okkal) építő Shallows igen, miszerint nagyjából a végéig kitartott a feszültség, pedig csak egy zátonyon volt egyedül a főszereplője.

Amit még úgy ajánlani tudnék, az a Train To Busan. Mármint ha egy vérbeli zombis filmre vágytok, mivel ez nincs túlbonyolítva, viszont tökéletesen elvan a választott céljával.

Mondom, több filmet kellett volna néznem. Remélem 2017 jobban sikerül, mert hiszem, hogy a kisebb darabok között még azért akad eredetiség is bőven. Bárcsak a popcorn filmek is összeszednék magukat. Lehet nem ilyen posztra számítottatok, és január 9-én már minek is, de csak most jött össze.

Nektek milyen év volt?

human
írta
2017. 01. 09. 16:40
megjelenés
55
hozzászolás


55 hozzászólás a “2016 Krémje. Mármint nekem.” bejegyzéshez

  1. Basszus a boritoképröl màr azt hittem a SS a legjobbak között van :D
    Többet nem làttam ezek közül, de a legtöbbel egyet tudok érteni. Mondjuk nekem blockbusterböl a Rogue One vitte a primet, de nem tudok elfogulatlan lenni.
    A Revenantot meg nekem még a tényleg gyönyörü làtvàny sem tudta elviselhetövé tenni sajnos, legalàbb annyira szenvedtem alatta, mint Leo..

  2. Noctural Animals a legjobb film, La La Land lett a második, Gibson még hátravan tavalyról. És kb. az összes blockbuster erőtlenre sikeredett, még az agyonhype-olt Star Trek III is. A Deadpool egyszer moziban szórakoztató volt, olyan 7/10, de nem merem megnézni otthon a mai napig, szerintem brutális csalódás lenne.
    Ami még tetszett, és hasonló, mint a Wilderpeople: Captain Fantastic, Viggo Mortensen főszereplésével.

  3. úristen de jó itt viszontlátni a wilderpeople-t :D és igen, captain fantastic is nagyon jó, és jóval komolyabb hangvételű is. nálam azért még a swiss army man is könnyedén befér a legjobbak közé. az első pedig elég simán a Nocturnal Animals. nekem furcsa mód az Arrival nem jött be végül annyira, talán azért is lehet ez, mert jóval komolyabb, talán kicsivel komorabb filmet is vártam, mint amilyen lett. La La Land-et pedig megejtem a napokban, ott is elvárások az egekben, de kétlem, hogy csalódás lesz a vége.

  4. Én őszintén megmondom, hogy nagyon le vagyok maradva a 2016-os filmekkel.
    Eddig a Star Trek viszi nekem az évet, annak ellenére, hogy a Rogue One-on lepődtem meg a legjobban. A 7. rész után semmit sem vártam de a végeredmény nekem tetszett. A Deadpoolon egyszer tudtam nevetni (többször valószínűleg nem nézem meg), a Suicide Squad és a BvS pedig egy gyalázat lett.. Marvelt tavaly már nem néztem és szerintem DC-t se fogok innentől kezdve :D
    Ennyi filmet láttam tavaly, ha nektek bejött valami akkor ajánljatok légyszi! :D

  5. igaz nem sikerült még minden fontosabb alkotást megnéznem, de eddigi 2016-os toplistám:
    Arrival
    The Girl with All the Gifts
    Deadpool
    10 Cloverfield Lane
    Eddie the eagle
    Captain Fantastic
    The Nice Guys
    Captain America: Civil War
    Star Trek Beyond
    The Jungle Book

  6. Nyilván én sem láttam még mindent a tervezettekből mert csiga vagyok:
    Batman v Superman DoJ
    Elle
    Captain Fantastic
    Nocturnal Animals
    Arrival
    The Lobster
    La La Land
    Nice Guys
    Hunt for Wilder People

  7. Imádtam a Revenant-et, jól is esett a kiemelésed. Minden díj járt neki, ha rajtam múlott volna, még egyszer ennyit kapott volna (mint rendezés, mint film is mestermű volt…) Star Trek-kel is egyet értek, valóban remek popcornmozi volt. Utólag látva jól döntöttem, hogy nem mentem el a Deadpoolra, viszont a Suicide Squad és a BvS jól legombolt rólam pár magyar mátyást, hogy basznák meg. Ha top10-et nem is, de egy néhány kedvences listát össze tudok ütni: The Revenant, The Witch, The Wailing, Arrival, Nocturnal Animals, Captain Fantastic. Plusz a Civil War, mint elég fasza blockbuster. Snyder meg bekaphatja.

  8. X men
    Warcraft
    SS
    DoJ
    Rogue One
    Deadpool lett nalam a kedvencek. A star trek nekem tulsagosab epizodikus jellegu volt es nem mozifilm. Guilty pleasure volt meg az ID2 is. Jo volt ujra latni a regi szereploket.
    A Nice Guyson otthon rohogtem szet magam.

  9. Nekem ez az az év volt, amikor végképp eldőlt hogy a sorozatok lenyomták a mozit. A a filmes élményeim legjava sorozatokhoz kötődött idén, a mozik közül semmi nem volt ami igazán lenyűgözött volna.

  10. Swiss Army Man
    Hunt for the Wilderpeople
    Green Room
    Hacksaw Ridge
    La la Land
    Arrival
    Nice Guys
    Jungle Book
    Zootopia
    10 Cloverfield lane

    még kell pótolni egy csomót, de már így is egy tucatnyi király film volt tavaly. mondhatják hogy milyen rossz volt ez a 2016, de ezek elég jó ellenpéldák

  11. Minap válogattam a filmeket otthon, és belefutottam a Sing street-be. Belepörgettem és hipp hopp néztem is újra az egészet.Nállam az év feelgood filmje.

    Viszont emelett én sem vagyok elragadtatva 2016tól. Sajna egyre kevesebb időm van kutatni az igazi gyöngyszemeket, így maradnak a nagy nevek és a Deadpool-t, a Rouge One-t és a Civil Wart leszámítva sok a nagy csalódás. Nállam bvs, star trek, xmen, warcraft, ss, AC mind csalódás. Star trek-ben engem továbbra is zavar, hogy az új széria szinte csak az akcióra épít, és ez nagyon igaz a beyondra is.

    Arrival és Dr Strange-t még pótolni kell. Plussz megtalálni a gyöngyszemeket.

  12. Abszolút semmi előzetes nélkül a legnagyobb élményt a Hell or High Water nyújtotta, a Rúzs Van (SW Rouge One) kétszer, eredeti hanggal megnézve is jó volt. A Star Trek is kiemelkedően jóra sikerült (SABOTAGE!!!!) :D.
    A könyvelő, A hét mesterlövész, a Blood Father olyan egyszeri kikapcsolódásra jó volt.

  13. Star Trek egyértelműen a legjobb, Shallows és a Train To Buskan is jók voltak, viszont a Revenant szerintem egy gyönyörűen fényképezett unalomtenger lett, nem jött be, a szuperhősös filmek közül csak a deadpoolt láttam, de egyáltalán nem vett le a lábamról, a reklámkampánya ezerszer ötletesebb volt, mint a film maga.

  14. December utolsó napjaiban kerestem ezt a cikket, mert korábbi években mindig találtam több kisebb filmet amiket korábban elkerültem és pótolni kell. Most csak a Wilderpeople van ott.
    Kellene egy külön havi rovat a non blockbustereknek, (its not about the money vagy sending the message névvel :) )

  15. Idén csak amikor Mo-n voltam néztem pár filmet moziban (Star Trek, BvS, Dead Pool, Cloverfield Lane, a többi az otthonra maradt. Van amit többször is láttam ezek közül otthon.
    Ez az év felemás volt nekem, a SimCity 4 (régi pc-s városépítős játék) teljesen eluralkodott rajtam, a maradék időben meg próbáltam felzárkózni a sorozatokkal, meg persze a kiemeltebb filmekkel.
    Konkrét csalódást nem tudnék írni, mert mire eljutottam egy-egy filmre, addigra kb tudtam mire számítsak, de mondjuk Captain America és az X-men versengenek, mert mindkettőtől többet vártam. Az SS sose érdekelt annyira, hogy számítson hogy szar e vagy sem, a BvS-ből meg megnéztem másodjára az Ultimate-et és az nálam sokat javított az élményen.
    Blockbuster numero Uno: Star Trek Beyond. Köszi Corvin mozi a nyári premier előtti maraton keretében egybe néztem a 3 részt, ami után meg kellett állapítanom, hogy szarok az IMDB-re meg a Rottenre, ez biza jobban adta nekem mint a két előző, pedig az elsőt nagyon imádom, a másodikban meg csalódtam picit, de nem annyira mint a többség.
    Másik év legszórakoztatóbbja lett nálam a Deadpool, ami második megnézésre is adta elég rendesen.
    A The Revenantet meg még nem láttam magyar vonatkozással, de moziban megnézve baromi jó volt.

  16. Human pacsi! Nálam is a Zátony a kellemes csalódás! és a Squad a legnagyobb csalódás!Természetesen a legnagyobb moziélményem a Batman V Superman volt idén!utána nem sorrendben Nice Guys,Vaksötét,Fegyvertelen katona,Deadpool

  17. Nekem ez a TOP 10-es listám. Mindig úgy állítom össze, hogy adott év jan. eleje és dec. vége közötti mozis bemutatók.

    1. Kaliforniai álom
    2. A szoba
    3. Érkezés
    4. Creed – Apollo fia
    5. Mustang
    6. Spotlight – Egy nyomozás részletei
    7. Kubo és a varázshúrok
    8. Éjszakai ragadozók
    9. Amerika kapitány: Polgárháború
    10. Csontok és skalpok

  18. Szerintem ezek nagyon jók voltak:
    Hell or Highwater
    Keanu
    Deadpool
    The Invitation (human,hogyha feszült filmet akarsz nézni,akkor ha nem láttad ezt és a Green Roomot,akkor a Shallows mellé simán felférnek,érdemes pótolni őket,ha tényleg több jó filmet akarsz nézni(:)
    BvS – az összes gagyiságával együtt nekem mégis bejött
    Star Trek:Beyond
    Hunt for the Wilderpeople
    Zootopia

    Ami csalódás volt:
    Arrival
    Jack Reacher:Never go back
    Jason Bourne
    SS – ezerszer rosszabb,mint a BvS,valóban nem film.
    La La Land
    Midnight Special
    Hail,Caesar!
    Triple 9
    Civil War

    Idén azt vettem észre magamon,hogy sokkal jobban tartok az új filmektől,és ha jó élményt akarok,akkor inkább újranézek valamit,ami már régen bejött.Valamint ráuntam kicsit a képregényfilmekre(főleg a Civil War és a Dr. Strange a ludas).Szintén új észrevétel,hogy a kevésbé reklámozott filmeknél valahogy mindig jobb élményt kapok,hiába nézek direkt már csak teasereket.

    Nem volt egy túl erős év,a legmagasabb pontom is csak 10/8 volt.

  19. Idén a legjobb filmélményem a Könyvelő volt.. Nem tudom megmondani hogy miért, de nagyon elkapott a moziba, többedmagammal néztük, mindenkinek tetszett. Egy próbát megér mindenkinek

  20. Én már nem szoktam listát írni, csak baráti körben max. Ez az egész arról szól, hogy egymást basztassuk,őszintén engem is felcsesz,amikor valaki egy év alatt filmet lát és emiatt mind a 8 film a top listáján van.. realyyyy?! Teljesen szubjektív kinek mi tetszik,de ez a rogue one az év filmje, ez is elég vicces…nah mindegy,szerintem felesleges a top lista hülyeség.

  21. 2016-ban többet voltam moziban, mint valaha bármikor. Nem hinném, hogy ne lehetne jó filmet találni annak, aki el tud vonatkoztatni az aktuális blockbustertől. Azon filmek közül, amiket idén igazán élveztem a moziban, szinte egyik se blockbuster volt…

    Nálam az idei feelgood film a Sing Street volt. Ugyanúgy imádtam, ahogy korábban a Begin Againt. Ugyanakkor a Wilderpeople is jó volt, de a vége felé kicsit túlhúzottnak éreztem.

    Legjobb moziélmény a La La Land, Arrival, és Deepwater Horizon voltak. Arrivalt újra is néztem, de másodjára már közel sem adott annyit, ez egyszeri élmény volt sajna. A Deepwater nagyon székbedöngölő élmény, ilyennek kell lennie egy katasztrófafilmnek. La La Land pedig maga a gyönyör, nagyon élveztem.

    Magyar filmek közül a Kút nagyon bejött, nálam a top 3-ban van idén, mindet beleszámítva. Nagyon örülök, hogy az utóbbi időben tényleg jó hazai filmek is kerülnek mozikba. Emellett a másik kedvenc a Tiszta Szívvel volt.

    Animációsban kedvencem a Kubo and the two string lett. A Pixartól a Finding Dory még befut második helyre, méltó folytatása a Nemonak, pedig nagyon féltem, hogy felesleges lesz. Az idei Disney filmek hiába jók (Zootopia, Moana), nem voltam annyira oda értük, nem is értem, miért veszi körül ekkora hype őket.

    Dokumentumfilmből azthiszem egyet se láttam moziban (hoznak be egyáltalán?), de ami nagyon bejött az a Weiner volt.

    Blockbuster, ami így eszembe jut idénről, a két Marvel film, illetve a Star Trek. Bár a Marvelt, már lassan tényleg kezdem unni, hiába rakják még mindig viszonylag jól össze a filmeket. Ezeken kívül az összes többi max. közepes, vagy csalódás volt, a legtöbb egyenesen kínszenvedősen rossz (Suicide Squad, BvS, Bourne, Jack Reacer).

    Amik még nagyon jók voltak: Hell or High Water, Nocturnal Animals, Nice Guys. Illetve amik csak “jók” voltak: Hail, Caesar!, 10 Cloverfield Lane, The Big Short, Brooklyn, Sully.

    A Revenant nekem se jött be, a gyönyörű fényképezés nem tudta ellensúlyozni a dögunalmat, amit ez a film nyújtott.

  22. Hát igen a popcorn/blockbuster felhozatal idén nagyon gyengére sikeredett, sajnos ez az oldal minőségére is rossz hatással volt, mivel ezeken van a fókusz

    Remélem azért vaéamit érzel ebből, és talán a Transformers 5 minden egyes plakátjára/pár perces interjújára fogod pazarolni a helyet ezen a jobb filmekre érdemes oldalon

  23. Harris kapitány: a kisfilmeknél senki nem kommentel, szóval akik ide járnak azoknak csak nagyon kicsi hányada kíváncsi ezekre. Nocturnal 0 like 10 komment.

  24. blockbusterek közül Rogue One, Arrival és BvS, egyébként Wilderpeople és Army of One (Nic Cage végre egy testhezálló szerepben!), War Dogs, de még sok a lemaradásom…
    pozitív meglepetés: Accountant
    negatív meglepetés: ID2, Sausage Party

  25. Human: Ráéreztél, pont az egyik kedvencem volt idén :-)

    Hát sajnálom, akkor nincs mit tenni, megpróbálok többet kommentelni :-)

  26. Amik 2016-ban kellemesen szórakoztattak:
    Train to Busan, Assassins, A zátony, Hardcore Henry, Deadpool, BvS, Warcraft, The nice guys, London has fallen, 13 hours, 10 Cloverfield, Morgan, Popstar never stop, Sausage party, Arrival, Bro.Grismby, War dogs, Deepwater, A könyvelő, SW Rogue1

    Hulladék volt, mert untam magam a film alatt, kár volt a pénzért: AmCap3, ST:B, SS, X-men:A, ID4:R, Tarzan, Bourne, Mechanic, J.Reacher, Inferno

    Igazából a sorozatok (pl Fargo, stb) az idei évben nálam az összes mozifilmet lepipálták, akár színészi teljesítményt, sztorit, !látványt!, akár hangulatot nézek. Ja, még akciókban is tökösebbek, mint az ún. akciófilmek.

  27. Nem szoktam kommentelni, de nagyon régóta követem a blogot, mivel általában elég jól passzol az ízlésünk. Viszont nekem is egyet kell értenem Harris kapitánynál, hogy régen jobb volt az oldal a több kisfilmes kritikával. Épp ma néztem újra a még mindig feelgood Wristcutterst, de itt hallottam először a Before trilógiáról is, amiből a Sunset örökös kedvenc maradt azóta is. Szóval hajrá kisebb filmes posztok!

  28. Tavaly szerencsére elég sokszor eljutottam a nagyvászon elé, és két életre szóló moziélménnyel is gazdagabb lettem: a Bone Tomahawk-kal és a La La Land-del. Ezeken túl veszettül tetszett még a The Nice Guys, a The Girl with All the Gifts, és a Moana is.

  29. Nekem a legnagyobb csalódás az Xmen Apocalypse. Nehéz volt kiheverni, szerintem egy ideig viszi a pálmát nálam.
    A legjobb meglepetés a LaLaLand és a Deadpool. Jó volt még a Revenant(azt a hangulatot, amit az a film adott, nehéz utánozni), az Arrival és a Star Trek. A CivilWar abszolút elment.
    Meglátjuk ezt az évet, hisz annyi a várós film, hogy felsorolni se tudom.
    Amit azonban a legjobban várok az az Alien. Minden reményem abban a filmben van, a bukás nem lehetséges.
    A JL-nél sajnos a legroszabbra készülök, így max pozitív meglepetés érhet.
    A Logan már most egy tömeg film, hű folytatása a két gagyi előzménynek. Úgy tűnik, hogy a karakternek vissza kéne térnie a Marvel asztalára, ott talán tudnának kezdeni vele valami értékelhetőt.
    A Kong Skull Island nekem olyan, hogy jó jó várom meg minden, de nem fogok rohanni a premier napján a jegypénztárhoz.
    A Transzformálókról nem írnék sokat, kb annyit, hogy anyáddal szórakozz öböl mihály.
    Pókember ismét egy kis dedós gyerek kamaszkorát mutatja be, irritálóan nyálas töltelékkel. Megnézem, de nem várok többet egy jó alvásál.
    A Guardians of the galaxy folytatásával kapcsolatban bizakodó vagyok, kb ennyi.
    A Blade Runner 2049 nekem olyan, hogy ha bukik, levágom a kisujjam.
    A Power Rangers talán még jól is elsülhet, bár az ellenkezője sem kizárt. Meglátjuk.
    A Dunkirck érdekes, reménykedem és kíváncsi vagyok.
    Aztán Baywatch, új Jumanji, Szépség és shörnyeteg, meg vagy egy tucat gagyi horror, ezeket ki nem szarja le, most őszintén?
    Kihagytam valamit? Nem tudom, ez is mutatja, hogy milyen dömpinget kapunk idén. Jajj a pénztárcámnak,de hát a remény élteti a halandókat. Üdv.

  30. Én ajánlóként emelnék ki három filmet, ami nagyon megmaradt idén és szerintem érdemes megnézni:
    1. The Handmaiden
    2. Neon Demon
    3. The VVitch

  31. hm sajna sok fontosabb darab maradt idénre, ill nem sikerült még megnéznem, és nem is tudtam első helyre mit tenni, de a sok középteljesítményű film között számomra a (tavalyról átcsúszott, 2015-ös) Demolition ragyogott a legjobban

  32. A legnagyobb csalódás a Civil War volt. Hiába van jól összerakva de ugyanaz mint a többi marvel film. Az meg nagyon bosszantó, hogy sokkal jobb történetek is vannak a képregényben.
    Kellemes csalódás meg Don’t Breathe, és a magyar filmek Hurok, Kút, Martfűi rém. Remélem a magyar filmesek még több bátorsággal vágnak neki 2017-nek és a nézők is többet mennek rá.
    A legjobb film: Arrival, Star Trek, The Nice Guys, The Big Short
    Amit viszont külön ki kell emelni az a Szürke Senkik igaz, hogy TV-ben volt de akkor is lenyűgöző volt nézni, hogy ennyire jó háborús filmet is tudunk kis hazánkban csinálni.
    A sorozatokra meg azt tudom mondani, hogy csak azért tűnnek jobbnak mert a hálivúdi stúdiók mindent a bevételnek rendelnek alá és a kreativitást, eredetiséget meg hanyagolják. Ja és ezeket nyomatják mindenhol. Ha a rendezőnek ez nem tetszik akkor meg lecserélik lásd A hangya (a Simon Pegg-Edgar Wright-Nick Frost féle változatra azért nagyon kíváncsi lettem volna) vagy ha nem cserélik le akkor a végeredmény a Suicide Squad vagy a 2015-ös Fantastic Four szintjére süllyed. Ahol látni, hogy ez kurva jó lehetett volna de nagyon elcsúszott a végeredmény.
    A tv-ben meg engedik alkotni a filmeseket de ez is inkább a kábel csatornákra igaz ahol nem a reklámozok jelentik a fő bevételi forrást.

  33. A Fantastic Beasts-et senki sem említi? Lehet hogy a HP-fan szól belőlem, de a Deadpool után ez volt a tavalyi év 2. legszórakoztatóbb mozis élménye.

  34. Nem szeretek listákat gyártani, meg nem is tudok, de +1 a kisebb filmeknek tőlem is. Lehet, hogy nem kommenteljük, de érdekelni érdekel.

    Legnagyobb csalódás talán a Suicide Squad volt idén. Kb. nézhetetlen.

    Legjobbat blokkbustert nem tudok mondani. Kezdem unni őket, de nagyon. Ha mégis blockbustert kellene mondanom, akkor:
    – The Revenant
    – BvS (megmosolyogtató hibái ellenére is)

    Amik kifejezetten tetszettek (nem tudom, hogy idei vagy mikori):
    – Green Room
    – A szoba
    – Don’t Breathe
    – Zootropolis (annak ellenére, hogy nem szeretem a rajzfilmeket)
    – Cloverfield Lane
    – Zátony

    Amiket látni kellene:
    – Éjszakai ragadozók (erre nagyon nagyon kíváncsi vagyok)
    – A könyvelő
    – és még egy tucat…

  35. Szerintem idén a blockbusterek kb azonos jó szintet hoztak, de ha ki kell emelnem valakiket, azok a Rouge One és a Deadpool, mert meg merték lépni a szükséges lépéseket és milyen jól tették! Pacsi jár még a Civil War-nak, mert azt gondoltam, hogy összehozni a képregény témáját, folytatni a Winter Soldiert és MÉG hozzáadni Spidey-t lehetetlen lesz, de megcsinálták és még jó is lett a film!

    A Star Trek Beyond nagyon szórakoztató volt, de sajnos hamar elfelejtettem, A Fantastic Beasts-el eleinte nagyon kritikus voltam, de mostanra ülepedett, tuti megnézem még, mert volt benne értékelhető anyag azért bőven.

    Ha valami csalódás volt idén, az a Deepwater Horizon volt! Mindenki éltette , én meg…ehh….túl sokat vártam?
    A BvS és a Suicide Squad nekem nem volt csalódás, azt lehetett sejteni, hogy alapozás nélkül nem fognak sokra menni. A kettő közül nekem az utóbbi élvezhetőbb volt a szétesettsége ellenére is, mert legalább akart valamilyen lenni a BvS ellenében, aki nem akart valahogy semmilyen se lenni! Főleg a baráti beszélgetések alkalmával eszembe jut, hogy talán túl szigorú voltam a BvS-el, de aztán mindig eszembe jut, ahogy WW megnyitja az e-mailt, amit Batsy küldött neki és…nem. :D

  36. A Nocturnal Animals és a La La Land-ről úgy jöttem ki a moziból, hogy még több ilyet. Ilyen filmekért éri meg moziba járni.

  37. Tökre nem emlékszem miket látta. Ami megmaradt bennem az a BvS. Nem a legjobb film amit tavaly láttam az biztos, de kb csak erre emlékszem. Lehet a hype miatt.
    Az itt felsoroltakat majdnem mind megvolt, amit ki tudnék emelni ezek kötül az a Swiss Army Man meg a Giftes Girl :) A La La 2016-osnak számít? Mert az is remek film.
    Csalódás: Star Trek, Star Wars… Arrival.

  38. 2016-os listám
    Legjobb tavalyi block buster egyértelműen:
    -Star Trek Beyond
    Meglepetés:
    -Arrival
    Legjobb otthon nézős:
    -Nice Guys
    Legnagyobb csalódás:
    -BvS
    Futottak még kategória:
    -Rogue One

  39. Igazából a Nocturnal Animals meg az Arrival (meg Revenant) tartozik abba a kategóriába, hogy hú, na ez király volt. Otthon nézve nagyon tetszett a Cloverfield Lane. Voltak az egyszer jó volt, de igazából nem maradtam volna le semmiről, ha nem nézem meg, ez volt az összes képregényfilm meg Rogue One. Kellemes volt, de kicsit többet vártam a Sing Streettől.A Deadpooltól, a Neon Démontól és az X-Men Apokalipszistől és a Suicide S-tól agyfaszt kaptam. EGész jó thriller-horror volt a Don’t breath.
    Azért remélem idén jobb év lesz.

  40. Ezek tetszettek idén:
    green room
    nice guys
    zootropolis
    10 cloverfield lane
    la la land
    rogue one
    swiss army men

    Ami még érdekel, de egyelőre nem sikerült megnézni:
    kút
    martfűi rém
    a perfect day
    hell or high water
    the accountant
    hunt for wilderpeople
    the wailing
    demolition
    nocturnal animals

  41. Hogy a könyvelő mitől lett jó film, amikor tucatjával lehet nézni ugyanezt a zsánert én nem értem?

  42. Amiket láttam már, azok közül tetszettek nagyon:
    Batman Vs Superman
    A Könyvelő
    13 óra: Bengázi titkos katonái
    Star Trek
    A Hét mesterlövész
    Pénzes Cápa
    Haverok Fegyverben
    X-men
    Mélytengeri Pokol
    Jane got a gun
    De kiemelném még: Éjféli Látomás, Blood Father, The duel, Warcraft, Eddie a sas, Train to Busan,

    Csalódás:
    Civil War
    Suicide Squad
    Egyiptom Istenei
    Ave Caesar
    Jack Reacher
    Independence 2
    Az 5. Hullám
    Regression
    High-Rise
    Pride and Prejudice and Zombies
    Amikor kialszik a fény
    Misconduct

    Amiket nagyon várok eddig idén:
    Alien
    Blade Runner
    Wonder Woman
    Justice League
    Arthur Király
    King Kong
    Live by night
    Majmok Bolygója
    Trainspotting 2
    Resident Evil
    John Wick 2
    Páncélba Zárt Szellem

    Sok kimaradt még, lassan pótlom.

  43. Hm. Hát akkor:
    Legjobb animációs film: Kis herceg (bár ez igazából 2015-ös még). Tavalyról csak a Kubot láttam, szép is volt, bár engem annyira nem nyűgözött le.
    Legjobb magyar film: Kút. Rohadt jó volt.
    Legjobb magyar TV film: Szürke senkik. Szintén.
    Legjobb blockbuster: Rogue One. Egyértelmű. De a Legendás állatokat is szerettem nagyon, meg a Warcraftot is.
    Legjobb film: La La Land, egyértelmű, bár én 2017-ben láttam már. Ha 2016-os…hm, a Zsivány egyes. Aztán talán a Revenant. Nemtom.

  44. Többnyire azért blockbustereket írtatok és egy két különbséggel ugyanazokat engem nem sok film fogott meg biztos azért mert többet vártam tőlük ezért inkább csak két filmet emelnék ki ami kellemes meglepetés volt a szürke hétköznapokon otthon ücsörögve:
    Green room
    Accountant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.